Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tudi takšne vrste lahko obstaja v stilu "samo mi ga imamo"...."prva dva tedna".
Itak pa so ekskluzive predvsem merjenje luleka. Uporabnik ima vedno dovolj veliko izbiro.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Kdaj bodo te informacije uradne? Na strani se seveda ni nic.

Sem pa danes mel v rokah N79 in se mi zdi kar posrecen telefon. Zelel bi si le, da bi se jo dalo dobiti samo v beli barvi, taksne kot smo jih ob najavi tudi videli. No malo barve verjetno ne skodi.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tako je. Prodaja ekskluzivnega paketa Nokie N79 se v skupni akciji Nokie in Mobitela začne v ponedeljek.

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Kaj umts telefon na aneks lahko kupis komaj, ko ti potece sedanja umts pogodba, ali ze kak mesec prej? Meni potece komaj janurja, pa bi vseeno morda ze pred novim letom zamenjal.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Neuradno sem slišal, da naj bi bila tudi prenova poslovnih paketov pri Mobitelu - je kaj res na tem?
Ker v naši firmi ravno sedaj razmišljamo, da bi zamenjali ponudnika zaradi visokih računov...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Če je ostal kakšen mesec bi se verjetno dalo s kakšno pogodbeno kaznijo predčasno sklenit nov aneks?

MaTiCeKSI

Pripravnik
14. nov 2008
64
0
6
Mnja, sej bom videl. Telefon, ki je bil na aneks kupljen zdaj uporablja foter (N73), vendar mu je uspelo baterijo povsem zrusit in bi revez pocasi rabil nov telefon. Glede na to, da originalna baterija stane okol 50 evrov, je to tud smiselno. Neoriginalno sem mu nekako odsvetoval, me jim je uspelo prepicat, z vsemi tistimi videi, ko gre kaksna v luft in zgori celo stanovanje.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Ekskluzivno pri Mobitelu: Nokia N79 za pakete povezani 44/77 cena 1€

Nokio N79 odlikuje posebnost: intuitivno usklajuje barvo zaslona s tremi kombinacijami pametnih pokrovčkov in usmerja zaslon tako, da se prilega zornemu kotu uporabnika. Priložena ji je 4GB pomnilniška kartica microSD, ki nudi več kot 24 ur predvajanja glasbe. Ima digitalno kamero z ločljivostjo 5 milijonov pik, optiko Carl Zeiss in samodejnim ostrenjem ter geo-označevanjem. Bogati pa jo tudi sistem A-GPS in aplikacija Nokia Maps.

Na priloženi spominski kartici je naložena kompilacija glasbe iz filma Sex v mestu, na voljo pa so še druge vsebine...
cheer.gif

Uf tole vse kar si napisal se sliši zelo privlačno
cheer.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Pomemben je pa tudi mobilni internet za mobiuporabnike, ki ga ima mislim da samo Mobitel (lahko to kdo potrdi?).

Bolj tezko, saj ga oglasuje tudi Izimobil.

@Moderator: a lahko naredis novo temo ? Tale je zrela za pokoj.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Pomemben je pa tudi mobilni internet za mobiuporabnike, ki ga ima mislim da samo Mobitel (lahko to kdo potrdi?).

Bolj tezko, saj ga oglasuje tudi Izimobil.
/quote]
ne-ne-1.gif

Mogoče za izi uporabnike, za mobi uporabnike ima 100% samo Mobitel
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje je tudi z besedno zvezo "mobiuporabniki" misljeno predplacniski uproabniki... Velikokrat se recimo pojavlja tudi termin "mobitel"... pa ni vedno misljen Mobitel kot operater... ampak veckrat mobilnik ali mobilni telefon
smile-1.gif
...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Novosti pri mobitelu:

Paketi povezani 44/77: HTC Touch 3G 1€
Paketi povezani 33/44/55/77: Samsung L700 1€
Itak džabest:
- Sagem ROXY 1 cent
- LG KS360 ETNA 49€
- SAMSUNG M3510 BEAT 49€

Konec meseca/začetek decembra:
-LG KC910 Renoir, Hello Kitty, prenosnik ThinkPad SL500+ za 150 € ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno za 24 mesecev....

cheer.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Torej po novem:
Itakovci poslemo na 1918 dzabest
in imamo za 15€
1000min v mobitelovo omrezje