Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Meni je tole z max 10 euri na mesec v tujini top,.. sprejmem vse klice, naredim klice v tujini,.. si dopisujem v tujini, pošiljam slikice in pogledam novice ali navigacijo,..in seveda tega ne rabim vsak mesec,..

Meni top ponudba sploh v kombinaciji z Orto Elastikom kjer si dokupujem enote za prenos podatkov kolikor rabim,..,..

lpb

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ok, če ne moreš imeti Orta pač vzameš ultimativnega,..tudi tukaj imaš tudjino max 10€/mesečno,.. je pa res da ne moreš dokupovati date po 1GB,..

lpb

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
10 EUR na 1GB za tujino je zakon, sploh če govorimo o širšem naboru držav in ne zgolj EU! Mi je pa manj všeč osnovni paket v tem primeru.

Moja ideja za operaterje bi bilo da na vse pakete ruknejo kaj takega kot je 10€ na 1GB za EU ali pa morda še bolje 1€ na dan(z mesečno omejitvijo prenosa, ne dnevno!), za izven EU pa recimo 20€ na 1 GB oziroma 1.5€/dan. Recimo sem bil v turčiji pa zapravil 25€ za lokalnih 3GB za mene in punco(hotspot), večina tega stroška je sicer šla v nakup SIM kartice. Zelo rade volje bi zapravil dvakrat toliko, samo da se mi ne bi bilo treba jebati z SIM karticami in porabo betarije zaradi hotspota. Z dvakrat toliko mislim 25€ jaz + 25€ punca.

Moja ideja št. 2 pa je da VSI paketi ponujajo neskončno podatkov, v smislu da se pač v neskončnost avtomatsko aktivira recimo 5€ na 1GB, za tak brez skrbi paket sem ziher pripravjen odšteti kak € ali dva več kot za konkurenčen identični paket, ki takega avtomatskega zakupa nima.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Dat dato zastojn je isto, kot da bi Mercedez AMG modele prodajal za nižjo ceno, kot navadne. Ekonomski samomor.
Data je še edina reč, ko so jo uporabniki pripravljeni plačat ekstra.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Saj za to imaš npr Ultimativni M :
neomjeni klici, smsji/mmsji v slo
3GB prneosa podatkov za 22,99€
neomejeni klici in smsji /mmsji v tujini in do 1GB prenosa podatkov za max 10€

Se pravi do 33€ za praktično celotno komunikacijo,..če rabiš več interneta pa si lahko vklopiš EU neskončno za dodatnih 500 MB in 3€ na dan,..
b

To je precej dražje od trenutnega paketa pri mobitelu, EU brezskrbni. So mi pa ravno vklopili brezplačni LTE, ne vem zakaj, ker nisem niče zahteval, sem pa malce boljše bolje sedaj...bom počakal, če se ponudi kaka boljša priložnost pri Simobilu.
smirk-1.gif

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Saj za to imaš npr Ultimativni M :
neomjeni klici, smsji/mmsji v slo
3GB prneosa podatkov za 22,99€
neomejeni klici in smsji /mmsji v tujini in do 1GB prenosa podatkov za max 10€

Se pravi do 33€ za praktično celotno komunikacijo,..če rabiš več interneta pa si lahko vklopiš EU neskončno za dodatnih 500 MB in 3€ na dan,..
b

To je precej dražje od trenutnega paketa pri mobitelu, EU brezskrbni. So mi pa ravno vklopili brezplačni LTE, ne vem zakaj, ker nisem niče zahteval, sem pa malce boljše bolje sedaj...bom počakal, če se ponudi kaka boljša priložnost pri Simobilu.
smirk-1.gif

Ja res je dražji. Za 23,95 € (18,95 € + 5 €) imaš 10 GB prenosa podatkov, medtem ko imaš pri Simobilu pri paketu Ultimativni M 3 GB
za 22,9 €.
Razlika je več kot očitna, samo jaz ne menjam operaterja.
wink-1.gif

Zame je SImobil OK.

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Najprej preberi zakaj gre, potem bluzi. Tisti del o tujini, ki mi je bistven boš kar spustil al kaj?
confused-1.gif

Za paket, ki ga potrebujem je Simobil dražji 5€.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Najprej preberi zakaj gre, potem bluzi. Tisti del o tujini, ki mi je bistven boš kar spustil al kaj?
confused-1.gif

uf-1.gif

Ne mislim se prerekati.
13.gif
Vsak zase ve, kaj rabi in kaj mu je OK. Zakaj sem pri Simobilu, pa sam vem, in ti ne mislim
razlagati.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
confused-1.gif

uf-1.gif

Imaš pa en velik plus - boljše omrežje. 4G res lepo deluje.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Me prav zanima, s čim bo simobil odgovoril na novo ponudbo Telemach mobila (bivšega Tušmobila)...

Z nečim bo treba preprečit bezlanje h konkurenci in tudi nove uporabnike privabit...

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Me prav zanima, s čim bo simobil odgovoril na novo ponudbo Telemach mobila (bivšega Tušmobila)...

Z nečim bo treba preprečit bezlanje h konkurenci in tudi nove uporabnike privabit...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Hvalijo se, da imajo sedaj 700.000 uporabnikov.

Lahko bi v temi Novo pri Simobilu naredili števec uporabnikov; 700.000, 699.999, 699.698, 699.697...
smile-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
confused-1.gif

uf-1.gif

Imaš pa en velik plus - boljše omrežje. 4G res lepo deluje.

Saj, kot sem napisal. Vse je delovalo OK, vseeno ostajam pri rdečih zaradi bolj primernega paketa za moje potrebe pa še ugodnejši so. Če naredijo za isti denar kaj zelo podobnega grem nazaj k zelenim.
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.