Nokia E71 in njene male skrivnosti

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Se da kje nastaviti, da bi mi aplikacija MultiScanner shranjevala slike na kartico in ne v pomnilnik telefona?

sebastian

Zelenc'
14. sep 2009
2
0
1
Živjo. Imam eno tezavico z nokio in sicer sama od sebe mi dodaja CENTER ZA SPOROČILA 1, 2.... Na zacetku mi je dodajla samo ob vklopu, zdej pa opazam da tut v stanju pripravljenosti. Ko ga doda ga vzame za privzetega, iz tega se pa ne da posiljat sporočil. Zato morm kar naprej brisat te centre. V soboto zvecer ko sm ga dal filat pa ga tut ni nafilal, zato sm ga mogu izklopt pa izkloplenga dat filat, pol je pa slo. Upam da mi lahklo kako pomagate. THX

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.

V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.

Jernej

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:

V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.

Jernej

Nastavitve / Splošno / Prilagajanje / Zaslon / Hitre tipke (čist spodaj) / Tipka za sporočanje in ravno te možnosti, ki bi jo ti rad, ni
confused-1.gif

Na uni tipki pod ekranom sicer lahko nastaviš Novo sporočilo, nikjer pa ni možnosti direkt SMS Inbox.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:

Jernej

Nastavitve / Splošno / Prilagajanje / Zaslon / Hitre tipke (čist spodaj) / Tipka za sporočanje in ravno te možnosti, ki bi jo ti rad, ni
confused-1.gif

Na uni tipki pod ekranom sicer lahko nastaviš Novo sporočilo, nikjer pa ni možnosti direkt SMS Inbox.

?? In kaj bi rad povedal? Jaz sem samo lepo vprašal, če se to na originalnem softveru da narediti. Očitno se ne da. Konec debate.

Jernej

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Od kar imam nameščeno novejšo verzijo Garmina (5.00.20s60.9, prej sem imel verzijo 4.xx....) mi baterija ne zdrži več kot 3 dni. Prej mi je zdržala vedno 5 dni, ob enaki uporabi. Je možno, da mi Garmin tako požira baterijo, pa čeprav ni vklopljen?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Od kar imam nameščeno novejšo verzijo Garmina (5.00.20s60.9, prej sem imel verzijo 4.xx....) mi baterija ne zdrži več kot 3 dni. Prej mi je zdržala vedno 5 dni, ob enaki uporabi. Je možno, da mi Garmin tako požira baterijo, pa čeprav ni vklopljen?

Ja, je možno. Preberi nazaj, kako se to reši, meni se ne da vsakemu posebej pisati.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo, intenzivno uporabljal gps v grciji in slucajno kolega imel e71, enak product code, enak firmware, A-gps izklopljen, njemu gps hitro najdel 5 satelitov, tudi natancnost je bila visja, ni nic prekinjalo. meni vecinoma 3 satelite, dalj casa da je karkoli naslo, manjsa natancnost in meni nic tebi nic je zgubljalo povezavo in iskalo satelite. cas in lokacija enaka
smile-1.gif

servis?? ker bi zelel, da mi gps dela tako kot treba oz. tako kot kolegu na njegovi nokii. garmin je bil pogojno uporaben.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hitrost iskanja satelitov je zelo odvisna od tega, kdaj je bil telefon nazadnje vklopljen. Tako imenovana warm start ali cold start.

Primerjaj tako, da vklopiš oba telefona in ju pustiš pol ure nekje zunaj pri miru. Pač da oba najdeta vse možne satelite. Potem oba ugasneš, ponovno prižgeš in vklopiš GPS. Če bo še vedno razlika, potem je res nekaj narobe s sprejemnikom / anteno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Imaš original Garmin ter karte? Oziroma omenjaj sam GPS, vgrajen programček za pozicioniranje, da ne bo kriv krekan Garmin
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
garmin ni krekan, merjeno pa je bilo v vgrajenem programcku (stanje satelitov). vec dni, vec daljsih meritev, na odprtem prostoru.
brez skrbi, bom znal povedat
smile-1.gif

sem malo precekiral tuje forume, pa nisem edini. ponavadi je servis menjal GPS sprejemnik. malo me je strah, ker je ogromno negativnih kritik glede teleraya tu gor
crazy1.gif

aja, pa dogaja se mi tudi to, da vcasih popolnoma zgine omrezje. sploh ko je v 3G. kr pade iz vseh crtic na nulo. cez kako minuto pa potem vse crtice v GSM omrezju.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
poklical na servis, zna bit da mam gps anteno res fkurcu. gre na servis.

Mejduš kak se clovek navadi na kos elektronike. bye bye e71
crazy1.gif