Novo pri Mobitelu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
ja, sam še vedno tiho upam da bodo dali X1 v akcijo za pakete Povezani za neko super ceno kot imajo Omnio. :D

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Uff, te povezani paketi so res odločitev, da jih vzamem in potem dobim gsm za 1€ ;-)

Kaj se pa pripravlja , mogoče kaj za veseli december?

Nazadnje urejeno:

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
že za Martinovo bo veselo, kaj boš čakal do decembra
smile-1.gif

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
v smislu kot so dal npr Omnio če vzameš paket Povezani 44 al pa 77 za 70€, lahk dajo SE X1 nevem za 100€ z istim paketom.

na tak način mislim
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kakor jaz vem mobitel nima vec prav (jesenskih, pomladanskih, zimskih, krompirjevih, bozicnihih, name it) akcij.. sem pa tja dodajo nove aparate in to je to..

Nazadnje urejeno:

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Pa to je blo že parkrat povedano tu, da M@ nima več teh akcij, da samo dodaja telefone, ampak folku to ne morš utepst u glavo

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Kakor koli že, če je akcija ali je dodajanje telefona - naj je normalna cena, ne pa neko metanje peska v oči.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Mogoče pa ne spremljamo vsi 365 dni na leto kaj se pri posameznih operaterjih dogaja
bonk.gif
Pač zanima me, če bo še kaj pametnega v ponudbi do novega leta, ker imam namen skleniti dve naročniški razmerji in določen % pri izbiri bo imela tudi ponudba dobrega GSM-a za ugodno ceno (recimo do 250 EUR)...Če pač pri Mobitelu ne bo, bo kje drugje.

Nismo vsi naročniki, ki porabijo 5 EUR na mesec in spremljajo dnevno kaj je novega v ponudbi
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Zato pa pogledaš na Mobitelovo spletno stran, kjer lahko klikneš na link "novo v ponudbi", kjer so našteti vsi telefoni, ki so jih v zadnjem času dodali v akcijo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Oz. pogledaš celotno ponudbo. Zakaj bi pa bilo treba kupiti nekaj, kar je v ponudbi manj kot X časovnih enot?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
To itak, samo mogoče pa kdo na forumu ve (glede na to, da je nekaj uporabnikov, ki so zaposleni pri mobitelu), če pride še kaj pametnega v kratkem v ponudbo.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Pa saj pred novim letom gotovo pride kaj novega, najkasneje v Veselem Decembru. Saj je vedno tako, a ni? Jaz upam, na to, kerm i je včeraj spet nek vztrajen klicatelj skuril celo baterijo, ker sem imela vklopljeno vibro. Tako ne gre več ...

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Sigurno bo kakšna akcija kmalu, zagotovo.

Smo pa izprobali M:Konferenco in moram reči, da je dobro delovalo. Kolega je sklical vse, mislim poklical vseh nas 6 in potem smo imeli krajši sestanek. Tako, da lahko iz izkušnje povem, da fajn deluje. Še posebno v tem času, ko letimo iz sestanka na sestanek in se potem uskladiti. Dobra zadeva

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, bodo akcije. Pride kar nekaj novih telefonov, tudi pri paketih bodo novosti ipd. Ni pa nobeden tako smotan, da bo poslovne skrivnosti vnaprej razkrival tukaj po forumu.

borce: o kakšnem metanju peska v oči govoriš? Za vse operaterje pri nas velja pravilo, da več kot plačaš, več dobiš. Tko pač je v kapitalizmu. Če vzameš velik paket dobiš telefone ceneje ker se lahko izdatneje subvencionirajo. Od tu logika, da so nekateri precej dragi modeli po 1 EUR ob vezavi. Ne pa pričakovati, da bodo ljudje, ki zapravijo 10 EUR mesečno deležni top mobilnikov za 1 EUR. Ni ekonomske računice metati nekaj 100 EUR v subvencijo, če boš v dveh letih dobil noter 200 EUR (brez DDV).

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
sem vedel da bo ponovno prišlo to v uspredje :"da bodo ljudje, ki zapravijo 10 EUR mesečno deležni top mobilnikov za 1 EUR". , mislim če mesečno račun pri M@150€-cca200€ ni dober uporabnik, potem ....Poleg tega, hočem povedat da določeni telefoni so enostavno dragi pri M@, in poštene acije ouz kar koli se sedaj že imenuje ni bilo. No nekaj izjeme so : HTC Touch Diamond, Samsung OMNIA paket 44 ai 77

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Ti povezani paketi so eno totalno "shanje". 44€ das mesecno za paket, potm pa se ~30 za klice v druga omrezja
smile-1.gif

Bolje menjat operaterja, kot sem storil sam. Tako na mesec prisparam 50€. Banda lopovska mobitelova.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.