Jaz sem bil vezan še nekaj dni, pa so mi pri Simobil-u hoteli računati pogodbeno kazen 170€ in sem se odločil plačati še eno položnico. To pomeni, da ni pomembno koliko časa si vezan
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Jaz sem bil vezan še nekaj dni, pa so mi pri Simobil-u hoteli računati pogodbeno kazen 170€ in sem se odločil plačati še eno položnico. To pomeni, da ni pomembno koliko časa si vezan
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
Itak bo spet na Liffeu - zdi se mi super ideja in fino da so šli tudi letos v to. Jaz se ziher prijavim - podvprašanje , ali mogoče kdo ve kateri programček naju uporabim za iPhone, za snemat filmčke?
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Mogoče si imel še staro vezavo. Ob novi so tvoje govorice lahko le buče.
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Gremo nazaj na temo: Novo pri Mobitelu:
NOKIA 2680 25€
EMPORIA LIFE PLUS 99€
HTC TOUCH PRO 535€
...
To pa ne vem. Glede na to, da so na voljo samo vzorčne količine, zaenkrat dvomim...Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Gremo nazaj na temo: Novo pri Mobitelu:
NOKIA 2680 25€
EMPORIA LIFE PLUS 99€
HTC TOUCH PRO 535€
...
A bo Touch Pro v povezanih kaj cenejši?
Lani sem spremljal zadevo in se mi je zdela precej zanimiva (za sodelovanje nisem ravno našel časa in ideje). Itak je že sam koncept zelo pohvalen in letos bo zaradi dobre zasedbe sodelujočih še toliko boljše.Citat:
Uporabnik Bella pravi:
Jaz grem tudi na LIff, komaj čakam!!!! Mije pa zanimiv ta Itak filmfest. Ali je kdo lani sodeloval?
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Tudi jaz gruntam it nekam.
Kam še ne vem
Bom počakal na december.
Neki se je govorilo o nekih novih paketih pri mobitelu.....ne vem??
Citat:
Uporabnik Bella pravi:
Jaz grem tudi na LIff, komaj čakam!!!! Mije pa zanimiv ta Itak filmfest. Ali je kdo lani sodeloval?