Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ja OK to razumem, ampak povezovanje v omrežje v tujini je vseen drek kje si.

Sigurno pa za eksotiko izven EU še dolgo ne bo pametnega inkluziv paketa. A to iz Tajske vsak dan domov kličete? Ker za biznis delat vam itak gre v stroške.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Telekom je treba čim prej prodat, pol pa naj se kresnejo s cenami do minimuma
zmaga.gif

Dokler je Telekom v državni lasti je to vse zame nepravična igra, zato gre moj plus nekako na Simobilovo stran.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tudi če ga kupi D telekom bo v državni lasti... Ampak nemški...
A ti to veš, da ko so v VB naredili privatizacijo železnic da so le te končale v rokah države (Nemčije)? DB je namreč državna firma.
Ne vem če je pametno, da je lastnik core infrastrukture tuja država...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Vse kar si napisal je res... Samo da Telekom še vedno vodilni pred Si.mobilom in Tušmobilom.. In on bi lahko bil zgled za ostala dva ampak ne gre skrito igro z sparom ker sam ne sme izdat cenejšega paketa z veliko enot ker je že imel težave z paketom Itak pred leti.. Zato je šel po drugi poti...

Tak da če oba krišita tako si.mobil kot Telekom naj jih AVK udari po prstih... Sam mislim da tukaj bo prej Telekom dobil spet po prstih zaradi vodilnega položaja
wink-1.gif

Pustimo se presenetit kmalu bo znano kdo bo najebal..
wink-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kateri del razpada? Boštjan bo pač kariero nadaljeval na Prvi,..in verjamem da tudi tam uspešno,..Kadarkoli gre eden od vrhovnih ljudi so pač na vrsti spremembe,..
V Si. pač poteka reorganizacija in zdrževanje z Vip mobile Srbija in kasneje z Amisom,.. združujeta se tudi Telemach in Tuš, reorganizacija v Telekomu,... iz tega lahko razberem da vse razpada,..
Kljub vsem "razpadanjem" pa ima Si.mobil dobro ponudbo in še boljša bo prišla,..Ultimativni paketi z max 10€ tujine na mese, orto paketi z možnostjo uporabe 1GB podatkov mesečno v tujini, nesknčnidata paket in nenazadnje bob paketi za tiste bolj šparovne,..

lpb
Borovnica, sprašuješ kateri del razpada. Razpadajo dobri poslovni odnosi, na površje pa pridejo zavajanje uporabnikov in laganje, ter dajanje obljub, ki jih kasneje ne izpolnijo. In vse to z namenom, da pridobijo novega uporabnika. Veš , da so mi po telefonu obljubili vse mogoče, ko pa sem enkrat podpisal pogodbo, za to nihče ne ve več ničesar. Požrl bom tudi to, da so(ste) me tako na suho nategnili in plačal račun, vendar ste s tem dosegli samo to, da ob prvi priliki, oziroma takoj, ko mi potečejo vezave svoje račune prestavim h konkurenci.
Pa brez zamere.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Marc,
na ZS sem napisal da se obrneš na zastopnico, v kolikor nisi več v dobrih odnosih pa pošlješ reklamacijo pa bodo z reklamacij kontaktirali zastopnika in KA-ja,.. na lepe oči pa ti ne bo nobeden odobril reklamacije,.. klic ki je dosegljiv za tvojo številko govori le o tem kaj naj bi ti obljubili, ni pa klica, kjer bi ti kdo obljubil brezplačne menjave,...
lpb

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Reklamacija je bila zavrnjena, ker je bil ves postopek izpeljan po črki(vašega) zakona. Ustni dogovori pa pri Simobilu očitno ne veljajo. Sam bom že poravnal, kar sem si nakopal, namen mojega posta je bil, da morebitni novi uporabniki ne nasedajo lažnim obljubam po telefonu, temveč naj imajo vse ponudbe pismeno. Sam pa sem s Simobilom zaključil.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj na Itak paketih je menjava že nekaj časa brezplačna, zato so pomojem to uvedli. Pri ostalih paketih pa vprašanje kdaj. Elastik pa je dražji od gigastika, če imaš dokaj normalno porabo (3GB).

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vse kar si napisal je res... Samo da Telekom še vedno vodilni pred Si.mobilom in Tušmobilom.. In on bi lahko bil zgled za ostala dva ampak ne gre skrito igro z sparom ker sam ne sme izdat cenejšega paketa z veliko enot ker je že imel težave z paketom Itak pred leti.. Zato je šel po drugi poti...

Tak da če oba krišita tako si.mobil kot Telekom naj jih AVK udari po prstih... Sam mislim da tukaj bo prej Telekom dobil spet po prstih zaradi vodilnega položaja
wink-1.gif

Pustimo se presenetit kmalu bo znano kdo bo najebal..
wink-1.gif

Nekdo se mora pritožiti
grims-1.gif
, pa me zanima kdo?

Telemach ne bo, ker odlično sodeluje na področju ADSL in drugih storitev z njimi, Tušmobil ne more in nima potrebe, ker je tukaj posredi Telemach, da plačuje.

Simobil bi, ampak ve, da je v isti kaši, zato mu ni dobro, da meša d.. ker je tokrat soudeleženec, za razliko od prejšnjih let.

Debitel? Prodan Telekomu.

IZI? Gostuje na omrežju Telekoma, če bo zajamral se bodo lepo zmenili brez dvigovanja prahu.

T-2 gostuje na Telekom omrežju, ima neke dogovore v ozadju.

Torej kdo? Zato pa delajo to kar delajo, ker v bistvu vsi imajo neko korist v ozadju, nekaj posredno, nekaj neposredno, uporabniki načeloma tudi
wink-1.gif
.

Sam, da ne jamrajo potem , kako imajo stroške s tem z unim in si zmišljuje in dvigujejo ceno za neke izmišljene postavke na računih
grims-1.gif

Lp.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Se še komu zdi, da je to neprimerna reklamna slika?
Luna je bila 13 let Simobilova oglaševalska agencija, sedaj pa jih je prevzel Grey Ljubljana in jih malo drezajo.

19. jul 2007
2.843
1.566
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Luna je bila 13 let Simobilova oglaševalska agencija, sedaj pa jih je prevzel Grey Ljubljana in jih malo drezajo.

Aha, se vidi na reklamah, da so drugačne (na slabše). Ta radijska reklama o potici, je definitivno ''presežek'' v zadnjem času.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tudi meni se zdi, da so reklame vedno slabše. Včasih so imeli vsaj izvirne reklame, če že paketi niso bili noben presežek. Sedaj pa so še reklame šle na slabše.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Simobilove reklame so najvecja bedarija. Temu sr.anju se ne more reci reklama.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Se obeta kak paket v bližnji prihodnosti pri Simobilu v smislu pogovori in sms brez omejitev, vsaj 2 GB podatkov, ter vsaj 1 gb podatkov EU?

Prešel iz simobila na mobitel, paket super, razočaran nad signalom...pa pravijo, da majo najboljšega.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Saj za to imaš npr Ultimativni M :
neomjeni klici, smsji/mmsji v slo
3GB prneosa podatkov za 22,99€
neomejeni klici in smsji /mmsji v tujini in do 1GB prenosa podatkov za max 10€

Se pravi do 33€ za praktično celotno komunikacijo,..če rabiš več interneta pa si lahko vklopiš EU neskončno za dodatnih 500 MB in 3€ na dan,..
b

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To podraži paket za 33%
Torej nekaj kot je Itak Ruzak... v SLO neomejeno, 5GB prenosa in 500 enot govor/SMS/MMS tef 500 MB EU. 23EUR?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.