Nisem jst trdil da je kateri od teh dveh superb, niti ne vem če je na kateri superb in kateri to je!
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Skratka noben kupec VWja ne reče waw, kakšen nor dizajn .. je pa čez 5 let še vedno enako lep, pa čez 10 let ali 20 tudi. Potem pa pogledaš recimo kakšnega forda, npr. Focus prve generacije ki je bil boom s svojim kinetic dizjanom. Takrat je bil lep, poglej ga pa sedaj! Totalno je out, povozil ga je čas itd. .... po drugi strani pa je golf 4 čisto solidno oblikovan za današnji čas.
Torej o obliki ne debatirat ker je oblika tako zamišljena; pred dizajnerji pa jo delajo tudi psihologi in sociologi in cel marketing oddelek - zato je taka kot je!
Looool. Tako se slepijo kupci alternativ. Isto kot idioti, kateri vozijo Octavio in so ponosni, da niso skeširali več denarja za Passata, ker je itak ista zadeva.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tehnično so pa tako majhne razlike med konkurenčnimi produkti, da mi je lahko skoraj vseeno kaj piše gor, ker se vsi dobro peljejo.
Itak, konzerva s štirimi kolesi in volanom.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
je pa praktično ista stvar
Pelji Fabio in A1 ali pa Ibizo. Pa potem povej, če se enako peljeta.Citat:
V osnovi kaj bo različno znotraj VAg koncerna? Ista platforma....isti motor....isto podvozje....
Razen da ma audi sklopko z tolk % tega materijala....tolk% druzga materijala.....škoda pa seat pa z drugimi %
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Looool. Tako se slepijo kupci alternativ. Isto kot idioti, kateri vozijo Octavio in so ponosni, da niso skeširali več denarja za Passata, ker je itak ista zadeva.
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Če jo primerjaš z Jetto. Passata primerjaj s Superbom.
Se tebi tudi zdi 3er boljši nakup od A6? Nekako tako se sliši tvoja pripomba s Škodo.
Evo, sem ti še enkrat poboldal, ampak ja, ti kar bluzi naprej.Citat:
Tehnično so pa tako majhne razlike med konkurenčnimi produkti , da mi je lahko skoraj vseeno kaj piše gor, ker se vsi dobro peljejo.
Zanimivo... In iz kje si sklepal, da je bil moj avto Golf?Citat:
Hoče ti povedat da je golf fuuuuuuulllLLLL bl napreden ker ma mal debelejši pleh........in je zato lahko 20% dražji ....pa še brez opreme
Pa kako tega ne dojameš