Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
po porabljenih količinah se zniža hitrost ,.. poraba je plačljiva,..
brezplačni prenos po porabljenih količinah je le pri opcijah MI,.. prav tako je free pri novih paketih za mobilni internet
b
tule piše samo, da je plačljivo, ne pa da se tudi zniža hitrost.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odlično,.. potem lahko narediš še več prometa in plačaš še več,.. krivdo pa nosi tvoj operater,..po dooločenem času se hitrost zniža,.. verjemi,.. ravno zaradi nevestnih uporabnikov, ki naredijo n€ prenosa podatkov,..
b

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
No, fant, ne se prcati.
Če pišete eno, delate drugo, je okej. Meni je vseeno.

PS: Kapice res nimate?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
A Si.mobil še nima, da se po dodatni porabi X € dobiš SMS obvestilo o preseženi porabi? Če še ni bI bilo pametno to implementirati. Recimo Tušmobil to ima (še sam si lahko naštelaš vrednost, po defaultu je 40 €).

sms-limit.png

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Si.mmobil ima defolt limit 50MB, ki ga lahko izklopiš,.. takrat se hitrost zniža odvisno od paketa/opcije pa je ali se presežna količina zaračunava ali ne,..
b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Si.mmobil ima defolt limit 50MB, ki ga lahko izklopiš,.. takrat se hitrost zniža odvisno od paketa/opcije pa je ali se presežna količina zaračunava ali ne,..
b
ne govorimo o MB ampak o EUR...

Če bi dobil SMS, da je porabil naprimer 40 € dodatne porabe in nabil 300 € je krivda izključna na uporabniku.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Sem ugasnu, ampak preusmeritve ne gre deaktivirat tiste in so mi jo v tujini zaračunali !

Saj ko ugasnes to storitev, je tudi preusmeritev izkljucena... Storitev "SMS zgreseni klic" ni nic drugega, kot preusmeritev ob nedosegljivosti na nek servis, ki ob potem generira SMS sporocilo... In preden sem napisal prejsnje sporocilo, sem probal in ker sem imel storitev aktivno, je ob klicu na stevilko 333 zenski glas povedal tole: "Prekinili ste Si.mobilovo storitev "zgreseni klic", Hvala..., Nasvidenje" ... Ko sem se enkrat poklical se je storitev spet aktivirala... >> "Aktivirali ste Si.mobilovo storitev "zgreseni klic", Hvala..., Nasvidenje" ... Medtem, ko je bila storitev neaktivna, tudi nisem prejel SMSa ... kar je logicno... In tudi zaracunati se v tem primeru ne sme nic ... Nevem pa, ce se da to storitev aktivirati/deaktivirati takrat, ko si v tujini oz. ko nisi v domacem omrezju ...

In zdaj naj to plačam ???

jure1985

Pripravnik
27. jul 2008
109
0
16
Imam Orto u nulo in mi v decembru poteče aneks, ki sem ga sklenil ob akciji 3gb dve leti zastonj pa me zanima kakšne so kaj sedanje ugodnosti, ki jih prejmejo naročniki ob poteku aneksa?

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
imam enako situacijo le da mi vezava poteče konec tega meseca. Zanima me če bi prehod na novi paket Bombastik pomenil konec Orto za vedno katerega sem sklenil pred dvema letoma? Razmišljal sem, da bi izkoristil vezavo za 2 leti in s tem zmanjšal naročnino vendar bi potem čez dve leti presegel starostno mejo za orto paket. Torej takšna vezava vrjetno odpade?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Nov paket Mobilni internet XXL*

Izberite največji paket Mobilnega interneta XXL s 45 GB vključenega prenosa podatkov po promocijski ceni 29,90 eur/mes in mobilno napravo za brezžično povezavo Huawei E5776 LTE MiFi za 1 EUR. Promocijska cena paketa XXL velja za prvih 6 mesecev. Akcija je na voljo do 31. 1. 2014 oziroma do razprodaje zalog.
Huawei E5776 LTE MiFi omogoča enostavno povezljivost s svetovnim spletom, kjerkoli in kadarkoli. Na paketu Mobilni XXL internet bo vaš za samo 1 EUR. Akcija je na voljo do 31. 1. 2014.

XXL

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja zisti paket 2 leti nazaj je bil špica in sedaj je teh uporabnikov, ki so to zagrabili precej.

O kakšnem prenosu govorimo? Samo starostna "ovira" po omejitvi ne igra vloge ali so tudi 3GB darila preneseni?
smile-1.gif

mrhowinar

Pripravnik
5. maj 2010
39
0
6
3GB free ti velja za obdobje 2 let in nič več. Če si vmes menjal iz enega na drug orto paket, to ne igra nobene vloge.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
težko verjamem da je bila za 4,44€ narejena izvensodna poravnava,.. toliko pa že poznam poslovanje,..
v ozadju je moral bit kar nekaj višji znesek,..
podrobnosti mi niso znane zato težko komentiram,.. bi pa bilo dobro videti kakšen znesek je bila stranka dejansko dolžna,.. to bi pojasnilo marsikaj,..

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.