To verjetno nekaj z WP7
Nokia Windows Phones will launch in six European nations first, Finland not among them
Nokia Windows Phones will launch in six European nations first, Finland not among them
Citat:
So in an effort to bring the touchscreen game to a higher level, Nokia announced some time ago that they are working on making localized haptic feedback a reality. Rather than vibrating the entire device to indicate a particular touchscreen input, like we see in all other handsets touting “vibration feedback,” localized haptics aims to give the user precise tactile feedback concentrated in the input-region. Basically, localized haptics’ goal is to emulate the feel of a button-press under a fingertip. That’s where Nokia’s Haptikos technology comes in to play.
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Zdi se mi da odkar sm na novo nalozu mi ta default browser steka ni vec odziven , kliknem pa ne zlovda pa kliknem ene 3x pa potegne naprej.. ka kej uporblate za browser?
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:glede novosti ... mislim da je nokia korak za ostalimi "andoridnim telefoni"
Če ne drugega polnokrvni Skype, vključno z video klici tudi preko UMTSCitat:
Uporabnik mihapodb pravi:
Če smo že ravno pri temu, kaj pa N900 zna po defaultu? Lahko rečem iz lastnih izkušenj, da skoraj nič.
Citat:
Uporabnik adlerdamo pravi:
ali lahko opišeš malo bolj podrobno, ker mi še vedno ne dela nlb klik hvala