Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Da plačujem tehnične napake operaterja ???

Zakaj tehnicne napake operaterja? Zato, ker si bil brez signala... in to se celo pri tujem operaterju? Ali zato, ker si imel aktivirano preusmeritev, ki bi jo lahko tudi izklopil? Sicer meni je vseeno... zaradi mene tudi ce reklamiras pri svojem operaterju
grims-1.gif
... Za kako visok strosek pa sploh gre?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

Zakaj tehnicne napake operaterja? Zato, ker si bil brez signala... in to se celo pri tujem operaterju? Ali zato, ker si imel aktivirano preusmeritev, ki bi jo lahko tudi izklopil? Sicer meni je vseeno... zaradi mene tudi ce reklamiras pri svojem operaterju
grims-1.gif

Tiste preusmeritve se NE DA izklopit kolikokrat naj še to povem !!! Dam preklic vseh preusmeritev pa hudič noče stran, zato je tudi ostal !!!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

grims-1.gif

Tiste preusmeritve se NE DA izklopit kolikokrat naj še to povem !!! Dam preklic vseh preusmeritev pa hudič noče stran, zato je tudi ostal !!!

Saj sem ti dal link do navodil, kako se izklopi to storitev... in celo probal sem... in zadeva SE IZKLOPI BP ... Ce se ne, potem pa se obrni na operaterja ...

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

grims-1.gif

Saj sem ti dal link do navodil, kako se izklopi to storitev... in celo probal sem... in zadeva SE IZKLOPI BP ...

Tudi če pokličem 333 in dam tam izklop, ter potem preklic preusmeritev noče hudič stran...

Povrh vsega pa nikjer ni opozorila, da je treba v tujini to izklopit ! Razlog več za pritožbo dragi Thomas...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

Tudi če pokličem 333 in dam tam izklop, ter potem preklic preusmeritev noče hudič stran...

Povrh vsega pa nikjer ni opozorila, da je treba v tujini to izklopit ! Razlog več za pritožbo dragi Thomas...

Si res probal? Ker tam nic ne mores dat izklop... ampak samo kot poklices in ce je aktivno, se deaktivira... ce ni aktivno, se aktivira ...

To, zakaj bi moralo pisati, naj se v tujini deaktivira, pa mi ni jasno... Saj tudi za dohodne klice ne pise, da naj jih v tujini dekativiras
grims-1.gif

Najbolje, ce se obrnes na operaterja... Napisi pisno pritozbo...
nahrung002.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

Si res probal? Ker tam nic ne mores dat izklop... ampak samo kot poklices in ce je aktivno, se deaktivira... ce ni aktivno, se aktivira ...

To, zakaj bi moralo pisati, naj se v tujini deaktivira, pa mi ni jasno... Saj tudi za dohodne klice ne pise, da naj jih v tujini dekativiras
grims-1.gif

Najbolje, ce se obrnes na operaterja... Napisi pisno pritozbo...
nahrung002.gif

Močno sumim, da se ne razumeva kje je problem... Pa dobro... Imej svoj prav...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Res ne vem, v cem je problem... Ce imas storitev "SMS zgreseni klic" izkljuceno, potem ni nobene preusmeritve... in ne dobis nobenega SMSa ob nedosegljivosti... in tudi operater ti ne sme zaracunati tega, ce si v tujini...

Ocitno si preslabo opisal, v cem je sploh tvoj problem... , koliko ti je operater zaracunal in kako ves, da ti je to zaracunal (postavka na racunu, informacija preko moj.simobil.si,... )? Kako ves, da cetudi si preko stevilke 333 storitev izkljucil, da je preusmeritev se aktivna? Ker tega drugace ne mores videti, kot da dobis SMS, ko si nedosegljiv. Ce je aktivna preusmeritev, tega ne vidis v nobem meniju v telefonu ...

In ce si poklical na stevilko 333 in je besedilo odzivnika bilo: "Prekinili ste Si.mobilovo storitev "zgreseni klic", Hvala..., Nasvidenje" ... ter ce si potem dal se preko menijev telefona "Preklic vseh preusmeritev" (ali ce si to naredil preko USSD stringa ##002#) ... potem ne sme biti aktivna nobena preusmeritev vec ...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
potem ne sme biti aktivna nobena preusmeritev vec ...

Ampak je ??? Sem jih že pred leti kontaktiral v zvezi s tem, pa so rekli da je to normalno, da ta preusmeritev ne gre ven ???
Kdo je zdaj tu nor... ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
potem ne sme biti aktivna nobena preusmeritev vec ...

Ampak je ??? Sem jih že pred leti kontaktiral v zvezi s tem, pa so rekli da je to normalno, da ta preusmeritev ne gre ven ???
Kdo je zdaj tu nor... ?

