Mnenje o Hyndai H1

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zanima me mnenje o tem kombiju... Predvsem 2,5 diesel motor.... Če ga kdo ima, bi prosil za izkušnje...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
isti kot v prejšnjem sorentu. Glede na to da gre za 4 valjnika ni najtišji, gre pa spodobno

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Dober, izjemno vzdrzljiv motor. Edina hiba je za koga visoka poraba. Pod 10 tezko, nad 12 pa tudi. Drugace pa zadnji pogon, 25% mehanska zapora zadnjega diff. in razmerje teze 70/30% zadaj in dobis avto, ki prazen lepse drifta kot 90% bmwjev na nasih cestah. Skoda, ker nisem nikoli posnel nobenega filmcka
grin1.gif

Nas sluzben je imel preko 400k km, samo redni servisi na 30k km, ceprav je bil interval na 10k... ampak avto se je kasneje zvozil do konca, pravzaprav je prej zgnil. Cisto po korejsko.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
super... si me prepričal, še par vprašanj:

gre na cvička, al je kakšen motor, nekje sem slišal da gre za mercedesov motor (ki baje ima probleme z cvičkom)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Upam, da dosti pove podatek, da marsikdo ni vedel kaksen motor ima kombi. Sparalo se ga ni, tankanje na magno pa tudi ni bil problem tako, da s cvickom nimam izkusenj. Pomojem ni ravno Iveco ali star Mercedez oz. VW ampak lahko poizkusis...

peroo

Fizikalc
29. sep 2007
111
28
28
ljubljana
Tak kombi sem vozil tudi jaz, ko sem nekaj let nazaj še delal čez študenta. Glede na to, kaj vse smo počeli z njim, lahko samo čestitam korejcem za tak stroj :D Gas je bil pri nas digitalen On-Off...avtocesta zadnja prestava, kazalec obratov v zadnji prestavi 1mm do rdečega..., vozilo ga je precej ljudi, porabe ni meril noben, vendar se mi zdi, da ni bila ravno mala. Spomnim se, da so lučke v armaturki kar naprej crkovale, tako da je bilo ponoči sitno, ker nisi videl polovice števca. v času ko sem bil jaz tam, ni bilo s tem kombijem nobenih problemov, imel pa je mensezdi da okoli 100.000km takrat

LP P.

I

Izbrisan uporabnik 474

No, H1 imamo mi v službi, kupljen '98 ali '99, ne vem točno. Ima okrog 300kkm prevoženih, obnovljena bosch pumpa pa mislim da zadnji diferencial, ostalo redno vzdrževanje. Prej bo zgnil in razpadel, preden bo mašina odpovedala. Poraba 12, 13 litrov, 2.5D...

LP
Gargy