Mora biti to življenje s popusti prav zabavno ..... Popust na avto popust na dopust, popust na beli kruh in vodo popust na zrak. Popust zato da je popust. popoust na popust na popust na popust samo da je zastonj pa še popust na zastonj.Citat:
Ni napačen in bi ga Imel, če dobim konkreten popust
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Mora biti to življenje s popusti prav zabavno ..... Popust na avto popust na dopust, popust na beli kruh in vodo popust na zrak. Popust zato da je popust. popoust na popust na popust na popust samo da je zastonj pa še popust na zastonj.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Zakaj popust? Naracunali so mi 32k €. Za scenica. Sicer precej naloženega z opremo, a še vedno je to kozolec.
In 32k kar ne dam za ta hec. Pa oprema gor ali dol.
Tudi če mam 2k€ mesečnega neto prihodka se mi to zdi predraga igrača. Priznam pa, da je na prejšnji model kar precejšen napredek.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
tukaj moraš računat, da je doplačila za motor in menjalnik (160km dizel avtomatik) 6!! jurjev glede na osnovnega 130km bencinarja
pa za 32 je res čisto vse noter, ampak še vedno je to samo scenic
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
za ta denar dobis ze novega P3008 GT. samo cakat ga mors ene pol leta.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Za enak denar je recimo mazda cx5. Meni mogoce celo bolj simpaticna.
Pa še pol na dele čakat pol leta mogoče. Ti pripada nadomestni avto za pol leta?Citat:
Uporabnik as21 pravi:
za ta denar dobis ze novega P3008 GT. samo cakat ga mors ene pol leta.
za Scenica je pa 32 jurjev res hudo veliko denarja...ze znotraj znamke imas boljse alternative. so pa precej smesni ko se na polno branijo glede cen gum kako so celo cenejse od 17, a 70% so jih pri nas prodal z 16 colami.