Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Promocijski paket GIGANT PLUS za 24,99€ mesečno :

neskončne pogovore v VSA omrežja v Sloveniji
neskončna sporočila SMS/MMS v Sloveniji
8 GB prenosa podatkov LTE hitrost do 40/5 Mbit/s

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
na črno uvoženih iphonov?

vsega my friend,..

Aparati so kupljeni in plačani z vsemi davki in prispevki, stranka ima servis in obravnavo kot bi bili uradni zastopnik za prodajo.
Ne pozabimo, da je podobno prakso imel tudi Telekom, v času ko ni bil, Tušmobil pa jih preprodaja že od začetka,..svoboden trg pač,..
Ne vem zakaj ti je Si.mobil trn v peti...
b

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Paket GIGANT s posebno ponudbo samo za vas!

Doživite največ, kar vam ponuja hitro omrežje 4G/LTE - brez skritih pasti, brez višjih stroškov in z odlično ugodnostjo.

Vsi, ki ste prejeli unikatno kodo, jo izkoristite tako, da jo unovčite na Si.mobilovem prodajnem mestu in prejeli boste kar 25% popusta na paket GIGANT: neskončni klici, SMS-i in MMS-i ter kar 4 GB prenosa podatkov namesto 19,99 EUR za vas samo za 14,99 EUR na mesec!

Kodo je možno unovčiti le do nedelje, 26.4.2015.

Pošlji SMS PRESTAVI na 030400445

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Je 14,99 eur z vezavo z nakupom telefona ali samo ce se sklene narocnina brez da se vzame telefon? Poslal sms pa kode ne dobim. Dobim sms z obvestilom, da je napaka v omrezju.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Poslji samo besedo PRESTAVI na 030400445.

Jaz sem poslal in sem dobil kodo za 40% popust za nakup LG tablice, ob vezavi na paketu GIGANTnet za 24 mesecev

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tako je... sem probal in tudi dobil enako ...
smile-1.gif

Photos-20150415-075741.jpg

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
na črno uvoženih iphonov?
b
kupil sem iphone pri simobilu. 5ko. sicer jo takoj odklenil in uporabljal natelekomu in sem skoraj pop*** ko sem se moral ukvarjati z emonagramom....

drugače pa končnopriblizno ustrezne cene paketov.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Postopek je isti takrat ko je bil Si.mobil uradni prodajni zastopnik in zdaj,..
b

Ni bil isti... Takrat je bil servis Emonagram, ki je imel vsaj direktni dostop do Appleovih resourcov... Sedaj, ko Si.mobil ni vec uradni prodajalec iPhonov v Sloveniji, je servis Teleray, kjer pa menda kar delajo malo po svoje mimo Apple-ovih standardov (vsaj kolikor mimogrede ujamem tukaj in tam) ... Ko je bil Emonagram uradni Si.mobil servis za iPhone se je zdelo, da slabse ze ne more biti... Kot kaze so se motili in je menda sedaj se slabse
smile-1.gif
...

Zal osebnih izkusenj nimam, ker ze precej let nisem kupil mobilnika preko operaterja...
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Se strinjam, nekaj očitno smrdi, ker 1. servis popravlja telefone, Apple pa rezervnih delov neuradnim servisom ne dostavlja, se pravi od kod deli Telerayu, in 2. nekaterim i6 telefonom se je pri prodaji prilagalo kitajske kopije Applov polnilcov, ki so se greli (ker jih je Simobil nabavil v državi, kjer ni EU polnilca).

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
To je pa čisto problem Appla da ima deljene distribucijske kanale in sam komplicira zadevo. Ostali imajo samo izključno uradne distribucijske kanale in je vse pod eno streho, Apple pa ponuja svoj uradni servis izključno za direktni distribucijski kanal(direktna prodaja operaterju z posebno pogodbo o delitvi dobička in takimi forami), za vse posredne pa ima politiko "sami poskrbite za garancijo" to je grdo in če bi to kaka ne Apple firma naredila bi je prešimfali do konca, ker je Apple pa je uredu...

Nazadnje urejeno:

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
hm, zakaj si potem včasih na telekomu kupljene iphone servisiral na epl, kao uradne od simobila pa na emonacrapu?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Potem je zadeva se hujsa kot sem mislil in ima Apple tudi pri direktnih pogodbah vcasih klavzulo "sam poskrbi za garancijo". Ali to ali pa direktne pogodbe nikoli ni imel:)

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Saj lahko neseš tudi Simobilovega na EPL, vendar ti v tem primeru ne velja slovenska zakonodaja, če pride do menjave aparata. Se pravi, ne dajo ti nove 1 letne garancije ampak 3 mesečno.

In nič drugače ni bilo pri bivšem Mobitelu, ko jih je prodajal neuradno, kar se garancijskih pogojev tiče.

Nazadnje urejeno:

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

Doživite največ, kar vam ponuja hitro omrežje 4G/LTE - brez skritih pasti, brez višjih stroškov in z odlično ugodnostjo.

Vsi, ki ste prejeli unikatno kodo, jo izkoristite tako, da jo unovčite na Si.mobilovem prodajnem mestu in prejeli boste kar 25% popusta na paket GIGANT: neskončni klici, SMS-i in MMS-i ter kar 4 GB prenosa podatkov namesto 19,99 EUR za vas samo za 14,99 EUR na mesec!

Od kje ti tej podatki, ker nikjer tega ne najdem?
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

Od kje ti tej podatki, ker nikjer tega ne najdem?
confused-1.gif

Mislim, da je bisrtveno tole, kar je oznaceno z rumeno ...

Novo_pr_Si.mobilu_XII.-20150415-190633.jpg

Verjetno so to ponudbo dobili nekateri posamezniki... po nekem kljucu, ki je znan samo Si.mobilu
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.