No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Jah, zdej sm pomislu, da se eni ne znajo "kRuVa najesti"
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kolikor razumem, nimaš otrok, da bi te še s te strani jebala.

Pa da se ne boš sekiral, da si prestar.
grin1.gif

Nekak pri tvojih letih sem našel sedanjega krvosesa, naredil bajto, otroka itd...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mah ne se sekirat, drugače pa tudi pri sebi razčisti kolk si vlagal v razmerje in zakaj jo je začelo srbet. V glavnem nalij si čistega vina (lahko tudi dobesedno) in v nove zmage. Pičk je koker češ.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Verjetno je šla z nekom, ki ima Deere- ja.
evil.gif

V glavnem, za odhod je vedno določen razlog. In če je šla, toliko bolje. Če ne bi šla danes, bi šla jutri.

Men je moja enkrat davno nazaj rekla: samo še vprašanje časa je ... pa sem jo čez 2 uri vprašal, če je že čas, da gre. Ampak je že pozabila, kaj je "obljubila" ...

Dons zjutraj je še bla doma ....
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
kurva je kurva! evo ti, mislš da je pridna ji zaupaš pa se u resnic sam kurva! kukr se je pred med in se bo po tebi! zetor nč se ne sekirej. si se vsaj kurva znebu! bod vesel! bolš zdele kokr kasnej. vsaj bajte ti ni vzela pa kakšnga alimenta nabila!

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
MAH .... baba naj gre... so bolše tud zunaj..... glavno da ti ne odnese gat....

jas sem kr zadovoln z svojo.. dvomim da bo kdaj šla.... oziroma da jo bom nagnal... sem pa pr bajti bil vseeno previdn... pisal sem jo na bakico.. bakica mi jo bo zapustila v oporoki... upam da še ne tak hitro.... splošno znano... dediščina pridobljena iz ene ali druge strani v zakonu se ne deli!!

torej moja stara lahko pobere to kar lahk nese..... to je to.... tolk približno je tud sofinancirqala v bajto....

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
glej... tale kurva je bla najdražja.....

če že kurve pol jih maš cnej okol ... pa še zbiraš jih lahko
smile-1.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Lahko jih le izbiraš, zbiraš težje. Kako bi se temu potem reklo? kurtvatelist ?

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Pa kaj imate toliko proti ženskam? Ali ženska nima pravice, da gre? Ali nima pravice, da ji je všeč še kakšen drug? Ali nima pravice, da seksa s komer njej paše? Ali nima pravice, da se vas naveličA? Je ženska kaj drugačna od moškega?
Pol so pa vse na počez kurve.....
bonk.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Glej pozitivno... cez leto ali dve bos videl da je to najboljša stvar, ki se ti je zgodila
wink-1.gif
Zdaj boš spet malo zaživel, sploh pa si še mlad. Uživaj in ne kmalu iskat druge, še slabše, ne vračaj se nazaj k tej.

cool-1.gif

true, true,...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Pa kaj imate toliko proti ženskam?

Popolnoma nič.

Ali ženska nima pravice, da gre?

Seveda, da ima pravico. Če zveza ne špila se to odkrito pove, skuša še kaj rešiti, če ne gre pa pač ne gre. Vsak ima to pravico.

Ali nima pravice, da ji je všeč še kakšen drug?

Glej zgoraj

Ali nima pravice, da seksa s komer njej paše?

Ne, nima te pravice. dokler je z nekom v resni zvezi ali celo poročena, otroki, ne tukaj te pravice nima, vsaj iz moralnega vidika ne. Se pa lahko naveže na zgornji odgovor.

Pol so pa vse na počez kurve.....
bonk.gif

Jah za žensko, ki doma špila da je vse lepo in prav, potem se pa na službenem potovanju zgoni, bi težko našel lepo besedo
rolleyes-1.gif

Sem odgovoril

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik softi pravi:
žal ni vse tko enostavno.

stari ... pretuhtano do konca... čist enostavno... mat mi je v teh vodah... vse smo dobr naštudiral.. za primer primera pač....

še bol kot si misliš... pozanimaj se...

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Mamca,

menda je ja jasno, da ima ženska PRAVICO, da gre. Kot tudi moški. Če nekaj ne štima, potem je to tudi NAJBOLJŠA možnost in dolgoročno NAJMANJ boleča.

Sicer pa, ne bom ti pisal nekaj, česar sam (še) nisem doživel ... ti pa si. Verjetno. Zelo verjetno.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.