Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
http://www.dreamdesign.si/projekti/simobil-bazne-postaje.html
Skupna gradnja Si.mobil (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja):
- LJ081: Bit Center, Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana,
- LJ111: cerkev sv. Križ, Beričevo, 1262 Dol pri Ljubljani,
- LJ168: Količevo karton, Papirniška cesta 1, 1230 Domžale,
- LJ189: Komenda IC, Žeje pri Komendi 109, 1218 Komenda,
- MB157: Grabar Božidar s.p, Šmartno v Rožni Dolini 32a, 3201 Šmartno pri Rožni Dolini,
- MB233: Berinjak 11, 2285 Zgornji Leskovec,
- NG063: Goriške opekarne, Merljaki 7, 5292 Renče,
- NM066: Župnišče Kočevska Reka, Kočevska reka 57, 1338 Kočevska Reka,
- MB240: PGD Murska Sobota, Cankarjeva ulica 75, 9000 Murska Sobota,
- NM098: Šmaver 87, 8211 Dobrnič,

Ali to pomeni, da bodo te postaje šle kmalu v gradnjo?
Zanima me denimo ta v Šmartnem in pa v Leskovcu. Gre tu za skupno gradnjo s Tušem ali tudi v Šmartnem z Mobitelom? Ker v Leskovcu oz. Trdobojcih je M@ že postavil svojo, druga dva pa nista zraven nič postavila.

Pa še nekaj: kako dber signal je -93 dBM. Zraven je še v drugi vrstici 30, v tretji pa 166249. Na Network info aplikaciji.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pred enim mesecem sem vključil Tujina 30, danes pa sem opazil, da se po preteku enega meseca na izključi sama, ampak sem to moral narediti ročno preko Moj simobil. A je bilo kje kaj govora o tem? Jaz tega nisem nikjer zasledil
confused-1.gif

Saj si prejel SMS, v katerem ti je pisalo, da jo moraš izklopiti in kdaj, v kolikor ne želiš, da se podaljša.
Nobenega SMS nisem prejel
grims-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
bazne postaje so v fazi PGD: v pridobivanju gradbenega dovoljenja. Torej bodo te postaje verjetno aktivne šele čez eno leto.

Če je zainteresiranost drugih operaterjev ter če operater graditelj to požegna potem je na stolpu lahko več operaterjev. Kako je s skupnimi gradnjami moram še raziskati (ko se bo dajalo nove bazne na zemljevid, se vidi kdo je gor).

30 je lac, 166249 pa je CellID. Iz laca mislim, da si Tušmobilov uporabnik. Če si si potem prijavljen na bazno NE517 (CMC Celje, Lava 42, 3000 Celje) ter prijavljen na UMTS 2100 MHz.
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html#aplikacija

Za ostala dva:
http://www.dreamdesign.si/projekti/mobitel-bazne-postaje.html#aplikacija
http://www.dreamdesign.si/projekti/simobil-bazne-postaje.html#aplikacija

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pred enim mesecem sem vključil Tujina 30, danes pa sem opazil, da se po preteku enega meseca na izključi sama, ampak sem to moral narediti ročno preko Moj simobil. A je bilo kje kaj govora o tem? Jaz tega nisem nikjer zasledil
confused-1.gif

Saj si prejel SMS, v katerem ti je pisalo, da jo moraš izklopiti in kdaj, v kolikor ne želiš, da se podaljša.
grims-1.gif

To skoraj ne verjamem, saj se sistemsko pošlje vsem ob vklopu.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
confused-1.gif

grims-1.gif

To skoraj ne verjamem, saj se sistemsko pošlje vsem ob vklopu.

Dobil sem samo to:
Zahteva xxxxx za vklop opcije Tujina 30 je bila uspesno izvedena. (Si.mobil)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To bo kdo vedel povedati od Si.mobilovcev. Jaz domnevam da bo. Sem v že eni drugi temi izrazil mnenje.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Dragi Simobilovci,lepo bi vas prosil za hiter odgovor na tole vprašanje(Ali bo orto forever spet)!!!!
Namreč, nameravam presedlat iz Mobitela na Si, čez dve leti bom 30.... Ali naj še malo počakam?
Lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Žal ti tisti, ki vedo, ne bomo podali nobenih informacij, ki niso za v javnost.

Mogoče samo rahla pomiritev tvojih skrbi: Do 31. leta so ORTO paketi.

Nazadnje urejeno:

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik dex pravi:
Dragi Simobilovci,lepo bi vas prosil za hiter odgovor na tole vprašanje(Ali bo orto forever spet)!!!!
Namreč, nameravam presedlat iz Mobitela na Si, čez dve leti bom 30.... Ali naj še malo počakam?
Lp

Seveda počakaj
wink-1.gif

Mimogrede: do Džabesta si upravičen do vključno 30. leta (do 31. rojstnega dneva)
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, bo držalo. Sem pa mislil, da se telefon poveže kaj na bazno ob avtocesti na Lahovni, ki je bližje. čeprav tudi od te ni tako švoh prenos.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Še nekaj me zanima- če zdaj vzamem paket Orto v nulo,ali bo potem možen prehod na Orto forever( če ga sploh,bo
confused-1.gif
)?
Lp

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@Sokol: Evo, kar se Tujine tiče, sem probal sedaj vklopiti in prejmem, da potrdim vklop z odgovorom ''DA''. Ko to naredim, prejmem SMS: ''Vklop je potrjen. Opcija velja najmanj en mesec. Izklopite jo lahko po 06.08.2011 s poslanim SMS s kljucno besedo TUJINA30 STOP na 4040. (Si.mobil)''

Torej, jaz prejmem vse ...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Sem že nekaj časa nazaj spraševal, pa bom še enkrat...
Je možen kakšen namig, kdaj pride SE Xperia Arc?
tongue-1.gif

Če pride sploh

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
AimHigh in Mobitel pravita: Predvidoma v juliju. Najbrž za Simobil velja enako. Redna cena 529€.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
To ni vsakoletna akcija... do sedaj je bila v ponudbi samo lani (mislim, da v začetku jeseni). Nikjer ne piše, da bo letos ista stvar... mogoče bo kaj podobnega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.