Long story short...
Odšla je za en mesec, službeno. Potem se je vedno manj javljala, skoz so bile neke obveznosti (pivske) zvečer... potem slike dveh pivov na FB-ju nekega tipa, z njo označeno...
nobene njene sliek, nobenega sporočila o čustvih/poigrešanju itd, v pogovoru so bile same tehnikalije. Pol zamudi letalo za nazaj, sem jo čakal đabe na letališču kot oni Oto Pestner na postaji... oni SMSji ki sem jih dobival od nje v takih situacijah so bili pa kot kaki izdelki od merkator blagovne znake - kar neki, kar bi po pričakovanjih mogla povedat.
OK, pride na letališče. Med nama 2 metra debel zid, ko me objame je kot da bi kačo prijel, greva v avto bolj tko, kot da je skočla na WC za 5 minut ne pa za 1 mesec...
Prideva domov, hitri tehnični sex na njeno pobudo - do tukaj sem že vedel, da je nekaj zelo narobe.
SMSji ko nokia napieš, da so od nekega tipa (pa jih nisem bral), ona pa prebere pa pravi da naju tašča vabi na kosilo...
Pravim, da sem videl da ni od nje in če me mora kaj skrbet... neki ***** da je mama jo prej spraševala in gre
tretji dan prespi večino dneva ali pa bere knjigo...
aja - vse večere sva nekje bila... v družbi, kjer mi je ponavadi obračala hrbet in se začuda sproščeno pogovarjala z vsemi drugimi...
No, tole so bili samo resni znaki, ko se mi je že resno mešal... ampak če pravi da nič ni!
OK, potem prvi delovni dan pripravim večerjo,
vrne se iz službe fejst pozno, medtem ko nekaj je, pravi:
- Moram ti nekaj povedat, pa sej verjetno že veš kaj.
- Ne ne vem, moraš mi ti povedat
- Bila sem z enim drugim
vse ostalo je zgodovina. Kul, ne?