Hm, ne bi se jaz zanašal na besede prodajalca... Sploh glede na dejstvo, da nov dpf ne stane ravno 20 eur.Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Sem vprašal v trgovini z avtodeli in lahko kupim 505 00 saj ima isto za ta DPF filter, razlika je le v 15000 in 30000. Jaz hočem menjati na 15000 torej pride v poštev Aral 505 00.
Bodi pameten pa poglej, kaj piše na olju. In če piše 505.01 pojdi nazaj in mu ga zlij na glavo, pa mu reči, da je poceni čez prišel, ker mu ne bo treba novega dpfja kupit. Pa še ene 3x si preberi post od Diabla...Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Rekel je da je tudi za dpf filter, edina razlika je med 15 in 30 tisoč kilometri. Aral sem kupil.
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Rekel je da je tudi za dpf filter, edina razlika je med 15 in 30 tisoč kilometri. Aral sem kupil.
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Sem vprašal v trgovini z avtodeli in lahko kupim 505 00 saj ima isto za ta DPF filter, razlika je le v 15000 in 30000. Jaz hočem menjati na 15000 torej pride v poštev Aral 505 00.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Sicer, če je viskoznost vredu ter specifikacija je tudi Aral vredu, brez panike, ampak Aral svetuje proizvajalec VAG, ker jim firma Aral olja plačuje za oglaševanje, drugače pa v vsem tem času je kar nekaj boljših olj in tud dražja so recimo olje Shell, Mobil 1....