Novo pr Si.mobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
ce am pise, da je vkljuceno, potem to drzi... Le hitrost ni odprta do konca... ampak je pri konketnem paketu omejena na 30/4 (30 mbps download in 4 mbps upload hitrost)

Za_telefon_-_Si.mobil_d.d.-20140707-192818.jpg

Ce zelis pa polno hitrost, pa bo to stalo se dodatne 3 € mesecno...

Za_telefon_-_Si.mobil_d.d.-20140707-193116.jpg

Menjava SIM kartice naceloma ni brezplacna... se pa vcasih da zmenit tudi to ....

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Bo implementirano pri naslednji nadgradnji, se reče... ampak takrat bo verjetno manjkala zgodovina računov ali kakšna druga core funkcionalnost
grin1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Na stari strani si videl, kolikšna je znižana cena mesečne naročnine, če ne vzameš telefona. Tega ne najdem nikjer več?

Občasno ko kliknem na telefon, mi prikaže kar en drug model. Npr. kliknem na S4 in mi odpre LG-ja? To se mi je zgodilo že dvakrat.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Na stari strani si videl, kolikšna je znižana cena mesečne naročnine, če ne vzameš telefona. Tega ne najdem nikjer več?

Občasno ko kliknem na telefon, mi prikaže kar en drug model. Npr. kliknem na S4 in mi odpre LG-ja? To se mi je zgodilo že dvakrat.

greš na paket in ga izbereš, greš naprej in zbereš brez telefona, , greš naprej,..odznačiš vezavo za znižanje naročnine in dobiš polno ceno paketa, nato označiš vezavo za 24 mesečno vezavo in se ti cena paketa ustrezno prilagodi,.. če greš naprej ti v košarici napiše koliko nižja je cenav € na mesec,..
b

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
A pri Simobilu lahko preverijo v kakšni bazi, če je določen telefon še kje na zalogi pri njihovih centrih ali pooblaščenih prodajalcih? Ali mi ostane samo klicanje vsakega posebej?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Za Si.centre lahko pogledaš na spletni strani,.. za dealerje žal ne,..Če imaš slučajno v mislih npr. Galaxy s4mini ga ni nikjer
b

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Hvala za info.

Ja, S4 mini me je zanimal. Ko praviš da ga ni nikjer, to pomeni da ga ni nikjer v Simobil centrih ali tudi pri prodajalcih ne?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.