Novi radarji ki merijo povprečno hitrost

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Recimo primer enega takega portala malo naprej od Beljaka. Kamere ima obrnjene tudi v smeri vožnje, čeprav se na sliki ne vidi. No, na tem delu so vsi pridni glede brzine (130 je sicer omejitev razen v primeru na tabli), razen kak Njemac ali Švajcarac.
333748-P5020162-a.jpg

Priponke

• 333748-P5020162-a.jpg
    333748-P5020162-a.jpg
    88,9 KB · Ogledi: 115

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik elektro pravi:
@MUC,

ti raje kolegu povej, da obstajajo radarji, ki ti slikajo zadnji konec avta/motorja. Sploh je takih radarjev precej po A in D... iz prve roke
wink-1.gif
In da naj motor registrira recimo na ženo, mamo, babco, forta, dedka, skratka nekoga, ki ga ponavadi ni niti blizu, ko tišči po AC ...

nix

Pripravnik
8. maj 2008
40
0
6
cez 1 leto tema:

staaarrriiii kaj pa vceraj ko sem se 62 peljal skoz naselje....

pa ze re:

ti si nor... ti bos vse ubil...

zaradi takih mamo probleme ipd ...
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
V nedeljskem smo prebrali, da je v Nemčiji ustano sodišče te radarje proglasilo za pritiustavne.
Jih bomo mi kupili od nemcev?

Tud Musarjeva pravi, da pri nas postavljanje teh radarjev, ki zbirajo podatke o voznikih nimajo podlage v zakonu. (varstvo osebnih podatkov).

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zakaj pa se enkrat ne spravljajo na počasne voznike? Če bi vsi vozili hitreje, speljevali hitreje in parkirali svoje vozilo hitreje bi bilo manj zastojev, večja pretočnost, itd.

A ni smešno videt osebo v avtu zalepljeno na šipo, pa volan tako možno drži da ga že trže dol, da ne omenjamo kako gleda sprednji del avta, če bo šel mimo..a do prvega roba še najmanj pol metra...Take je treba kaznovat, ne pa folk ko gre 160 po AC, kar se meni zdi povsem normalno...

Pa vse mlinčke 1.1 ukinit, da ne smetajo po ceni

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
V nedeljskem smo prebrali, da je v Nemčiji ustano sodišče te radarje proglasilo za pritiustavne.
Jih bomo mi kupili od nemcev?

Tud Musarjeva pravi, da pri nas postavljanje teh radarjev, ki zbirajo podatke o voznikih nimajo podlage v zakonu. (varstvo osebnih podatkov).

Po mojih informacijah je namestitev takšnega radarja tudi v sloveniji po zakonu prepovedana, samo kaj ko se bodo naši vrli poslanci kaj hitro spomnili in spremenili zakon.