Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Zanima me ta opcija tujine. Imam telekomovo mobi kartico. Stevilko bi prenesel na simpl na racun zdaj ko je brez prikljucnine, aktuviral 20gb interneta v avgustu, potem pa zadevo obdrzal kot backup kartico. So kaksne omejitve minimalne porabe? Ali lahko recimo obdrzim paket do naslednjega poletja, vmes mogoce sprejmem ali naredim kak klic,vecino casa pa kartica v predalu? Strosek prenosa je 5 eur,ki jih moram imet na mobi... Se kak drug strosek?
Fora je v tem, da nikjer ne vidim ali so kakšne omejitve minimalne porabe ali karkoli pri tem paketu...Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Zanima me ta opcija tujine. Imam telekomovo mobi kartico. Stevilko bi prenesel na simpl na racun zdaj ko je brez prikljucnine, aktuviral 20gb interneta v avgustu, potem pa zadevo obdrzal kot backup kartico. So kaksne omejitve minimalne porabe? Ali lahko recimo obdrzim paket do naslednjega poletja, vmes mogoce sprejmem ali naredim kak klic,vecino casa pa kartica v predalu? Strosek prenosa je 5 eur,ki jih moram imet na mobi... Se kak drug strosek?
Kakor vem je to to.
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Tega ti pa res, hvala bogu, noben nemore prepovedat
Priključi se lahko gor celo mesto če boš dovolil seveda. Sam pazi na porabo podatkov
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Aha... nisem vedu, da se da to omejiti... čist tko iz radovednosti, kako pa to omejijo? Je to sploh mogoče? Predpostavljam da na določeno tel.št. dovolijo tok pa tok IP naslovov to pa je to... al se motim
Operater lahko ugotovi na različne načine. Tukaj je naštetih nekaj možnosti:Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Aha... nisem vedu, da se da to omejiti... čist tko iz radovednosti, kako pa to omejijo? Je to sploh mogoče? Predpostavljam da na določeno tel.št. dovolijo tok pa tok IP naslovov to pa je to... al se motim
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
jaz do sedaj nikoli nisem imel težav in nikoli mi ni nihče omejil, pa nas je blo več povezanih prek dostopn etočke!
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Simobil s 15.9.2014 uvaja članarino za Moneto, tako kot je to že storil Telekom Slovenije http://bit.ly/simobilmonetaclanarina