Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.
V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.
Jernej
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.
Jernej
Nastavitve / Splošno / Prilagajanje / Zaslon / Hitre tipke (čist spodaj) / Tipka za sporočanje in ravno te možnosti, ki bi jo ti rad, ni
Na uni tipki pod ekranom sicer lahko nastaviš Novo sporočilo, nikjer pa ni možnosti direkt SMS Inbox.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Od kar imam nameščeno novejšo verzijo Garmina (5.00.20s60.9, prej sem imel verzijo 4.xx....) mi baterija ne zdrži več kot 3 dni. Prej mi je zdržala vedno 5 dni, ob enaki uporabi. Je možno, da mi Garmin tako požira baterijo, pa čeprav ni vklopljen?