Citat:
Uporabnik Dushan pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Don't bother s PC Suite-om.
Poišči Google Sync in sledi navodilom. Sinhroniziraš imenik z Gmailom in to je to. Lahko urejaš na telefonu, na računalniku...
Hvala za nasvet, bom probal tale Google Sync.
Vseeno pa bi rad ugotovil in rešil tole težavo s PC Suite-om. Mogoče bo še komu prav prišlo...
A je mogoče kakšna fora s poljem "Sinhronizacija" pri posamezem kontaktu. Ko sem uvozil kontakte nazaj na telefon, sem namreč opazil, da mi to polje pri vsakem kontaktu izgine in se mi prikaže šele, če grem potem urejat posamezen kontakt na samem telefonu. Pod tem poljem so opcije: Zasebna, Javna in Brez.
Kolikor sem se jaz ukvarjal s tem, Nokia (pa še kateri drugi) pri izvozu piše mobilno številko na drugo polje. Ko pa uvoziš nazaj, pa prebere samo polje z mobilno številko, ki pa je seveda prazna. Če sem prav prebral, nisi sinhroniziral z Outlook-om, temveč si uporabil izvoz podatkov. To se mi je dogajalo pri QTEK-u, kjer pa sem želel podatke urediti z Excelom in sem naredil izvoz iz Outlook-a, po urejanju pa uvoz iz Excela. Pa sem prej obupal kot da mi je uspelo urediti vse skupaj
Jernej