Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
In Telekom spet draži svoje pakete:
http://www.telekom.si/info-in-...cniskih-paketov
Očitno ni dovolj dober dobiček bil:
http://www.siol.net/novice/teh..._slovenije.aspx
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nacionalnemu plenilcu očitno še upad naročnikov ni prišel do živega.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vsak ima dovolj časa ker če prejmeš položnico 10ga v mesecu, imaš še 20 dni za izvedbo - boš reku da ti je to premalo?
Seveda ni dovolj, položnica z višjo ceno bo recimo prišla 10ga decembra, rok za brezplačno odjavo je pa 30ti november.
Zakon bi morali spremeniti tako, da bi se lahko odjavili še 30 dni po prvi izdani položnici z višjimi cenami.
To, da se moraš odjaviti še pred novo položnico je pa vsekakor svinjarija, ki jo v normalnih državah ne poznajo.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Mene je daleč najbolj zmotilo to, da osebne ni zahtevala pred plačilom, ampak jo je zahtevala šele, ko sem z Moneto že vse uspešno plačal, potem pa nisem smel odnesti izdelkov, dokler ne pokažem osebne.
Srečo je imela, da tisto sobotno noč nisem veliko spal in se mi zjutraj ni dalo delati kakšne scene..Sicer pa dobra zamisel, glede na to, da za opravičilo nisem dobil niti ene majčke ali še bolje kakšnega bona za pet evrov, je res najbolje, da zadevo prijavim še informacijskemu pooblaščencu, da jih malo kaznuje in s tem za vedno naredi red.
Če se ne bomo uprli na začetku, bomo kmalu morali osebne kazati povsod.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nacionalnemu plenilcu očitno še upad naročnikov ni prišel do živega.
No, No, No... kakšen komunistek pa si, da državni dragulj, ekskluzivni srebrni bankomat plenilske rdeče levice imenuješ plenilecKo se je Telekom prodajal pa nisi nič omenjal plenjenja ipd. ampak zgolj goreče navijal, da ostane rdeči bankomat za vedno državni.
PS- Ja, te iz meseca v mesec višje položnice so plačilo za nacionalni interes podobno, kot je najdražje gorivo v širši okolici plačilo za nacionalni interes. Pa zaradi nacionalnega interesa se lahko vozimo po najdražjih avtocestah za daleč najdražjo tedensko vinjeto v širši okolici. Za nacionalni interes pa ja nobena žrtev no preveč- ali pač
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vsak ima dovolj časa ker če prejmeš položnico 10ga v mesecu, imaš še 20 dni za izvedbo - boš reku da ti je to premalo?
Seveda ni dovolj, položnica z višjo ceno bo recimo prišla 10ga decembra, rok za brezplačno odjavo je pa 30ti november.
Zakon bi morali spremeniti tako, da bi se lahko odjavili še 30 dni po prvi izdani položnici z višjimi cenami.
To, da se moraš odjaviti še pred novo položnico je pa vsekakor svinjarija, ki jo v normalnih državah ne poznajo.
Še enkrat pls preberi kaj sem ti napisal, kdaj bojo dobil položnico in do kdaj majo čas...
Obvestilo bo in mora biti na položnici prejeti v TEM mesecu, mesecu novembru za opravljene storitve v oktobru... bo sedaj dovolj časa?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ne glede kaj kupiš, v nobenem primeru ti ne smejo najprej pobrat denar, nato pa šele dajati dodatne pogoje...
Kaj pa, če osebnega dokumenta sploh ne bi imel?
Kako bi mi pa sploh vrnili denar na Moneto?
Pa kako bi mi iztočili gorivo, ki sem ga natočil????
Škoda, ker nisem šel na pumpo lepo spočit, bi na vse to že imel odgovor
Bom videl kaj mi bo odgovoril informacijski pooblaščenec.
Druga stvar, ki je zanimiva je pa ta, da imajo na slikcah označen znak za prepovedano uporabo mobilnih telefonov, hkrati pa zraven avtomat preko katerega lahko plačaš z Moneto
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Sploh nima veze kaj sem kupil, v nobenem primeru ne smeš pokasirati denarja nato pa ne izročiti kupljenih izdelkov-to je v bistvu goljufija.
Pa na vprašanje zakaj rabi osebno, žal nisem dobil odgovora, da ji zgledam kot mladoletnik ampak sem dobil odgovor, da se dogaja množica zlorab Monete in zato zahteva še osebno.