No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Stari, ne si uničevat lajfa zaradi babe. Ni vredno. Na žalost sem se to naučil the hard way, ko sem pustil, da me "nateguje", kar mi je posledično z=balo zdravje. S tem, da je bila moja še večja praseeca. (Btw: Če se ženska navzven obnaša kot angelček, je to verjetno samo krinka.)

Nasvet: Če že imaš službo in kolikor toliko urejeno življenje, se nikoli ne zapletaj s "študentko tik pred diplomo". Velika verjetnost je, da te bo samo izkoristila in pustila kmalu po tem, ko bo imela v roki diplomo in pogodbo za prvo zaposlitev.

Kaj zdaj? Začni športat, je ravno pravi čas v letu za to. Da čim prej pozabiš na vse skupaj in preprečiš, da bi slučajno padel v depro. Po možnosti kakšen šport, kjer te po zahtevnem fizičnem naporu na koncu čaka "nagrada" - npr. plezanje, kjer je "nagrada" na koncu osvojen vrh in razgled. Ali kaj podobnega.

Še enkrat, nobena baba ni vredna več kot en teden sekiranja.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:

Sekiranje opusti, pa dobiš stavek, ki preprosto ne drži.

Nekatere so vredne.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Saj ni problem, da je šla. Problem je da se je skurvala. Nimam nič proti, če mi ženska reče, oprosti nisva za skupaj in gre. Bi pa me zelo razpizdlo, če bi delala nekaj za mojim hrbtom.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik X3m pravi:Nekatere so vredne.
Dober partnerski odnos v življenju je največ, kar lahko od življenja iztržiš.
Če partner gre, ne moreš veliko storiti. Greš kulturno narazen. Vse kar bi lahko storil (če bi sploh kaj lahko - običajno najbrž bi?), bi moral storiti veliko prej, dokler sta še bila skupaj in je delovalo, da odnosi tečejo v redu.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Pa kaj imate toliko proti ženskam? Ali ženska nima pravice, da gre? Ali nima pravice, da ji je všeč še kakšen drug? Ali nima pravice, da seksa s komer njej paše? Ali nima pravice, da se vas naveličA? Je ženska kaj drugačna od moškega?
Pol so pa vse na počez kurve.....
bonk.gif

Eh, samo pojamrat sem hotel. Itak da vse lahko - sej nisem olastninil ne njenega spolovila ne njene pameti... samo razočaran sem, ker mi je o tem lagala in laže še sedaj.

100% mi je jasno, da zvezo zavozita oba. Samo žal mi je, da se se jo v tem mesecu jaz lotil reševat, ona pa vržt stran. Aveš, za vse kar sva bla skupaj mi je žal, da lahko kar tako zapakiraš in odvržeš.
Sem ji rekel, da razumem vse... da se ga napije in se kresne z nekom - roko na srce, tudi jaz nisem 100% da se mi to nebi nikoli zgodilo... lajf je lajf, =biga. Sam ona je tam prav furala "relationship" - skupaj živet, hodit v službo, pol zvečer vsak svojemu mal laže po skajpu in telefonu pol pa gasa...

Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Stari, ne si uničevat lajfa zaradi babe. Ni vredno. Na žalost sem se to naučil the hard way, ko sem pustil, da me "nateguje", kar mi je posledično z=balo zdravje. S tem, da je bila moja še večja praseeca. (Btw: Če se ženska navzven obnaša kot angelček, je to verjetno samo krinka.)

Nasvet: Če že imaš službo in kolikor toliko urejeno življenje, se nikoli ne zapletaj s "študentko tik pred diplomo". Velika verjetnost je, da te bo samo izkoristila in pustila kmalu po tem, ko bo imela v roki diplomo in pogodbo za prvo zaposlitev.

Kaj zdaj? Začni športat, je ravno pravi čas v letu za to. Da čim prej pozabiš na vse skupaj in preprečiš, da bi slučajno padel v depro. Po možnosti kakšen šport, kjer te po zahtevnem fizičnem naporu na koncu čaka "nagrada" - npr. plezanje, kjer je "nagrada" na koncu osvojen vrh in razgled. Ali kaj podobnega.

Všeč mi je, da ko je šla sem se odločil spremenit vse, začenši pri sebi. Nehal sem kadit (ponosen na 1. mesec!), shujšal kolikor se je dalo, se znebil depre, ostrigel dolge lase, dobil veselje s pesom in do družbe,
majkemi še za službo se nsiem več sekiral. Je bil vmes en tak dogodek, ko bi hmal umrl ko se je drevo podrlo name, pa mi je dalo mislit.

Pol pa tole... no ja, mam vsaj dobro popotnico!

