No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Neč ni brez veze razlagat ..
ne-ne-1.gif
Kaj še?

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Zdej, ko si ze toliko povedal, pa lahko se poves, ali je biznis zenska, prevajalka v Bruslju, marketing, zdravnica na placanem oddihu, profesorica mednarodnega prava in hodi na seminarje na davkoplacevalskih stroskih? Kdo je jebach?

Sej ves, sedaj si nas zrajcal.
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
počasi bo pa tudi že čas za kakšno nago sliko (če je grda, potem ni treba)

Nazadnje uredil moderator:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
zetor: moja je bla dvojček. jst sm samski zdej let pa pol po sedmih letih zveze, ki je bila dobra in nekak sva si zaupala in ful sm jo mel rad, pa se je babi zmešal (zamenjala fanta (zdej ga še vedno nima), službo, avto, stanovanje, frizuro ... samo mačka je obdržala), pa morm rečt, da sm sedaj zlo zadovoljen. Mam flet, dobro službo, občasno kakšno fračo, zakon frende, zabava brez skrbi (tega prej ni blo), ... nč mi ne manjka. Mogoče bi mel že otroke, ampak za nas dece tud pr trideset ni nč zamujen. Sam pazi zdej da ne boš kr šprical okrog, da ne bo pol kakšnega presenečenja. Drgač pa samo gas.

lp

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Verjemi... dokler ni vpletenih otrok in premoženja si jo odnesel super... Dobil si življensko lekcijo, brez "večjih" posledic. Ne glej kolk časa si porabil ampak kolko si ga pridobil, kvaliteta življenja se ti bo 100% izboljšala. Delaj stvari, ki si jih vedno želel prej nisi za njih našel časa... Sky is the limit.... Jaz bi naredil taki Surf / Backpack trip da .... eh, nocem niti razmisljat.
cry12bpy.gif

PS: Ko preberem "No, pa je šla..." = "Končno sem prost"
smile-1.gif

Pa ne da mi gre tak slabo v vezi, ampak, ko si v vezi, družina itd, si po eni strani prodal svoje sanje... Ni več časa za sanjarjenje itd...

Nazadnje urejeno:

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik terencehill pravi:
Zdej, ko si ze toliko povedal, pa lahko se poves, ali je biznis zenska, prevajalka v Bruslju, marketing, zdravnica na placanem oddihu, profesorica mednarodnega prava in hodi na seminarje na davkoplacevalskih stroskih? Kdo je jebach?

Sej ves, sedaj si nas zrajcal.
tongue-1.gif

AAAHHHH!!! Fak of pa anonimnost interneta v času FB & Googla!!!!

Mlada raziskovalka, zadnji letnik podiplomca, zaposlena na inštitutu, skupaj zaključiva konec leta vsak s svojim doktoratom...
a še plani, kot sva jih mela za naprej?
Post-doc, kdor že dobi prvi, tja greva, najverjetneje Avstralija zaradi dobrih vez ali Stockholm zaradi dobrega laboratotija (vsak je mel nekega asa v rokavu). Plani za naprej, a veš? Krijeva si hrbet, tko kot dosedaj - ko je bil en rbez službe pa pol neki časa drugi, pa sva s skupno energijo harala...

Izleti? Konference, 2-3× letno po teden... več kot preveč če ne moreš zaupati... davkoplačevalski stroški? Ne bi o tem. Je drugače fajn reč, pa iz projektov plačani stroški...

Kdo je jebač? Več let vezan, eno leto starejši čeh, tudi 2 meseca na izobraževanju v istem mestu kot ona... Iz tega kar sem izvedel po googlu? Potreben pozornosti, stalne "veze" z drugimi, potrpežljiva stalna partnerica... totalno nasprotje kar je moja kdajkoli iskala... do sedaj. Irony? Big Pack!

Vseeno, onih slik z nagicami ne bo. Žal.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
...Sometimes good things fall apart, so better things can fall together...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
počasi bo pa tudi že čas za kakšno nago sliko (če je grda, potem ni treba)

Za mene je bila najlepša... seveda pa dopuščam mnenje, da komu ne bi bila všeč.
Aja, tudi po izgledu. Lepa, pametna, celo GOT lahko z njo gledam, ve kaj je COD, loči .22lr od 8×57... še kaj?

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
nebi. cenim pa humor pri nagovarjanju... pa še ene par mojih kolegov je tule, pa ne vemo za en drugega. Mislim, da situacije ni preveč težko prepoznat...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Brez skrbi, informacija o tem, kdo se je razšel kom skorajda nič ne pomeni, glede na to, da ima lahko vsak drugi tu podobno situacijo doma :p

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ona to že vse ve, konec koncev praviš, da gre za inteligentno žensko, pa tudi če ne
wink-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
to je res. samo to se mi je samo zdel, do sedaj... sedaj jo moram jemat drugač, in tako tudi na njo gledat.

To je to, kar je treba naredit. Par jasnih rokov, z enostavnimi cilji, en tretma za mene.

Do konca tedna je ven, na lepo ali zgrda, jaz pa na mađarsko & potem direkt na springbreak. Po tem pa slike, samo od kake nove, do kere mi ne bo nč. Ne bom tastare tukaj v svoji temi gledal!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Brez skrbi, informacija o tem, kdo se je razšel kom skorajda nič ne pomeni, glede na to, da ima lahko vsak drugi tu podobno situacijo doma :p

Heh..., ne bo držalo, že s sporočil na forumu se, da Zetorja (tako kot skoraj vsakega) hitro locirati. V parih minutah brskanja sem ugotovil s kod prihaja, da ima sestro, ki študira(...), kaj so njegovi hobiji itd.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.