Nakup starega velikega avta z 200+ KM

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz...
da se vrnem k temi - velik stari avto z 200+ km - http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1906412#
udobje najbrž na vrhuncu, kot tudi vozne lastnosti. Zanesljivost pa itak
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Večina se jih prodaja posredniško. Upam, da veš kaj to pomeni
wink-1.gif

Pri sebi v Kranju teh strojev nima, lahko ti jih pa uvozi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
poznam samo ene par takih carjev, ki so dejansko imeli vse to na parkir placu in prodajali.. Ti posredniški dilerji so pa itak en sam nateg.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Tile avti bodo brez okvar zdržali dlje, ko 5 ostalih avtov srednjega ranga skupaj.
Če koga ne moti višja registracija in večja poraba...je to sigurno boljši nakup od nekega novejšega avtomobila, nižjega-srednjega razreda.

Jaz osebno imam raje starejše, a "ornk" avte
cool-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
ja ni cisto tako..za te S600 začne po tolk letih celo kablovje preparevat, je treba vse menjat..sicer ni tezko je pa zamudno in pac strošek ce si ne znaš sam pomagat..potem po tolkih leti nastopi tudi korozijana vitalnih delih itd...jap so tanki, ampak vseeno načne zob časa ko je treba začet "renovirat"... in žal, ni šanse da bi bilo vzdrževanje cenejše od nekega megana;)

ne blefirat, ker je brezveze.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Hmmm...rjo popravit mislim, da je neako na Meganu, kot na tem avtu. Prav tako ne vem, zakaj bi na letniku 96 začeli kabli preperevat??
Morate se zavedati, da so v teh avtih vgrajeni dosti kvalitetnejši materiali, kot v kakem Meganu (če že dajemo ta avto za primer)...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
plus elektornika je vse polotano, nic integrirano, v glavnem dost stvari je treba zacet postimavat, ko je avto star enkrat 10 let in vec, se zacno zadeve kvarit... jaz imam izkušnje s starimi in novimi...in ja seveda je privlačan misel za poceni dober avto..ampak ... ce mas veselje in to napol hobi, pol dileme prave ni. Ce pa mislis da bos kupil tako staro zadevo , pa da bos potem samo tankal in se vozil..je pa za lase privleceno.

Tako sem bral na nekem slo forumu ki furajo kao V8 zadeve, in potem ceš se hvalijo kolk jim mal pije...ja malo morgen... pod 12 bo tezka...in zdej ce delas dost km, je pa očitna razlika ce ti zadeva pije 5 litrov manj na 100 km, kajneda.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
plus elektornika je vse polotano, nic integrirano, v glavnem dost stvari je treba zacet postimavat, ko je avto star enkrat 10 let in vec, se zacno zadeve kvarit... jaz imam izkušnje s starimi in novimi...in ja seveda je privlačan misel za poceni dober avto..ampak ... ce mas veselje in to napol hobi, pol dileme prave ni. Ce pa mislis da bos kupil tako staro zadevo , pa da bos potem samo tankal in se vozil..je pa za lase privleceno.

Tako sem bral na nekem slo forumu ki furajo kao V8 zadeve, in potem ceš se hvalijo kolk jim mal pije...ja malo morgen... pod 12 bo tezka...in zdej ce delas dost km, je pa očitna razlika ce ti zadeva pije 5 litrov manj na 100 km, kajneda.

Ajej...ne no take kvasit.
Tako se zmeniva: jaz imam 9 let star V8 avto. Pridi enkrat v moje konce, pa boš videl porabo, kvaliteto vožnje v takem avtu,...
Potem pa bova tukaj debatirala naprej. Prav??

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de