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Aja, no, brez vseh informacij o njenem čustvenem stanju in njenih namenih sva zdaj tako, da je še vedno pri meni, dokler si ne najde svojega placa. Jaz pač na kavču, ona na sporočilih s tipom...

eh, živi bili pa vidjeli!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Veš, o takih stvareh se navadno laže zato, da se še bolj ne prizadane partnerja oz. vsaj njegove moškosti/ženskosti, čeprav je seveda strahopetno. Mislim, da je to čisto človeško. Je pa korektno naredila, da je šla.
Super je, da delaš na sebi, da se učiš živeti sam s sabo. Verjetno je to edina prava pot, ki ti ostane. Je pa razpad tako dolge zveze zelo boleč, zato tudi ne verjamem, da se lahko vse tako na hitro "zapakira in odvrže". Njej je sedaj navidezno lažje, ko ima drugega, ampak bohve, kaj še pride. Drži se!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOOOL
hysterical-1.gif

čimprej, Računalnik zaklenit, ji spakirat, zložit pred vrata, če bo kaj bevskala, pa si neke magar najete kolegice v stanovanje pripeljat..pa kaj si ti nor kaj to berem. pa ga srat celo noč, prisili se če ne druga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja boggve, tip se je naredil za sužnja, naj uganem, verjetno tudi vse plačuje itd, da si ***** pere, ko pride iz kurbarije. grdo rečeno, ampak imam prav.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja boggve, tip se je naredil za sužnja, naj uganem, verjetno tudi vse plačuje itd, da si ***** pere, ko pride iz kurbarije. grdo rečeno, ampak imam prav.

No, tip je pač še vedno tam v tujini, tko da to ni ravno tolko direktno...

Sem pa pomislil na to, ja, ko sem po pranju zlagal njeno perilo ko se je vrnila...

Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
khm mamca ... ni še šla
wink-1.gif

No ja, navsezadnje sem se sam ponudil, zato pa govorim o komunikacijski luknji...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
hahaha...

hočem ji napisati mail, pa se premislim, pa me google vpraša: Zavrzi?
Da...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Aja, no, brez vseh informacij o njenem čustvenem stanju in njenih namenih sva zdaj tako, da je še vedno pri meni, dokler si ne najde svojega placa. Jaz pač na kavču, ona na sporočilih s tipom...

eh, živi bili pa vidjeli!
ne ji dat prevec casa. Naj gre k novemu, starsem ali pa najem. Vse lahko uredi v nekaj urah, dneh

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Jp, vem. Problem je nastal tako, da je tip iz tujine, in očitno z njim ne načrtuje nič resnega.
Zato sem mislil na začetko, da lahko še kaj rešiva...

V sredo grem na mađarsko, v miškolc, in to na dnevnice, živela JU!

Tko da pravzaprav ne bova več dolgo skupaj... preden se vrnem nazaj, pa itak planira obisk v tujini... sej pravim, stvari se iz minute v minuto spreminjajo, z vsakim stavkom se postavijo na glavo, vsaj zame!

Tale žajfnica naj bo kot anvodilo, kako NE ravnat v takih situacijah!

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kurva je kurva! evo ti, mislš da je pridna ji zaupaš pa se u resnic sam kurva! kukr se je pred med in se bo po tebi! zetor nč se ne sekirej. si se vsaj kurva znebu! bod vesel! bolš zdele kokr kasnej. vsaj bajte ti ni vzela pa kakšnga alimenta nabila!
Tocno tko!!! Vem da bo se neki casa minil dokler bos dojeu, da je obicna kurva, sam verjem men da bos dojeu! Vsi smo to dal cez pa se ti bos! Jz se zdj sam smejem za nazaj, kok sm biu bedn pa naivn! Zdj sm pa v cist drugem svetu una je pa se vdno navadna kurva!:)

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kurva je kurva! evo ti, mislš da je pridna ji zaupaš pa se u resnic sam kurva! kukr se je pred med in se bo po tebi! zetor nč se ne sekirej. si se vsaj kurva znebu! bod vesel! bolš zdele kokr kasnej. vsaj bajte ti ni vzela pa kakšnga alimenta nabila!
Tocno tko!!! Vem da bo se neki casa minil dokler bos dojeu, da je obicna kurva, sam verjem men da bos dojeu! Vsi smo to dal cez pa se ti bos! Jz se zdj sam smejem za nazaj, kok sm biu bedn pa naivn! Zdj sm pa v cist drugem svetu una je pa se vdno navadna kurva!:)

hahaha, zdaj vsaj vem, od kje se fila material za temo "gole slovenke"!

no, resno...

sam sem v teh parih dneh šel čez ogromne moralne dileme. vesel sem, da sem ohranil vsaj malo dostojanstva, pa da sem ji lahko vse to slabo vrnil s pozitivnimi stvarmi. vseeno je q-l punca, čez ene 3 tedne, ko jo hormoni spustijo, ji bo žal. Žal bo tudi meni, ker bo potem za naju prepozno (t ogovorim zato, ker še vedno ne morem verjet, da me je zaklala v hrbet in jo poskušam opravičevat).

To je bilo to, hvala za sodelovanje, sam na takle konec ne moreva bit prijatelja pa si dat roko in it vsak na svoj konec. Se bo pa mogla malo bolj potrudit, če hoče da še kdaj z njo govorim po telefonu, kaj šele kaj drugega.

Hvala vsem za pomoč, mogoče se bom celo lotil pisanja dnevnika o temle, da se bom enkrat lahko smejal celi stvari.
Aja, Janez drugač.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nisi ne prvi, ne zadnji. Samo poskusi, da se ne boš tudi sam nalezel tega biti varalica, ker ti lahko hitro pride v kri. V smislu, sej vsi varajo, zakaj ne bi še jaz. Saj veš, karma is a bitch, what goes around, comes around!!

Tale komad mi je dober:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.