Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
http://www.dreamdesign.si/projekti/simobil-bazne-postaje.html
Skupna gradnja Si.mobil (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja):
- LJ081: Bit Center, Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana,
- LJ111: cerkev sv. Križ, Beričevo, 1262 Dol pri Ljubljani,
- LJ168: Količevo karton, Papirniška cesta 1, 1230 Domžale,
- LJ189: Komenda IC, Žeje pri Komendi 109, 1218 Komenda,
- MB157: Grabar Božidar s.p, Šmartno v Rožni Dolini 32a, 3201 Šmartno pri Rožni Dolini,
- MB233: Berinjak 11, 2285 Zgornji Leskovec,
- NG063: Goriške opekarne, Merljaki 7, 5292 Renče,
- NM066: Župnišče Kočevska Reka, Kočevska reka 57, 1338 Kočevska Reka,
- MB240: PGD Murska Sobota, Cankarjeva ulica 75, 9000 Murska Sobota,
- NM098: Šmaver 87, 8211 Dobrnič,
Nobenega SMS nisem prejelCitat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pred enim mesecem sem vključil Tujina 30, danes pa sem opazil, da se po preteku enega meseca na izključi sama, ampak sem to moral narediti ročno preko Moj simobil. A je bilo kje kaj govora o tem? Jaz tega nisem nikjer zasledil
Saj si prejel SMS, v katerem ti je pisalo, da jo moraš izklopiti in kdaj, v kolikor ne želiš, da se podaljša.
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pred enim mesecem sem vključil Tujina 30, danes pa sem opazil, da se po preteku enega meseca na izključi sama, ampak sem to moral narediti ročno preko Moj simobil. A je bilo kje kaj govora o tem? Jaz tega nisem nikjer zasledil
Saj si prejel SMS, v katerem ti je pisalo, da jo moraš izklopiti in kdaj, v kolikor ne želiš, da se podaljša.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
To skoraj ne verjamem, saj se sistemsko pošlje vsem ob vklopu.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Trenutno poteka razprodaja.
Citat:
Uporabnik dex pravi:
Dragi Simobilovci,lepo bi vas prosil za hiter odgovor na tole vprašanje(Ali bo orto forever spet)!!!!
Namreč, nameravam presedlat iz Mobitela na Si, čez dve leti bom 30.... Ali naj še malo počakam?
Lp