No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Aja, no, brez vseh informacij o njenem čustvenem stanju in njenih namenih sva zdaj tako, da je še vedno pri meni, dokler si ne najde svojega placa. Jaz pač na kavču, ona na sporočilih s tipom...

eh, živi bili pa vidjeli!
Haha, ne me jebat. Boš videl, da bo tota še lep cajt nazaj hodla. Ali jo boš nagnal še včeraj, ali pa se je ne rešiš nikol.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Naj kar lepo čim prej gre k staršem, spakira v kufer osnovne stvari in gre; ostalo ji boš že ti lepo po džentlmesko spakiral v škatle, ali pa celo dostavil na novi dom, če bo treba :D

In to ne glede na karkoli, tudi če so kakršnekoli možnosti, se mora ona najprej zavedati, kaj je pravzaprav storila s svojim dejanjem. In prvi korak je, da izgubi toplo zavetje tvojega doma
wink-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Aja, no, brez vseh informacij o njenem čustvenem stanju in njenih namenih sva zdaj tako, da je še vedno pri meni, dokler si ne najde svojega placa. Jaz pač na kavču, ona na sporočilih s tipom...

eh, živi bili pa vidjeli!
Haha, ne me jebat. Boš videl, da bo tota še lep cajt nazaj hodla. Ali jo boš nagnal še včeraj, ali pa se je ne rešiš nikol.

Sej vem. Vse moje bivše se vračajo ko Lessie... sam za one mi je že vseen. pa tudi za to mi bo.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
glej, čist simpl! Baba te je prevarala - čim prej jo naženi! Eh ne čimprej ---- TAKOJ! Kaj pa se sedaj ti sekiraš kje bo ona spala, kam bo šla? Še isti trenutek ji pokaži vrata in naj se v roku 1 ure spakira!

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
glej, čist simpl! Baba te je prevarala - čim prej jo naženi! Eh ne čimprej ---- TAKOJ! Kaj pa se sedaj ti sekiraš kje bo ona spala, kam bo šla? Še isti trenutek ji pokaži vrata in naj se v roku 1 ure spakira!

Ma ja. Zdaj so stvari jasne, do danes pa mi niso ble. Da ji je zoprno, ker se še trudim?! OK, lepo, samo potem pokaj, ne me zdaj še izkoriščat za nagrado. Že tko sem ključ od sefa z orožjem dal v varstvo fotru, sam tko, za vsak primer "ako se čovijek napije pa nije više to on"...
Bom pa seveda pisal o tem, ka jse dogaja. Boljše to kot nič terapije...
Pa še Alter se izkaže kot uporaben, ne?

Tale situacija, ki jo imava zdaj, me spominja na Rusijo: slavna preteklost, kur'čeva sedanjost in nobene prihodnosti!

PS
kul, mail od sodelavca za... fak, Kanegro? Ali Zadar? Really?!

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Nažene se jo že iz principa! Saj je vse skupaj lahko čisto kulturno (ni potrebe po nikakršnem nasilju), če slučajn ona kar naenkrat ne začuti potrebe po nadaljnjem izkoriščanju in se potem začne upirati odhodu za katerega je itak sama poskrbela.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, jaz čutim določeno šibkost s tvoje strani, se mi zdi, da te bo tale še nekaj časa obračala, ker si jo boš podzavestno želel nazaj, njej pa tudi ne bo hudega, če te bo še naprej "trpela". Zdaj si v zgodnji fazi, počutiš se užaljenega, ponižanega, sprašuješ se, kako ti je lahko to naredila ... Ko bo prešlo nekaj časa, bo to splahnelo in počasi si jo boš želel nazaj. Šlo bo tako daleč, da ji boš celo pripravljen oprostiti tega tipa. Stari, 8 let ni kratka doba, človeka se že v nekaj mesecih navadiš, kaj šele v 8 letih. Praktično si moraš na novo oblikovati življenje. In glede na prebrano je po moje najboljše, če podležeš trenutnim afektom in jo brez kančka slabe vesti (vsi poznamo v glavi tisti "kaj pa, če ..") steraš čim dlje od sebe. Boš videl, na dolgi rok se ti bo to najbolj izplačalo!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še to .. Čim več se moraš gibati okoli žensk in jih osvajati. Če boš ves čas sam, boš posledično mislil na njo, se počutil osamljenega, neizpopolnjenega, bla, bla .. Kakor hitro boš imel eno, ki bo vsaj približno tako fajn kot tale, bo vse skupaj veliko lažje! Zato samo v akcijo, naj tudi sama vidi, kako lahko jo je pozabit.
tongue-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Glej čimprej kurvo vn fuknt! Na konc boš pa itak vsega ti kriv in bo ona nedolžno bitjece! Mene se ljudje čudn gledač, ker sm popizdu k svina, ko sm zvedu, da volim kurvo! Folk se je zgražu nad mojim pizdenjem in norenjem. No potem, ko so dejansko zvedl, da ni glih vse tko, kot je kurva govorila in se branila, potem se je pa obrnilo obtoževanje.Tko, da fuknt vn GOVNO in počas obrnt nanovo list papirja! Neki časa bo trajal, sam bo bolje...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Long story short...