Se enkrat! Kako ves, da je ta preusmeritev aktivna? Se vedno dobivas SMSe ob nedosegljivosti, ceprav imas storitev 100000% izkljuceno?

Prej si napisal, da ne pise, da se storitev v tijini obracunava... To ni res ... >> http://www.simobil.si/sl/services.cp2?cid=E1D24071-71CB-A9FD-27BD-084A1900E33C&linkid=service

skitched-20131118-132314.jpg

Ali je storitev aktivna ali ne, lahko preveris tudi na https://moj.simobil.si ... Tam jo lahko tudi vklopis ali izklopis... Torej dvomim, da se pri tebi to ne da izklopit ...
rolleyes-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zanimivo je, da mi sploh niso zaračunali dohodnih SMSov, ampak klice v tujini na to preusmeritveno številko za to storitev zgrešeni klic... Sploh ni prišel noben SMS takrat...

Dobro... Tokrat bom plačal, naslednjič pa ugasnu 333, če bo pa pol spet zaračunano, bo pa veselica... !
jezen.gif

Ampak vem, da imam jaz prav in zastonj delaš budalo iz mene...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Zanimivo je, da mi sploh niso zaračunali dohodnih SMSov, ampak klice v tujini na to preusmeritveno številko za to storitev zgrešeni klic... Sploh ni prišel noben SMS takrat...

Dobro... Tokrat bom plačal, naslednjič pa ugasnu 333, če bo pa pol spet zaračunano, bo pa veselica... !
jezen.gif

Na katero stevilko pa so ti zaracunali preusmeritev? Si imel mogoce aktivno kaksno drugo preusmeritev... recimo v telefonski predal? Tudi ta se namrec obracunava, ko si v tujini ... Je pa to preusmeritev na stevilko +386 40 444 000 ... ce me spomin ne vara ...

Za storitev SMS zgrseni klic pa ne vem, na katero stevilko se preusmeri ...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

jezen.gif

Na katero stevilko pa so ti zaracunali preusmeritev? Si imel mogoce aktivno kaksno drugo preusmeritev... recimo v telefonski predal? Tudi ta se namrec obracunava, ko si v tujini ... Je pa to preusmeritev na stevilko +386 40 444 000 ... ce me spomin ne vara ...

Za storitev SMS zgrseni klic pa ne vem, na katero stevilko se preusmeri ...

+38640111xxx - sem je bilo preusmerjeno...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Kako pa veš, da se storitev ne izklopi? Bom tko vprašal na osnovi česa sklepaš, da se storitev ni izklopila?

Da se ne zanašaš morda na to, da ti na zaslonu še zmeraj ves čas kaže, ko kličeš, da imaš preusmeritev, ker če ja, potem je to lahko nekaj drugega?

LP.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Stvar jemljem pragmatično... Zaračunalo se je nekaj kar se ne bi smelo(PREUSMERITEV na storitev SMS zgrešeni klic - nobeni smsi)... To je vse... Jaz bi rad samo PRAVILEN OBRAČUN brez napak... V taki obliki se to ne bi smelo zaračunat, kot se je...
Razumel bi, da bi zaračunali dohoden SMS, kar piše na linku, ki ga je predložil Jest... Pa so zaračunali PREUSMERITEV/KLIC na to številko od te storitve SMS zgrešen klic... (+38640111...)

Zastonj delate budalo iz mene, če to poskušate... Kot pravim, bom zadevo tokrat plačal, čeprav vem, da imam v dotičnem primeru jaz prav...(prenizek znesek da bi se splačalo pisat pritožbo)
smirk-1.gif

Zakaj potem pišem o tem ? Ker opozarjam na nepravilnost v delovanju pri gostovanju v tujini in nočem, da se komu drugemu to zgodi za večje zneske !
jezen.gif

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
108
8
18
Citat:
Zakaj potem pišem o tem ? Ker opozarjam na nepravilnost v delovanju pri gostovanju v tujini in nočem, da se komu drugemu to zgodi za večje zneske !
jezen.gif

Potem pa napiši reklamacijo, ne glede na znesek, da bodo to napako zagotovo odpravili.

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
Citat:
Uporabnik jure1985 pravi:
Imam Orto u nulo in mi v decembru poteče aneks, ki sem ga sklenil ob akciji 3gb dve leti zastonj pa me zanima kakšne so kaj sedanje ugodnosti, ki jih prejmejo naročniki ob poteku aneksa?
Simobilovci bo kakšen odgovor?

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
to vem da je bila opcija za dve leti, samo kakšne so kaj sedanje ugodnosti naročnikom za podaljšanje aneksa?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.