Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

laaaz

Pripravnik
24. nov 2008
51
0
6
MB
No ,pa sem poklical na Simobil in so mi povedali ,da kodo dobijo vsi ,ki so pripravljeni prestopit k Simobilu od drugih mobilnih operaterjev in posljejo sms na stevilko iz oglasa.
Torej za nas , dolgoletne uporabnike se jim fucka.

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Ne, ni v pravo smer, zato ker hkrati zaradi takega odnosa izgubljajo stare uporabnike.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Sej ne rabijo več uporabnikov, samo obstoječi morajo več trošit pri njih
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Kar pa je seveda težko, če nimaš novih storitev, da bi jih lahko prodal in dodatno zaračunal.
Za obstoječe storitve, pa konkurenca nudi za isti denar več.

Kaj torej lahko storijo? Samo še bremzajo odhode obstoječih strank h konkurenci. Kar pa seveda niža prihodke. Za LTE/4G noben ne bo plačeval premije.

Za prvo postavko bi pa morali kupit kak T-2, seveda za ceno in na tak način, da se jim računica sploh izide. V osnovi so zamudili priložnost nekaj let nazaj, ko je Telemach menjaval lastnike. Takrat je celotna industrija podcenjevala kabelske operaterje. Sedaj so vredni zlata, mobilna pa umira na obroke, edini razvoj je samo še nižanje cen.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Za prvo postavko bi pa morali kupit kak T-2, seveda za ceno in na tak način, da se jim računica sploh izide. V osnovi so zamudili priložnost nekaj let nazaj, ko je Telemach menjaval lastnike. Takrat je celotna industrija podcenjevala kabelske operaterje. Sedaj so vredni zlata, mobilna pa umira na obroke, edini razvoj je samo še nižanje cen.
Telekom Austria je hotela kupiti Telemach (United Groupo). Prejšnji lastnik United Groupe (Mid Europa Partners) je hotel od prodaje čisti keš, TA pa je ponujal za celotno transakcijo keš od pridobljenega kredita. So odleteli po hitrem postopku, ker niso imeli keša.

Telekom Austria je zrasla na kreditih in je podobna zgodba kot je bila Pivovarna Laško. Celo Telekom Slovenije je bolje posloval pod nacionalnim interesom. S prihodom Carlosa Slima so se zadeve šele začele finančno urejati.

Rancid80

Zelenc'
19. apr 2015
1
0
1
Pozdravljeni. Sam sem bil noročnik simobila od njegovega začetka pa do leta 2011(. Stran sem šel predvsem zaradi zapostavljanja dolgoletnih strank, malo pa tudi zaradi slabšega signala. Ker sem trenutno brez vezave in imam priložnost, da izkoristim bon za nove stranke me zanima, kako je kaj s signalom ( če klici delujejo tudi ko si na netu) in kako ste zadovoljni z LTE signalom. Trenutno sem na Tušmobilu, kje to šteka za pop..... .Hvala za odgovore.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Po mojih izkušnjah dela odlično... Iklici delajo ko si na netu nisem zasledil da ne bi delali... LTE deluje odlično..
wink-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Rancid80 pravi:
Pozdravljeni. Sam sem bil noročnik simobila od njegovega začetka pa do leta 2011(. Stran sem šel predvsem zaradi zapostavljanja dolgoletnih strank, malo pa tudi zaradi slabšega signala. Ker sem trenutno brez vezave in imam priložnost, da izkoristim bon za nove stranke me zanima, kako je kaj s signalom ( če klici delujejo tudi ko si na netu) in kako ste zadovoljni z LTE signalom. Trenutno sem na Tušmobilu, kje to šteka za pop..... .Hvala za odgovore.

Za tvojo informacijo, Tušmobil še ni vklopil LTE signala. Trenutno pa posodablja UMTS postaje, zato zna bit ponekod začasno slab signal.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Citat:
Spremembe na Simobilu zaradi reorganizacije v Telekomu Austria

Simobil bo skupaj s srbskim Vipom, ki ga zadnje leto vodi prejšnji predsednik uprave Simobila Dejan Turk.
klik

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ne-teamskega direktorja so pač nabrcali. Baje se že dlje časa ni dalo več delat z njim.
Da so Simobil dali pod Turka, ki je sedaj sicer v Srbiji, je pa pač logična hitra rešitev, da se prepreči razpad sistema.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Mislim, da bodo, glede na očiten propad branže v SLO, mehičani zelo hitro začeli delati na prodaji Simobila in izhodu iz naše (pre)male državice ...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Zakaj pa prodaja in popolni izhod?
Svet je globalen. Biznis v Sloveniji se da furat tudi iz Mexica, če se situacija hudo finančno poslabša.
Drugače pa ni vse slabo. Kar nekaj odličnih ljudi imajo na Simobilu. Prihodki so še vedno solidni, lufta za rezanje stroškov in druge optimizacije, pa še enormno.
Pač so svete kravice v Avstriji izbrale napačne ljudi za Slovenijo in rezultati so bili porazni. Saj moč Mexica postaja vsak dan večja, pa se bo tudi slednje uredilo.

Nazadnje urejeno:

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Mislim, da bodo, glede na očiten propad branže v SLO, mehičani zelo hitro začeli delati na prodaji Simobila in izhodu iz naše (pre)male državice ...

Ali pa bodo enostavno zaprli pipico in pustili, da ta marketing firma životari oz. se preusmeri v mobilno telefonijo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Se pri Simobilu obeta kakšna nova akcija?

Trenutno mi poteče vezave s popustom na paketu orto bombastik pa me zanima, če se pripravlja kaj boljšega ali se mi bolj splača iti na paket Gigant?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.