Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zato pa je možno kombinirati dodatne opcije,..iPhone, MI 3 in 15 GB, opcija Giga,..
eni rabimo več prenosa, drugi manj,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Danes dobil račun za mojo zadevo... Za tiste preusmeritve piše Klic v tujini 38640111XXX AUTMM, zadeva pa po 15 centov obračunana za brezveze... In to večkrat... Skupen znesek je pa sicer tako malo, da se reklamacije ne splača vlagat...

Vseeno, dajte malo na simobilu stvar PREVERIT, zakaj se v tujini dogaja taka plačljiva preusmeritev na storitev SMS zgrešeni klic... ! Ja ?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Končno!
zmaga.gif

Mislim, da boste s to potezo zadržali marsikaterega uporabnika.

...zdaj pa samo še poslovne pakete zamenjajte pa bo

Meni so super ti paketi in smo tudi največ dobili v primerjavi s konkurenco...glede na naše potrebe
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zato pa je možno kombinirati dodatne opcije,..iPhone, MI 3 in 15 GB, opcija Giga,..
eni rabimo več prenosa, drugi manj,..
b

daj no borovnica...eni rabijo vec klice eni manj pa ste vseeno skupaj zapakirali v neomejene pakete...ceprav bi nekateri rabli samo 10 minut ven ostalo pa samo prejem klicev...podatki so vam še edina oderuška opcija ..in to lepo delate...kasirate podatke

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Vzemi paket mobilni internet kjer imaš za slabih 19€ 30GB prenosa, tistih par klicev pa lahko opraviš tudi s te simke,..in si zmagal
evil.gif

v končni fazi pa zakaj obstaj profitna organizacija? za to da dela zgubo kot je praksa v Slo ali je point drugje,..

b

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Vzemi paket mobilni internet kjer imaš za slabih 19€ 30GB prenosa, tistih par klicev pa lahko opraviš tudi s te simke,..in si zmagal
evil.gif

v končni fazi pa zakaj obstaj profitna organizacija? za to da dela zgubo kot je praksa v Slo ali je point drugje,..

b

ja to je ze res samo, sem ti razlozo kaksna je zadeva...zakaj ne povisate vkljucenih podatkov...ker se da na njih lepo služit...sicer pa jaz za sebe že mam ugodn paket me ne muči...

glede dobrodelnosti pa sva itaq mela že debate...eno je stroškovno naravnano poslovanje in zmeren dobiček...nekaj pa je oderuštvo in zaračunavanje 100x višjo ceno od dejanske...recimo gostovanje v Srbiji, da o podatkih sploh ne začnem...

jaz osebno nimam od simobila več čisto nič..razen mogoče, da se da z njimi kdaj kaj pogovrit (2xdo sedaj), pa torto bom mogoče dobil za 15 let, pa kakega zmaja še mogoče dobim...ugodnosti pa nimam več nobenih (kljub temu, da na privat telefonu porabim na mesec krepo več kot 50€ )...vaše poslovne odločitve pa so tako ali tako mimo za vse razen za vas...da ne omenjam tega da ste rabli 1 leto, da ste porihtali zadeve...obnašate pa se tak kot da si lahko privoščite vse...počasi boste morali ukrenit nekaj tudi za nas zveste spremljevalce...

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Še vedno nič pametnega.. Je to kar se tiče sprememb paketov za letos vse?

Se strinjam, a to je res vse za letos kar se paketov in akcij tiče? Še bo treba znižat ceno paketov...

Ne razumem kako niso na Simobilu zmožni naredit enga normalnega uporabnega paketa, za normalno ceno?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
frikenej,.. zate je bob,..
Si.mobil se ne želi primerjati s Tušem,.. za to ima boba,..
kot sem že rekel,.. nikoli ne bo vse, šp volji,..

b

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mislim da sem enkrat že napisal, dober si da se ti da takole neuradno "pomagati". Da ne izgubiš živcev, ker nas večino pisalcev teži in joka
smile-1.gif

Nisi odgovoril, bo še kaj sprememb / akcij letos? :p

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Mislim da sem enkrat že napisal, dober si da se ti da takole neuradno "pomagati". Da ne izgubiš živcev, ker nas večino pisalcev teži in joka
smile-1.gif

Nisi odgovoril, bo še kaj sprememb / akcij letos? :p

Dejansko pomaga samemu sebi, večja je malha na Simobilu, večja je tudi njegova, da se razumemo
wink-1.gif
.

