No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja v bistvu je to še dost dobro rešla in kaj preveč ni za zamerit, rešla te je v par dnevih, lahk bi se fukarila okol 2 meseca, 2 leti ali pa 10... je pa vseeno res, da je malo po genetiki kurvetina... Vseeno je zadevo proti pričakovanju hitro odršla.- Zdaj imaš pa ti žogo. Zdaj pa kar pogumno, ultimat poveš kaj čutiš, opcije pa sta dve.
1. lahko ostane ampak bo 2x na dan tehnični sex in vse ostalo, pa prala bo itd itd, v glavnem postaviš dobre pogoje zate.
2. pakiraš, čau, ne kliči.

mirno zadovoljno hitro, clean cut.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Long story short...

Odšla je za en mesec, službeno. Potem se je vedno manj javljala, skoz so bile neke obveznosti (pivske) zvečer... potem slike dveh pivov na FB-ju nekega tipa, z njo označeno...
nobene njene sliek, nobenega sporočila o čustvih/poigrešanju itd, v pogovoru so bile same tehnikalije. Pol zamudi letalo za nazaj, sem jo čakal đabe na letališču kot oni Oto Pestner na postaji... oni SMSji ki sem jih dobival od nje v takih situacijah so bili pa kot kaki izdelki od merkator blagovne znake - kar neki, kar bi po pričakovanjih mogla povedat.
OK, pride na letališče. Med nama 2 metra debel zid, ko me objame je kot da bi kačo prijel, greva v avto bolj tko, kot da je skočla na WC za 5 minut ne pa za 1 mesec...
Prideva domov, hitri tehnični sex na njeno pobudo - do tukaj sem že vedel, da je nekaj zelo narobe.
SMSji ko nokia napieš, da so od nekega tipa (pa jih nisem bral), ona pa prebere pa pravi da naju tašča vabi na kosilo...
Pravim, da sem videl da ni od nje in če me mora kaj skrbet... neki ***** da je mama jo prej spraševala in gre
tretji dan prespi večino dneva ali pa bere knjigo...
aja - vse večere sva nekje bila... v družbi, kjer mi je ponavadi obračala hrbet in se začuda sproščeno pogovarjala z vsemi drugimi...

No, tole so bili samo resni znaki, ko se mi je že resno mešal... ampak če pravi da nič ni!
OK, potem prvi delovni dan pripravim večerjo,
vrne se iz službe fejst pozno, medtem ko nekaj je, pravi:

- Moram ti nekaj povedat, pa sej verjetno že veš kaj.
- Ne ne vem, moraš mi ti povedat
- Bila sem z enim drugim

vse ostalo je zgodovina. Kul, ne?

Na tej zadnji točki bi jo mogu fuknit ven. Brez mislosti...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
aja pa to še:

ko tip doma kuha, pere, pospravlja, lika itd, torej rata copatasta gospodinja (da doma kaj naredi nimam nič proti drugače in je prav da se delo porazdeli), se ženske skurvajo, ker v resnici potrebujejo na sebi zajebanca in ne copate. Copata je pa doma in čuva otroke. Poznam par primerov. Identični tvojemu.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja v bistvu je to še dost dobro rešla in kaj preveč ni za zamerit, rešla te je v par dnevih, lahk bi se fukarila okol 2 meseca, 2 leti ali pa 10... je pa vseeno res, da je malo po genetiki kurvetina... Vseeno je zadevo proti pričakovanju hitro odršla.- Zdaj imaš pa ti žogo. Zdaj pa kar pogumno, ultimat poveš kaj čutiš, opcije pa sta dve.
1. lahko ostane ampak bo 2x na dan tehnični sex in vse ostalo, pa prala bo itd itd, v glavnem postaviš dobre pogoje zate.
2. pakiraš, čau, ne kliči.

mirno zadovoljno hitro, clean cut.

Problem je, ker če bo ostala ne bo nikoli zares vedel kaj hoče. Sploh če jo še ima rad.
Pa kako bo si k sebi povabil kero drugo, če bo še ta pr bajti.
Če jo nažene lahko stvar lažje preštudira in v skrajni sili še vedno nazaj vzame.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
sej tak tehnični sex ne laufa dobro, tako da gre samo zato da se imaš ti fajn. Itak začneš trnke drugam metat..dejansko rata dotična oseba potrošna roba. Jaz vem da če men nekdo laže mu ne zaupam več, nikoli. ni važno moški al ženska.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Zetor, ne bit taki pussy.. Pokaži ji vrata. Ma kaki sex..ker ti jo še imaš vedno rad in pol ti bo samo težje. Naj gre, od kod je prišla.. in to hitro! Bodi Zetor, močen, robusten. Povej, da si si premislo in da ima 24ur časa, da odpeketa..
zmaga.gif

Mene je bivša za=ebala po kakšnem letu in pol ( še sreča,da tako hitro
aplauz.gif
) sem jo nadrl, vzel stvari, ki sem ji kupil, prodal za male pare, na začetku sem še nekaj pizdil na njenega trajbara, ampak potem je bilo to to. Malo sem se začel družit z kolegi, petek, sobota kakšna pijača, potem pa sem spoznal sedanjo. Morem potrkat, da sva skupaj že leto in pol in ni problemov. Ampak, nikoli ne reci nikoli..

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Long story short...

