wolf je izredno kvalitetno olje...je pa to "hišno" od Adela, oz sedaj GMTMi dajemo Wolf official tech 0w20 MS-V
Ma gmt....bartog
Drugič pa če ze dolivas daj raje kak olje za DPF specifikacijo....karkol od ACEA C3, C4..... Bmw ll-04.....MB 229.51/52.....vw 504/507
Pa če maš 2.0 dizla.... Moli da ti olja ne pije zarad česa takega (počen blok.....to so že kozolčarji neki probal švasat sami)
Zelo pogosta napaka 2.0 dizlov
Poglej priponko 61122
Malo morgen.
Oljčno olje | SPAR Online
Prebrskajte med široko ponudbo različnega oljčnega olja v spletni trgovini SPAR Online. Na voljo tudi oljčno olje s tartufi, zelišči, baziliko…www.spar.si
.... Čeprav ne vem kaj ima motorno olje veze z jedilnim ali ipak
(še eden naj puter pripelje v temo pa smo zmagali).
Kaksna draginja? Top motorna olja so pol cenejsa od olivnega olja in 35posto cene bucnega! Slednjih porabim po liter mesecno minimum. Kolikokrat menjamo olje?
Kaj morgen? Pravo olivno je 15-20, bucno pa od 20 dalje. OW-30 je 8€.
Očitno ni poceni, od 75 eur dalje.. V tujini pa še ne vem, sam potem pa nanesejo potni stroški.kolk je strošek analize?
Kaj pa misliš o olu iz eurospina-maxol 10w40 za mašino oprat? je pocen pa sem mislu, da ga kakšen liter spustim skozi mašino pred nalivanjem pravega.Leclerc Tech9....ne zezam!
Vozim njihov vw504/507 že par let v 1.4 D4d
Durand ProductionPo francoskih EMB kodah (podobna kot naša za mlecne izdelke za sledljivost) na embalaži pravijo forumi da je Areca
Passenger car engine oils - Areca Lubrifiants - Liquides pour véhicules et lubrifiants auto
www.arecalubrifiants.com
Verjetno odvisno od zahtevanih specsov. Jaz sem pred casom v starega renaulta nalil kar Lidlov 5w-40, z RN0700 in RN0710 specs. Po debatah na spletu naj bi bil proizvajalec Mannol.Kaj potem.vzeti od teh tapoceni "novodobnih" olj
proizvajalec Mannol.
Lidl olje dela PenasollVerjetno odvisno od zahtevanih specsov. Jaz sem pred casom v starega renaulta nalil kar Lidlov 5w-40, z RN0700 in RN0710 specs. Po debatah na spletu naj bi bil proizvajalec Mannol.