Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Kot vem je tudi pri prodajalcih razprodan,..mogoče kje v kakšni zakotni trgovini,.
Pokliči mogoče Koper ali pa Kranj,..morda imajo tam še kakšnega,..

b

Nazadnje urejeno:

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Verjetno je res, sem preklical Kranj, Domžale, Kamnik, Tržič, Vrhnika pa še kaj in nimajo več nikjer. Ostalo mi je pa predaleč.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Zanima me ta opcija tujine. Imam telekomovo mobi kartico. Stevilko bi prenesel na simpl na racun zdaj ko je brez prikljucnine, aktuviral 20gb interneta v avgustu, potem pa zadevo obdrzal kot backup kartico. So kaksne omejitve minimalne porabe? Ali lahko recimo obdrzim paket do naslednjega poletja, vmes mogoce sprejmem ali naredim kak klic,vecino casa pa kartica v predalu? Strosek prenosa je 5 eur,ki jih moram imet na mobi... Se kak drug strosek?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
no ja... Mehiški peso zna precej pomagat
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Zanima me ta opcija tujine. Imam telekomovo mobi kartico. Stevilko bi prenesel na simpl na racun zdaj ko je brez prikljucnine, aktuviral 20gb interneta v avgustu, potem pa zadevo obdrzal kot backup kartico. So kaksne omejitve minimalne porabe? Ali lahko recimo obdrzim paket do naslednjega poletja, vmes mogoce sprejmem ali naredim kak klic,vecino casa pa kartica v predalu? Strosek prenosa je 5 eur,ki jih moram imet na mobi... Se kak drug strosek?

Kakor vem je to to.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Kakor vem je to to.
Fora je v tem, da nikjer ne vidim ali so kakšne omejitve minimalne porabe ali karkoli pri tem paketu...

Je za nano sim kakšno doplačilo ali samo povem kaj bi rad?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Načeloma ne. Kolega že 8mes ni nikamor klical/pošiljal sporočila in je številka še zmeraj aktivna.

Sim je sim in ni nobene razlike
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Vključil sem si tole Internet Vipnet opcijo. Lahko sedaj nastavim telefon kot wifi dostopno točko in se preko nje na net povezujem še z nekaj ostalimi napravami (max 4) ali je kje v pogojih prepovedana takšna uporaba?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Tega ti pa res, hvala bogu, noben nemore prepovedat
smile-1.gif

Priključi se lahko gor celo mesto če boš dovolil seveda. Sam pazi na porabo podatkov
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Tega ti pa res, hvala bogu, noben nemore prepovedat
smile-1.gif

Priključi se lahko gor celo mesto če boš dovolil seveda. Sam pazi na porabo podatkov
grin1.gif

Lahko se tudi prepove... Nekateri operaterji to omejujejo... na sreco pa v konkretnem primeru ni fizicne omejitve...

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Aha... nisem vedu, da se da to omejiti... čist tko iz radovednosti, kako pa to omejijo? Je to sploh mogoče? Predpostavljam da na določeno tel.št. dovolijo tok pa tok IP naslovov to pa je to... al se motim

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Aha... nisem vedu, da se da to omejiti... čist tko iz radovednosti, kako pa to omejijo? Je to sploh mogoče? Predpostavljam da na določeno tel.št. dovolijo tok pa tok IP naslovov to pa je to... al se motim

IP naslov je itak samo en... ostali so skriti za routerjem... Kako tocno se da omejiti, nevem... Vem pa, da ponekod zadeve ne delujejo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

jaz do sedaj nikoli nisem imel težav in nikoli mi ni nihče omejil, pa nas je blo več povezanih prek dostopn etočke!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:

jaz do sedaj nikoli nisem imel težav in nikoli mi ni nihče omejil, pa nas je blo več povezanih prek dostopn etočke!

Ocitno nisi se nikoli bil v taksnem omrezju, ki to omejuje... Recimo cez luzo je to menda kar normalna praksa, da ce zelis uporabljati tehtering, moras mesecno se dodatno placevati nek znesek, da je to omogoceno ...

Jaz tudi dosedaj nisem imel nikjer tezav s tem... da ne bi bilo mozno... (Italija, Nemcija, Avstrija, Hrvaska, Spanija, ...)

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Simobil s 15.9.2014 uvaja članarino za Moneto, tako kot je to že storil Telekom Slovenije http://bit.ly/simobilmonetaclanarina

Moneta je bila edina Simobilova prednost pred Tušmobilom.

S plačljivostjo tudi te ne bo več, ker bo storitev prej zamrla preden bodo pa ljudje po evro plačevali zanjo...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Sem ti že v drugi temi napisal kako je in še bo glede dodatnih stroškov pri vseh operaterjih....

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Pač stvari ne bomo več uporabljali, potem jih pa kar računajte, če jih želite...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.