Ti je zares nekaj 10€ toliko pomembnih, da še vedno podpiraš nekoga, kateri se ti gravžaCitat:
Uporabnik Dumber pravi:
In koliko ljudi ima dejansko ta bon ? Kdo sploh še ima doma siol, da bi dobil bon.
Gravža se mi telekom, vedno sem jih zagovarjal toda tokrat, ko izplačam telefon grem takoj vstran.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj folk sploh preplačuje Telekom?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj folk sploh preplačuje Telekom?
Vsi živimo, hodimo in se zadržujemo izključno v razdalji 10 m od antene vseh ponudnikov zato je tvoje vprašanje povsem na mestu.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kje pa živiš, da nimaš signala konkurence?
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Zato ker v hiši delujo. medtem ko S*** nima signala
Pa ker neomejeni C, skupaj s Siol-om za 24€, tudi ni slaba izbira
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
Zvesti smo dobremu - zanesljivemu omrežju, in tudi plačujemo to.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
Jest sem jim plačal za 100MB 50 evrov in še enkrat za 50MB 25 evrov! Kaj se je zgodilo? Ne nisem naredu nobeno škodo ali kak prekršek,samo prekoračil sem za minuto ali dve trajanja prenosa. Izgovori zakaj si ne zakupite večjo količino so sramotno ciganski !
Prekoračitev da je dražje ok.Samo za 300% !!! Kar imejte si ga telekom
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
@Jest; Potem pa se zgodi to kar berem drugje (seveda pišejo tisti, ki niso pri TS). Kako je TS nesramen do ljudi v SLO, ker ni ponudil ABA lige tudi drugim gledalcem, da jo lahko gledajo. Sedaj lahko gledajo ABA ligo samo tisti, ki imajo TS, ostali ne morejo. WTF?
Vsak si sam izbira kje bo, noben nobenega ne sili, da je pri bilokaterem operaterju...ne vem pa kaj obsojate druge, da so pri TS. Je to vaš problem? Če so se tako odločili, so se tako odločili.
Samo en primer ti dam, kako je simobil "super". VELIKO prijateljev in znancev ima simobil in v Sežani dela OBUPNO že kako leto. Vedno ko jim kdo kaj reče odgovorijo, da so motnje in da bodo napako odpravili in ne vem kaj še vse...v bistvu v enem letu (cca, kak mesec manj, več ne pomeni dosti) niso naredili NIČ, POPOLNOMA NIČ!! In ljudje so velikokrat brez signala, ne morejo klicati, v bistvu ne morejo si pomagat s telefonom. In plačujejo jim naročnino za to, da jim dela nekaj na pol ali pa še to ne...
Jaz se jim samo smejim...sam sem pri TS, pa plačujem 23€ na mesec in nimam nobenih problemov. Edino škoda ker mi ne lovi 4G v hiši, ampak itak mi ne rabi, ker imam wi-fi
Raje plačam tiste dva, tri evre na mesec več in nimam problemov, kot pa da me stalno kaj zafrkava...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Zato ker v hiši delujo. medtem ko S*** nima signala
Pa ker neomejeni C, skupaj s Siol-om za 24€, tudi ni slaba izbira
Noja... Neomejeni C niti ni tako poceni... konkurenca ima po podobni ali nizji ceni... vendar brez da bi bilo treba biti vezan se s SiOLom...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mogoce na Vilharjevi ali Vojkovi v Ljubljani?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
@Jest; Potem pa se zgodi to kar berem drugje (seveda pišejo tisti, ki niso pri TS). Kako je TS nesramen do ljudi v SLO, ker ni ponudil ABA lige tudi drugim gledalcem, da jo lahko gledajo. Sedaj lahko gledajo ABA ligo samo tisti, ki imajo TS, ostali ne morejo. WTF?
Vsak si sam izbira kje bo, noben nobenega ne sili, da je pri bilokaterem operaterju...ne vem pa kaj obsojate druge, da so pri TS. Je to vaš problem? Če so se tako odločili, so se tako odločili.
Samo en primer ti dam, kako je simobil "super". VELIKO prijateljev in znancev ima simobil in v Sežani dela OBUPNO že kako leto. Vedno ko jim kdo kaj reče odgovorijo, da so motnje in da bodo napako odpravili in ne vem kaj še vse...v bistvu v enem letu (cca, kak mesec manj, več ne pomeni dosti) niso naredili NIČ, POPOLNOMA NIČ!! In ljudje so velikokrat brez signala, ne morejo klicati, v bistvu ne morejo si pomagat s telefonom. In plačujejo jim naročnino za to, da jim dela nekaj na pol ali pa še to ne...
Jaz se jim samo smejim...sam sem pri TS, pa plačujem 23€ na mesec in nimam nobenih problemov. Edino škoda ker mi ne lovi 4G v hiši, ampak itak mi ne rabi, ker imam wi-fi
Raje plačam tiste dva, tri evre na mesec več in nimam problemov, kot pa da me stalno kaj zafrkava...
S tem samo potrjujes to, kar vse cas govorim... Da je najbolj odvisno od loakcije uporabe... in da noben od operaterjev ni "najboljsi" ... Jaz lahko recimo podobno napisem za svojega operaterja... da nimam nobenih problemov... in mi celo LTE lovi tudi doma ali v sluzbi znotraj stavbe... ampak velja na lokacijah, na katerih se sam najvec gibljem... Pa velik faktor je tudi to, kaksno opremo uporabljas... Recimo LTE mobilnik, ki ne podpira frekvence LTE 800 MHz, ti pri recimo pri Telemachu za prenos podatkov preko LTE ne koristi kaj dosti... Podobno je recimo z mobilnikom ali drugo terminalsko opremo, ki ne podpira recimo frekvence UMTS900 ... bos tezko dosegal dobre rezultate, ce si pri Telekomu... sploh na podelezelju ...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
Jest sem jim plačal za 100MB 50 evrov in še enkrat za 50MB 25 evrov! Kaj se je zgodilo? Ne nisem naredu nobeno škodo ali kak prekršek,samo prekoračil sem za minuto ali dve trajanja prenosa. Izgovori zakaj si ne zakupite večjo količino so sramotno ciganski !
Prekoračitev da je dražje ok.Samo za 300% !!! Kar imejte si ga telekom
Torej si bil v tujini? Ker kolikor gledam sedaj je cena taka: "Cena za kB = 0,00042 €/kB".
Torej bi bilo 100 mega 42€, 50 mega pa 21€.
Drugače pa: Obstajajo paketi, ki imajo dovolj prenosa (če pa ne moreš biti brez interneta dve minuti, pol pa tudi ne vem...)