Off: a so ga že shekali?Citat:
Uporabnik Matey pravi:ok... pol pa ta nov nissan, GTR - lahko ga kupiš pa nič ne rabiš predelovat pa bojo osmaki zadaj ostajali, rikša gor ali dol
Off: a so ga že shekali?Citat:
Uporabnik Matey pravi:ok... pol pa ta nov nissan, GTR - lahko ga kupiš pa nič ne rabiš predelovat pa bojo osmaki zadaj ostajali, rikša gor ali dol
Jaz bi pa bolje rekel, da je odvisno od tega o koliko starih Bimerjih se pogovarjamo. Tvoji so verjetno bolj prvi lastniki, tisti o katerih govori pa ChaoRen so pa verjetno petke in trojke s 500+ kkm in stare od 5+ let. Še raje 10+.Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
"Poznam" vsaj ducat lastnikov BMW avtomobilov. Niti z enim od njih ne bi šel na pivo. Čefurji, bogatašinje ki še niso slišale za kulturno obnašanje ali pa bedaki, ki ob brezglavih prehitevanjih ostale udeležence v prometu skoraj zrinejo s ceste. Če je nekaj gotovo na tem svetu, je to smrt in dejstvo da si lastim raje Dacio kot BMW-ja. Pa ni kriv avto, ampak negativen imidž ki si ga pridobim ob nakupu tega avtomobila.
Odvisno v kakem krogu se družiš, jaz recimo ne poznam skoraj nobenega 'tvojega tipičnega' BMW fahrerja. Večina 'mojih' ima vsaj univerzitetno izobrazbo, pa so vsi ljubitelji tehnike, zelo kulturni in normalni (vozijo od 120D preko 330i in 330d, do 850i) - v glavnem z vsakim bi šel brez težav na pijačo.
LP,
Milan
Citat:
Uporabnik Tex pravi:
Ford GT
Performance (mph)Source: Car and Driver Magazine)
0-60 mph (0-96 km/h): 3.3 seconds
0-100 mph (0-160 km/h): Faster than 7.8 seconds
Top speed: 220 mph
Top lap time-Nürburgring Nordschleife (as indicated by Octane magazine, 11/05):
7:42 s
NISSAN GTR
Performance
Various sources have achieved 0-97 km/h (0-60 mph) times of between 3.2 and 3.8 seconds.
Nissan claims a top speed of 310 km/h (193 mph)
AutoCar achieved a 0-100 MPH time of 8.5 seconds
Lap time of 7:29 on the Nurburgring circuit.
Edin na Nurburgringu je mal hitrejši, kar pa sploh nima veze z motorjem !