Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
ksz

V Sobotni prilogi je oglas, kjer je poleg Omnie in Diamonda še HTC Touch 3G za 1€ v paketu Povezani 44 ali 77. Zadeva me nekoliko preseneča, ker Touch 3G uradno sploh še na policah po svetu ni.

Na spletni strani mobitela seveda še nič ne vejo o Touchu Pro ali Touchu 3G.
jezen.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
A te zadeve se potem predvajajo na velikem platnu? Če ja, kako to potem zgleda? Glede kvalitete posnetka mislim.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Novosti v Mobitelovi ponudbi

11. november 2008 - Družba Mobitel je uvedla nove ugodnosti za svoje uporabnike. Tako se lahko naročniki Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabniki po novem odločijo za cenovno ugodne SMS-pakete. Mobiuporabniki pa imajo sedaj na voljo tudi možnost uporabe podatkovnega paketa.

Družba Mobitel je svojim naročniškim in predplačniškim uporabnikom omogočila nove ugodnosti, t. i. SMS-pakete. Prav tako so sedaj prednosti podatkovnih paketov na voljo tudi Mobiuporabnikom. SMS-paketi vsem Mobitelovim uporabnikom ob nizki mesečni naročnini nudijo določeno, že zakupljeno količino sporočil SMS, podatkovni paketi pa Mobiuporabnikom prinašajo prednosti cenovno ugodnega prenosa podatkov z uporabo vnaprej zakupljenih količin, kot jo Mobitelovi naročniki že poznajo.

SMS-paket je novost v Mobitelovi ponudbi, namenjena tako naročnikom Mobitel GSM/UMTS kot Mobiuporabnikom, ki se sedaj lahko odločijo za mesečno plačilo določene zakupljene količine sporočil SMS, s čimer lahko prihranijo pri uporabi SMS-sporočanja.
Pri tem lahko izbirajo med SMS-paketi S, M in L, ki zajemajo 50, 100 ter 500 (naročniki) oz. 300 (Mobiuporabniki) sporočil SMS. Naročniki GSM/UMTS si lahko izbrani SMS-paket vklopijo prek obrazca Naročilo dodatnih storitev, Mobiuporabniki pa v ta namen pošljejo sporočilo SMS z določeno ključno besedo za izbrani paket (SMS S, SMS M ali SMS L) na številko 1918.

Poleg tega imajo Mobiuporabniki po novem na voljo tudi dva podatkovna paketa. Paket Mobi Internet S vključuje 15 MB brezplačnega prenosa podatkov in paket Mobi Internet M kar 100 MB brezplačnega prenosa podatkov. Želeni podatkovni paket si Mobiuporabniki vključijo prek sporočila SMS s ključno besedo MOBI INTERNET S oz. MOBI INTERNET M, ki ga pošljejo na 1918.

Ob vklopu paketa po svoji izbiri uporabniki prejmejo SMS-obvestilo. Mobiuporabniki lahko SMS- in podatkovni paket naročijo, če stanje na njihovem Mobiračunu ni manjše od cene paketa, za katerega pošljejo zahtevo za vklop. Neporabljena količina SMS-ov oz. prenosa podatkov po 30 dneh zapade. Če uporabnik zakupljeno količino sporočil SMS oz. prenosa podatkov porabi pred določenim rokom, se nadaljnja uporaba zaračunava skladno s cenikom. Stanje in veljavnost neporabljene količine lahko uporabniki hitro in enostavno preverijo s SMS-om s ključno besedo PORABA K, ki ga pošljejo na 1919. Ugodnosti novih paketov veljajo v domačem Mobitelovem omrežju.

Podrobne informacije o novih SMS- in podatkovnih paketih skupaj s cenikom so objavljene na Mobitelovem spletnem mestu, kjer je predstavljena tudi celotna Mobitelova ponudba.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik Bella pravi:
Jaz grem tudi na LIff, komaj čakam!!!! Mije pa zanimiv ta Itak filmfest. Ali je kdo lani sodeloval?
Lani sem spremljal zadevo in se mi je zdela precej zanimiva (za sodelovanje nisem ravno našel časa in ideje). Itak je že sam koncept zelo pohvalen in letos bo zaradi dobre zasedbe sodelujočih še toliko boljše.

