Glede tiste akcije 10€ za vsako leto na orto paketu:
Orto paket imam cca 10 let. Ob sklenitvi je zaradi moje mladoletnosti moral en starš podpisat še zraven (torej nosilec pogodbe je bil starš, uporabnik pa jaz). Paket sem šele pred 3 leti spremenila da je samo na moje ime, ker se mi pred tem enostavno ni dalo cele familije vlačit na simobil
. Zdej sem hotla koristit ta kupon, gospodična na simobilu pa mi je povedala, da mi popust pripada le za tri leta. Kako. če pa imam Orto paket že 10 let - mislim, samo starši ga ne bi mogli vzet; To da sem ga jaz od začetka koristila je bil pogoj da sem sploh lahko koristila naročnino... Skratka, glede na to da gre za akcijo na paketu za mlade sklepam, da je precej takih, ki so paket prvič sklenili kot mladoletni, torej je ta "popust" en velik nateg.
Orto paket imam cca 10 let. Ob sklenitvi je zaradi moje mladoletnosti moral en starš podpisat še zraven (torej nosilec pogodbe je bil starš, uporabnik pa jaz). Paket sem šele pred 3 leti spremenila da je samo na moje ime, ker se mi pred tem enostavno ni dalo cele familije vlačit na simobil