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Dexter nekateri to naredimo to samoiniciativno ob delu oz. ko sem popoldne na netu,..in za to ne dobim nobenega dodatka,..
dandanes je to težko razumeti a vseeno
b

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Imaš info če se bo opcij LTE zaračunavala po 1.1.2014? Da ne pozabim prekiniti.... oz kdaj bo širitev LTE na Obalo. Naj vas pa pohvalim: v Izoli v hiši kjer živim imate velikoooo boljši signal od konkurence.. Pohvalno..

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tale ima drugo delo,..oz. borovnica dela bolje in ceneje
evil.gif

@kdoz ko bodo informacije znane jih objavim,..
b

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Decembra bi blo fajn, če bi ob 2 letni vezavi bombastik še kakšne 2gb "zravn padla"
wink-1.gif
Poj se pa že nebi bilo kaj dosti za pritoževat.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Za enkrat sem ze kar nekaj let zadovoljen simobilov uporabnik razen kakšen mesec po nadgradnji ko so bili problemi z 3g sedaj dela v nulo. Imam tudi paket ki mi ustreza (preprosto zame) rad bi pa videl da se trg mobione telefonije prinas odpre in da pride kaksen evropski operater ce smo ze morali v Eu naj bo kaj koristi tudi tukaj.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Si.mobilovi smučarski dnevi
Najugodnejše celodnevne smučarske vozovnice, brezplačen test Elanovih smuči in svetovanje DEMO ekipe, dobra volja in še več - to so Si.mobilovi smučarski dnevi!

Cena celodnevne smučarske vozovnice za izbrani smučarski dan je 26 EUR za odrasle in 11 EUR za otroke (letniki 1999 do 2007) ter 21 EUR za ORTO naročnike za ORTO smučarski dan. Izjemne cene veljajo le za Si.mobilove uporabnike, ki na prodajnem mestu predložijo Si.mobilov račun za opravljene storitve v preteklem mesecu ali račun SIMPL vrednostnice. Za ORTO naročnike je poleg Si.mobilovih smučarski dni na voljo še dodatni termin ORTO smučarski dan.

Si.mobilovi smučarski dnevi

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Ukinitev naročniškega paketa ORTO BERI
Naročniški paket ORTO BERI bomo 2. 12. 2013 ukinili. Naročnikom paketa ORTO BERI bomo omogočili brezplačen prehod na trenutno veljavne pakete z naročnino in jih o spremembi obvestili tudi pisno po pošti.

Naročniki lahko do 1. 12. 2013 sami spremenijo svoj naročniški paket in sicer lahko brezplačno preidejo na trenutno aktualne pakete z naročnino. Če naročniki ne bodo sami spremenili paketa, bomo z dnem 2.12.2013 njihov naročniški paket samodejno spremenili mi, in sicer v paket ORTO BOMBASTIK z vklopljeno opcijo ORTO BlackBerry. Strankam priporočamo, da pred 2.12.2013 preverijo Si.mobilovo ponudbo paketov z naročnino, izberejo primeren paket svojim klicnim navadam in si paket zamenjajo same.

Menjavo naročniškega paketa lahko naročniki opravijo z osebnim dokumentom na Si.mobilovih prodajnih mestih, na telefonski številki 040 40 40 40 ali na spletni strani preko storitve Moj Si.mobil.

Naročniki paketa ORTO BERI, za katere veljajo pravice iz 129. člena ZEKom-1, imajo pravico, da do uveljavitve spremembe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni, odstopijo od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Navedeno ne vpliva na in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti teh naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Si.mobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Si.mobil pa mu bo vrnil kupnino.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.simobil.si/obvestila, na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali na prodajnem mestu.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Dexter nekateri to naredimo to samoiniciativno ob delu oz. ko sem popoldne na netu,..in za to ne dobim nobenega dodatka,..
dandanes je to težko razumeti a vseeno
b
Kva? A zastonj delaš to? Kaj si dobrodelna organizacija? To pa ja ne gre! (si sam napisal nekaj vrstic višje).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.