Ja tudi meni se zdi koncept zanimiv. Še posebno se mi zdi zanimivo kaj se, da vse z mobiteli narediti. Pa fajn je imeti kakšno res dobro zgodbo, dober scenarij, potem je res lahko zadeva zelo zanimiva.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hoho, Bella, jaz dejansko poznam celo lanskoletne zmagovalce oziroma vsaj mislim, da so bili - nekaj so dobili, anyway. Samo to res zahteva angažma in pridnost, verjetno so kriteriji precej visoki. Kar je tudi prav - da ni pri nečem, ker je povezano z Liffom, samo neka sreča posredi, pač pa kvaliteta.

Sicer pa se bojim, da meni letos ne bo ostalo niti 5 minut za liffe, kar me navdaja z obupom. Edino, kar ga rešuje je omenjena prenova Itak paketov. To bi bilo super, ker se mi račun zadnje čase dviguje, ker sem preveč na terenu, pa moram še vedno komunicirati s sodelavci.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
O fino SMS paketi, to je pa lep korak naprej. Zdej je samo še treba pogledat kolk SMS človek sploh pošlje na mesec. 500!!! res?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Eni ljudje jih meni pošljejo toliko, da komot verjamem, da jih zmorejo 500/mesec. Sploh zdaj s QWERTY telefoni gre hitreje.
wink-1.gif

Pomemben je pa tudi mobilni internet za mobiuporabnike, ki ga ima mislim da samo Mobitel (lahko to kdo potrdi?).

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
Hoho, Bella, jaz dejansko poznam celo lanskoletne zmagovalce oziroma vsaj mislim, da so bili - nekaj so dobili, anyway. Samo to res zahteva angažma in pridnost, verjetno so kriteriji precej visoki. Kar je tudi prav - da ni pri nečem, ker je povezano z Liffom, samo neka sreča posredi, pač pa kvaliteta.

Sicer pa se bojim, da meni letos ne bo ostalo niti 5 minut za liffe, kar me navdaja z obupom. Edino, kar ga rešuje je omenjena prenova Itak paketov. To bi bilo super, ker se mi račun zadnje čase dviguje, ker sem preveč na terenu, pa moram še vedno komunicirati s sodelavci.

Ja se seveda zavedam , da mora biti kar kvaliteta in ne kar nekaj
smirk-1.gif
ravno nocoj je bil en lušni angleški Brez skrbi.

Torej Luchka brez skrbi
cheer.gif
To so res fajn zadeve, ker telefon uporabljam dosti in mi to veliko pomeni

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Ekskluzivno pri Mobitelu: Nokia N79 za pakete povezani 44/77 cena 1€

Nokio N79 odlikuje posebnost: intuitivno usklajuje barvo zaslona s tremi kombinacijami pametnih pokrovčkov in usmerja zaslon tako, da se prilega zornemu kotu uporabnika. Priložena ji je 4GB pomnilniška kartica microSD, ki nudi več kot 24 ur predvajanja glasbe. Ima digitalno kamero z ločljivostjo 5 milijonov pik, optiko Carl Zeiss in samodejnim ostrenjem ter geo-označevanjem. Bogati pa jo tudi sistem A-GPS in aplikacija Nokia Maps.

Na priloženi spominski kartici je naložena kompilacija glasbe iz filma Sex v mestu, na voljo pa so še druge vsebine...
cheer.gif

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Upam, da ne pomeni, da se bo ga dalo samo v tem paketu kupit. Raje bi ga videl z 24 mesecno vezavo neglede na paket za 250 evrov.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ekskluziva je ekskluziva. Ima več pomenov, eden od njih je lahko tudi takšen, kot piše Bitch.
Še zdaleč pa ni edina ekskluziva.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.