Me zanima za koliko bo šla tale (čeprav meni še zmeraj en lepših avtov):
www.Avto.net
www.avto.net
olson prodaja tole za 250k€. vsaj tak je bila cena nazadnje.men kabrio terenc ni slab
tega iz švedske ko je imel v bauhasu predstavitev? on je pa vmes skočil šolo zidat v 3pm?Meni je ta g dalec najbolj bedna od njegovih stvaritev.
z rs6 pa ded res nima srece, tud novega so mu mislim da ze naslednji dan po predatavitvi maznili
Koliko je že stala nova Hs2k.
Vam je ta kratica kaj znana?
Jaz sem bil pri S2000 zmeri malo razdvojen. V osnovi navdušen, ampak ... Na cesti je ne moreš izkoristit (razen če si neodgovoren butelj), na dirkališču sta me pa vedno živcirala prepameten diff in merilnik vrtljajev ... Pa priznam, da mi je bilo premalo konjev ...Tebi, mateyu in se komu. Vecina pa jebiga gleda na asistencne sisteme, platisca, nizko porabo in lepo armaturo. Nikoli ne bodo doziveli tistega prvinskega obcutka in sozitja stroja - cloveka, ki se pri tej hondi pojavi v najboljsi obliki. Povprecen clovek avto, cetudi ga sproba oceni za nekaj srednjega. Avto skripa, ima trdo plastiko, pred facelift izgleda premalo mosko, amortizerji imajo samo nekaj cm hoda, na avtocesti je nad 120kmh glasen za popizdit, kljub cudovitemu zvoku motorja ampak avto nagradi z uzitki in bolj kot ga priganjas vec ti ponudi. Ce upas. Sovoznik je pac zraven bled in ti si cuden. Izdelek iz zlatih casov honde, ko sta se v mclaren hondi borila za naslov prvaka alain prost in ayrton senna.