Netflix

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Spet dela ja.
To pa je super novica
cheer.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Vir? Ker je razlika med blokiranjem (kar je bilo že večkrat omenjeno) in zaklepanjem (prvič slišim).

Sicer pa ne glede na to, ali bodo blokirali ali zaklepali... takoj, ko ne bo več možno gledati US vsebin na Netflixu, se naročnina pri meni prekine.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
Jaz sem jih že zbrisal

1. Nimam časa
2. Če plačam isto kot Nemec,naj bo vsaj prevedeno v moj materni jezik.
3. Na Partisu je dovolj materiala + Slovenski podnapisi

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Jaz sem jih že zbrisal

1. Nimam časa

Pa obstajajo brezplačni online servisi s kot npr.: Kodi, Popcorn...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Jaz sem jih že zbrisal

1. Nimam časa

Tale tvoja zadnja trditev je pa vredna največjega komunisteka
evil.gif

Netflix je bil prav super (z USA vsebino seveda). rade volje dam 10€ na mesec, da imam vso vsebino na voljo kadarkoli. Kodi, včasih dela, včasih šteka, kvaliteta ni ista, torrenti so nelegalni, itd.
Bom pa verjetno tudi jaz zadevo odjavil, če se te blokade ne bo dalo zaobiti, ker s SLO vsebino je zadeva močno okrnjena.
uf-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.307
4.124
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Jaz sem jih že zbrisal

1. Nimam časa

Tale tvoja zadnja trditev je pa vredna največjega komunisteka
evil.gif

Netflix je bil prav super (z USA vsebino seveda). rade volje dam 10€ na mesec, da imam vso vsebino na voljo kadarkoli. Kodi, včasih dela, včasih šteka, kvaliteta ni ista, torrenti so nelegalni, itd.
Bom pa verjetno tudi jaz zadevo odjavil, če se te blokade ne bo dalo zaobiti, ker s SLO vsebino je zadeva močno okrnjena.
uf-1.gif

Sedaj pa mi razloži zakaj morajo biti za npr. Pralni stroj Slovenska navodila nekdo bi ti pa filme prodajal npr. V Ruščini
evil.gif
tebi nerazumljive jeziku .

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Hm, pa saj te noben ne sili da se naročiš. Jaz tudi kdaj knjigo kupim v angleščini in ne grem pred knjigarno groziti s samozažigom, če mi je ne prevedejo. Se strinjam, da bi bilo fajn imeti SLO podnapise, verjetno kmalu bojo ampak kot rečeno, noben te ne sili (kot npr. z RTV naročnino), da stvar gledaš.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Brezplačne alternative verjetno ne boš več našel, ker je Netflix poostril geoblocking in vsi iščejo nove rešitve, ki bodo očitno dražje za vzdrževanje. V chromu lahko probaš, če hola slučajno še deluje. Boljše ideje pa žal nimam (razen plačljivega VPN-a).

Jaz sem Netflix že odjavil...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Moja sniproxy instanca na digital ocean še dela. Tako da zgleda za enkrat blokirajo samo IP-je znanih servisov.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Meni niti VPN na privaten linode VPS ne deluje več... tako da dvomim, da se gre za navadno blokiranje IP-jev. Mogoče blacklistanje accountov.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Meni zaekrat še dela preko tvunblock, kolegu že piše proxy detected.

Vrjetno bo vedno neka rešitev, vprašanje samo kako komplicirana. Nekaj je govora, da naj bi v celoti blokirali tudi naslove IP določenih VPS providerjev.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
A si prepričan, da ti deluje? Tudi jaz sem mislil, da mi deluje... dokler nisem poskusil predvajat neke vsebine, ki ni na voljo v slovenskem netflixu... napako vrže le ob poskusu predvajanja.