Eh, VW (Porsche) je prvi pokazal kako se stvari streže. Jeep je bil delno skopiran odgovor na VW Kibelvagen (ja je bil kabrio):
Edini problem je tu, ker tole ni SUV ampak nek gay olupek
Pa saj te noben ne sili da ga kupiš, ali je kaj drugega problem
Me prav zanima, kateri novinar si bo upal v ''testu'' podvomit o smiselnosti tega. Tukaj se bo lepo pokazala ''neodvisnost'' novinarjev.
Je pa res da v cabrio segmentu za neke solidne pare nimaš kej vzet. Še nedolgo nazaj si imel recimo peugeot 308, 206 CC, 207 CC, megane CC, golf cabrio, EOS, hrošč, astra twintop, itd. Danes nimaš nič več
Nisem gledal, ker se mi ne da (raje berem), ampak 10 in dež, so what. Če je kabrio v redu nafrejen. Sem se peljal 100+ km v kabriu s sterho dol v dežju. In sem šel smučat z njim, s streho dol, pri -10 in smučkami za sedeži. Če so ti kabrioti fajn, take stvari pa sodijo zraven.Sej nekaj imaš celo prav v tem.
Kakorkoli, se splača pogledat ''test''. Res uživa brez strehe pri 10ih stopinjah v dežju.
Danes nič za vzet? Kaj pa Mazda MX5? Mini Cooper cabrio? BMW Z4? ...To so solidne igračke za solidne pare.
Poglej, pa boš videl zakaj sem to komentiral. Samo izraz na njegovem obrazu , medtem ko govori, kako fajn je to.Nisem gledal, ker se mi ne da (raje berem), ampak 10 in dež, so what. Če je kabrio v redu nafrejen. Sem se peljal 100+ km v kabriu s sterho dol v dežju. In sem šel smučat z njim, s streho dol, pri -10 in smučkami za sedeži. Če so ti kabrioti fajn, take stvari pa sodijo zraven.