pojdi do nje z 10dag kofeta in ji obljubi še kako kilo, če je pripravljena pričat, da je pred tabo že nekdo ril po travi.... kar je bilo dejansko res. upam da ima pogumCitat:
Uporabnik synthman pravi:
Prijazna gospa, vedno pripravljena pomagat.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Policijo je poklicala gospa, ki živi v bližnji hiši.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Naslednjič ko se spet komu kaj takega zgodi je treba prvo pobrat tablice dol, ter se odstranit stran od avta kjer si samo opazovalec. Pol naj bodo pa pametni plavi pe.dri .
Pa paket baterij jim prinesi, za naslednjič.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
glede na to da slike imaš, pojdi čimprej na PP ki je obravnavala tebe in jim pokaži slike, ker oni nimajo baterije polne
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Danes zjutraj bil na policijski postaji in niti kazenske ovadbe nisem mogel podati.
Pogovor je tekel nekako takole:
J: Dobro jutro. V soboto zvečer sem imel prometno nesrečo zaradi umazanega cestišča, zato bi podal kazensko uvadbo zoper neznane osebe, ki so zasvinjale cesto in zoper upravljalca oziroma vzdrževalca cest, kateri niso očistili niti zavarovali nevarnega dela cestišča.
P: Kako prosim? Vi bi podali kazensko ovadbo?
J: Ja, svetovali so mi, da vložim kazensko ovadbo.
P: Kdo vam je to rekel?
J: Odvetnik.
P: Ime in priimek prosim ... ter 5 minut gleda v računalnik ... nato reče, oglasite se jutri, ko dela policist, ki je obravnaval vaš primer.
Tako se moram jutri zjutraj oglasiti. Kaj svetujete, v kateri smeri naj peljem moj jutrišnji pogovor s policistom. Recimo, da ste vi na mojem mestu. V kakšni obliki naj prinesem moje dokazno gradivo (slike)?
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Danes zjutraj bil na policijski postaji in niti kazenske ovadbe nisem mogel podati.
Pogovor je tekel nekako takole:
J: Dobro jutro. V soboto zvečer sem imel prometno nesrečo zaradi umazanega cestišča, zato bi podal kazensko uvadbo zoper neznane osebe, ki so zasvinjale cesto in zoper upravljalca oziroma vzdrževalca cest, kateri niso očistili niti zavarovali nevarnega dela cestišča.
P: Kako prosim? Vi bi podali kazensko ovadbo?
J: Ja, svetovali so mi, da vložim kazensko ovadbo.
P: Kdo vam je to rekel?
J: Odvetnik.
P: Ime in priimek prosim ... ter 5 minut gleda v računalnik ... nato reče, oglasite se jutri, ko dela policist, ki je obravnaval vaš primer.
Tako se moram jutri zjutraj oglasiti. Kaj svetujete, v kateri smeri naj peljem moj jutrišnji pogovor s policistom. Recimo, da ste vi na mojem mestu. V kakšni obliki naj prinesem moje dokazno gradivo (slike)?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali ti spucaš avto ali motor ko ga testiraš po blatu?
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Jaz sem tudi zletel s ceste, ker je avtoprevoznik pral kamijon na hribu, voda s svinjarijo pa je tekla potem čez cesto. Pa še sredi ovinka je bilo. Drugače pa lep vroč avgustovski dan. A potem sem po tvoje tudi jaz kriv, ker nisem prilagodil vožnje razmiram na cesti?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ne seri. Če bi bil na cesti otrok, bi pred njim ustavil. Ker je bil na cesti potok, je upravičeno domneval, da ga lahko normalno prečka, pri tem se je pa očitno zmotil. Meni se vse skupaj ne zdi ravno enako.
Citat:
Spet sereš. Nekaj je mokra cesta, nekaj je pa mokra cesta z obilico svinjarije, ki na cesti nima kaj iskati in ki je ni mogel predvideti. Nekam bolj papeški od papeža poskušaš biti. Ne dvomim, če bi bil zaposlen v policiji, da bi vsakemu napisal vzrok nesreče "neprilagojena hitrost".
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Ne seri. Če bi bil na cesti otrok, bi pred njim ustavil. Ker je bil na cesti potok, je upravičeno domneval, da ga lahko normalno prečka, pri tem se je pa očitno zmotil. Meni se vse skupaj ne zdi ravno enako.
Ja ni isto, prvič bi presodil da je bolje ustavit, drugič pa ni znal presoditi da mokra cesta pomeni drsečo podlago .... verjetno nikoli ne vozi po dežju! (nedeljski voznik)