Odšla je za en mesec, službeno. Potem se je vedno manj javljala, skoz so bile neke obveznosti (pivske) zvečer... potem slike dveh pivov na FB-ju nekega tipa, z njo označeno...
nobene njene sliek, nobenega sporočila o čustvih/poigrešanju itd, v pogovoru so bile same tehnikalije. Pol zamudi letalo za nazaj, sem jo čakal đabe na letališču kot oni Oto Pestner na postaji... oni SMSji ki sem jih dobival od nje v takih situacijah so bili pa kot kaki izdelki od merkator blagovne znake - kar neki, kar bi po pričakovanjih mogla povedat.
OK, pride na letališče. Med nama 2 metra debel zid, ko me objame je kot da bi kačo prijel, greva v avto bolj tko, kot da je skočla na WC za 5 minut ne pa za 1 mesec...
Prideva domov, hitri tehnični sex na njeno pobudo - do tukaj sem že vedel, da je nekaj zelo narobe.
SMSji ko nokia napieš, da so od nekega tipa (pa jih nisem bral), ona pa prebere pa pravi da naju tašča vabi na kosilo...
Pravim, da sem videl da ni od nje in če me mora kaj skrbet... neki ***** da je mama jo prej spraševala in gre
tretji dan prespi večino dneva ali pa bere knjigo...
aja - vse večere sva nekje bila... v družbi, kjer mi je ponavadi obračala hrbet in se začuda sproščeno pogovarjala z vsemi drugimi...

No, tole so bili samo resni znaki, ko se mi je že resno mešal... ampak če pravi da nič ni!
OK, potem prvi delovni dan pripravim večerjo,
vrne se iz službe fejst pozno, medtem ko nekaj je, pravi:

- Moram ti nekaj povedat, pa sej verjetno že veš kaj.
- Ne ne vem, moraš mi ti povedat
- Bila sem z enim drugim

vse ostalo je zgodovina. Kul, ne?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Rabiš pač čas zase, lepo mirno v svojem stanovanju sam, da razbistriš svoje misli ... skratka ona kufre čau
tongue-1.gif

In brez skrbi, to se lahko zgodi prav vsakemu izmed nas oz. se je že. Vsekakor sploh ne rabiš skrbeti pri drugi punci že vnaprej, kam pa pridemo, če bomo moral vsako minuto špilat detektiva?
confused-1.gif

Ko pač pride do situacije, se jo kot že večkrat rečeno pač mirno nažene s kufri pa je, saj smo vsi odrasli, vemo kaj počnemo, ne, ni nobene drame tukaj
grin1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Prvo, jebeš babo k putuje okol!
Drugo jebeš deda, k dela večerjo!
Tretjo lahko bi naštevau še miljon stvari!
Četrto postani moški!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Saj dejansko imaš srečo.

Znancu se je baba skurbala. Imata dva otroka, bajto je postavil on sam. Zdaj mu grozi, da bo v svojo polovico naselila šiptarje, če je ne izplača.

Zase vem, da babi ne bi pakiral stvari, ampak bi jih zmetal čez teraso...

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Prvo, jebeš babo k putuje okol!
Drugo jebeš deda, k dela večerjo!
Tretjo lahko bi naštevau še miljon stvari!
Četrto postani moški!

Moja napaka. Sam mi je do sedaj bilo tako fino delat stvari - za njo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.