Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
in kje pise, da smo pred zakonom razlicni?
Citat:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Dobrodosli v Sloveniji
pa zaka mislite, da je v SLO vedno neki narobe in da je drugje tolk bols?
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Dobrodosli v Sloveniji
pa zaka mislite, da je v SLO vedno neki narobe in da je drugje tolk bols?
sem ze v enem postu napisal.....
...imeli nesreco v Avstriji in nas je policaj obravnaval kot zrve nesrece in nam skusal na vse nacine pomagat, pri nas pa se ljudje hocejo skrit pred njimi ker ne pridejo pomagat amak poloznico napisat in to z nenormalno cifro...
ni cudno da ima folk tak odnos do policije
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne včasih ampak VEDNO so krive neurejene ceste.
Mal prej greva z mojo iz Bauhausa v Obija peški (se ne splača vozit sem pa tja) in vidva da je na mariborski obvoznic polno rešilcev in gasilcev. Normalno, da sva mal pogledala mimgrede kaj se dogaja in so glih eno mlado žensko izrezal ven iz lagune, jo položil na belo rjuho in pokril s črno.Pol so pa še sopotnico najprej na infuzijo priklopl in jo položil na nosila. Ko sva šla pa iz Obija nazaj je pa rešilc šele odpelu s sireno.
Zgodil se je pa, da je (kokr sem jaz sklepal iz postavitve) izsiljevala tovornjaka, ki je peljal po obvoznici al je šel pa tovornjak v rdečo.
Tako da niso vedno krive ceste za nesrečo.
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne včasih ampak VEDNO so krive neurejene ceste.
Mal prej greva z mojo iz Bauhausa v Obija peški (se ne splača vozit sem pa tja) in vidva da je na mariborski obvoznic polno rešilcev in gasilcev. Normalno, da sva mal pogledala mimgrede kaj se dogaja in so glih eno mlado žensko izrezal ven iz lagune, jo položil na belo rjuho in pokril s črno.Pol so pa še sopotnico najprej na infuzijo priklopl in jo položil na nosila. Ko sva šla pa iz Obija nazaj je pa rešilc šele odpelu s sireno.
Zgodil se je pa, da je (kokr sem jaz sklepal iz postavitve) izsiljevala tovornjaka, ki je peljal po obvoznici al je šel pa tovornjak v rdečo.
tuki je neki napisano..
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Ksz...
Na, nesposobneži so zopet kot razlog navedli "neprilagojena hitrost"...
Darwin strikes again
Takšne nesreče so posledica ukinitve utripajoče zelene v križiščih.Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ne cesta je bila malo preveč v levo nagnjena, pa asfalt ni bil prave kvalitete, pa najbrž je bilo malo listja na cesti, ograja ni bila pravilno postavljena, najbrž tudi previsoko in preveč mušic je imel na čeladi...Citat:
Uporabnik hooger pravi:
je šel po tvoje prepočasi?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Takšne nesreče so posledica ukinitve utripajoče zelene v križiščih.Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
od dneva ukinitve UZ dalje se je število voženj v redečo najmanj podeseterilo.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
...preveč mušic je imel na čeladi...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Takšne nesreče so posledica ukinitve utripajoče zelene v križiščih.
od dneva ukinitve UZ dalje se je število voženj v redečo najmanj podeseterilo.
Obstaja v LJ, križišče Vodovodne in Slovenčeve.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Kakega avtomatskega sistema, ki bi printal kazni za vožnjo skozi rdečo luč, pa seveda še ni. Če bi bil, bi bilo tega sranja ene 50x manj, morda ena nesreča na desetletje.
Utripajoča zelena je takoj za mejo v Celovcu. Ampak nima veze, če je zadeva dobra ni nobenih ovir, da bi tak sistem imeli še naprej. Zakaj bi se zgledovali po slabših.Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Utripajoče zelene luči ni nikjer v svetu.
Standard je: zelena, rumena, rdeča. To da folk vozi skozi rdečo nima veze z utripajočo zeleno. Isto sranje bi bilo, le obremenitev križišč je večja, nadzora nad njimi pa itak ni.