Odšla je za en mesec, službeno. Potem se je vedno manj javljala, skoz so bile neke obveznosti (pivske) zvečer... potem slike dveh pivov na FB-ju nekega tipa, z njo označeno...
nobene njene sliek, nobenega sporočila o čustvih/poigrešanju itd, v pogovoru so bile same tehnikalije. Pol zamudi letalo za nazaj, sem jo čakal đabe na letališču kot oni Oto Pestner na postaji... oni SMSji ki sem jih dobival od nje v takih situacijah so bili pa kot kaki izdelki od merkator blagovne znake - kar neki, kar bi po pričakovanjih mogla povedat.
OK, pride na letališče. Med nama 2 metra debel zid, ko me objame je kot da bi kačo prijel, greva v avto bolj tko, kot da je skočla na WC za 5 minut ne pa za 1 mesec...
Prideva domov, hitri tehnični sex na njeno pobudo - do tukaj sem že vedel, da je nekaj zelo narobe.
SMSji ko nokia napieš, da so od nekega tipa (pa jih nisem bral), ona pa prebere pa pravi da naju tašča vabi na kosilo...
Pravim, da sem videl da ni od nje in če me mora kaj skrbet... neki ***** da je mama jo prej spraševala in gre
tretji dan prespi večino dneva ali pa bere knjigo...
aja - vse večere sva nekje bila... v družbi, kjer mi je ponavadi obračala hrbet in se začuda sproščeno pogovarjala z vsemi drugimi...

No, tole so bili samo resni znaki, ko se mi je že resno mešal... ampak če pravi da nič ni!
OK, potem prvi delovni dan pripravim večerjo,
vrne se iz službe fejst pozno, medtem ko nekaj je, pravi:

- Moram ti nekaj povedat, pa sej verjetno že veš kaj.
- Ne ne vem, moraš mi ti povedat
- Bila sem z enim drugim

vse ostalo je zgodovina. Kul, ne?

En dober razlog mi prosim povej, zakaj jo še gledaš? Zveze s tako žensko se na žalost ne da rešit, tudi če ti misliš da jo lahko je ne moreš. Zakaj? Kadarkoli bo kam šla, boš ti doma ždel in razmišljal s kom se žge in ker boš ravnal ljubusumno in lastniško (pač z razlogom) bo to kaj kmalu postal povod za razpad veze.
Lej, spokej ji kufre, postavi pred vrata, zamenjaj ključavnice in basta! Pa p*zda a si dec al ne, če ona ni bila tolk, da bi pomislila nate preden se je šla žgat, potem tudi tebi ni treba mislit kaj bo z njo. Milo za žajfo!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
, vzel stvari, ki sem ji kupil, prodal za male pare

rolleyes-1.gif
to je zame podlo dejanje.
Kljub vsemu slabemu kar se ti zgodi ob koncu - sam sem do sedaj končal dve resni vezi, pa mi kaj takega nikoli ni prišlo na misel.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
o, kok ste glasni, ded ki kuha, ni ded, ded ki pospravlja ni ded, zajebite, vi niste dedi, ker niste dost sigurni vase, da bi to delal, ker se bojite, da vam bo še tisto malo moškosti vzela, katere ji ne date tam, kjer jo ona rabi...
tko je...na konc pride vse do tega, a žensko strese, al je ne, ko je ne, bo kmalu iskala substitut, tko pač je, tko smo narejeni...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja pa to še:

ko tip doma kuha, pere, pospravlja, lika itd, torej rata copatasta gospodinja (da doma kaj naredi nimam nič proti drugače in je prav da se delo porazdeli), se ženske skurvajo, ker v resnici potrebujejo na sebi zajebanca in ne copate. Copata je pa doma in čuva otroke. Poznam par primerov. Identični tvojemu.

Ker nisem še tam, me zanima tvoje strokovno mnenje, kako potem, ko si enkrat srečno poročen z lepo mlado ženo, imaš otroke, psa in majhno hišo z vrtom, ohranjaš ta atribut "zajebanca"? Tako, da vsake tolko prideš domov s šihta malo vsran od ženske šminke? Da rečeš ženi na nedeljskem sprehodu u, glej to, kako rit ma, to bi pa takoj? Da ženo vsake tolko pritisneš okoli buče, da pač ve zakaj jo ima? Da ležiš cele dneve na kavču, žena ti mora vse k riti nosit, seksata pa, ko pač tebi paše? Explain.
grin1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Saj nas je kar nekaj v tem klubu očitno...tudi 10,5 let in na koncu z rogovi...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja recimo, da ji kdaj tudi rečeš NE in nisi copata..sej če si po naravi vozek ki te vozijo itak ne moraš spremeniti narave. tako da je brezveze razlagat.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja pa to še:

mhm, sevede, če jo zajebanec ne dovol dobro...da bi jo...stesl...povem vam, da točn tko je, nima veze z zajebanostjo, če jo strese, si lahko največja dušica, al pa največji zajebanec, ne bo potrebe po čem drugem, so drugače narejene kot moški, mi radi tresemo okoli, one so rade stresene od tistega, ki jih strese, ker...resnici na ljubo, jih ni velik, ki znajo trest...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Se povsem strinjam, da moraš znati reči NE ter biti sposoben biti na koncu sprejeti ODLOČITEV! Še več, to ženske pravzaprav celo pričakujejo do tebe
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.