Cene bencina pri ........

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Sem pa ful vesel zate, da si spremenil življenski slog zaradi avtomobila. Večina kupi avto, ki ustreza njihovemu življenskemu slogu.
Točno to. Je tudi že en tukaj pisal, kako je z EVjem čisto kul, vse vsaj enako kot prej, samo hitrost na AC je znižal iz 150 na omejitev. Pa je fulla boljs tako, baje. Sedaj Najbolji-emu je pa EV še glavo spucal, morda od sevanja :).
Jaz se z ICE vozim identično kot z EV. Tudi z ICE se ustavim na 200-300km. Samo je razlika, da se z ICE ustavim na fajnih točkah (razgledne, itd.), z EV pa na je… polnilnicah. Za ene isto, zame pač to ni isto. Sploh če naletim na EV fanatika, ki bi rad vse svoje butaste mislil delil z mano.
Samo kaj, ko sem butelj in ne vem, da je to še bolje. Morda rabim še malo EV sevanja, pa bom spregledal :evil:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.052
1.090
113
Ja kje po Sloveniji pa vozis 150-180 na AC? Oz. kdaj? Odkar vozim 120-140 sem vecinoma bolj na desnem pasu samo se vedno ni nekih hudih prehitevalcev na cesti, dinamikov po vase. Se zdi, da je folk zacel lepse vozit, predvsem umikat na desni pas - manj je jahacev levega. Lahko pa, da se mi samo zdi, novi mindset kaj pa vem. Glede sevanja: sploh nism pomislu na to. Madona, sm mislu, da sm se zavestno odlocu, pa zdej vidm da me Muskvic "programira". Porkadus, ovi ameri su stvarno pametni :aplauz:

Moram pa povedat, da mam sreco in proti Lj ne rabim it v casu, ko promet umre (zjutraj pred in popoldne po sihtu). Tega se izogibam, takrat grem skoraj raje po regionalki.

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Kje? Eni žal nimamo takega luksuza, da bi papirje prelagali v JU. Tako da od nekje 19.00 do 6.00 zjutraj so ceste dokaj prazne. Da ne govorim za Nemčijo. Pa AC proti Beogradu tudi dopušča lepe hitrosti. Kako je na njej z EV sicer ne vem, ker raje vzamem ključ od ICE za to. Je ceneje. :valjamse:

Aja: ne vem zakaj to sploh razlagam. Ko imaš ICE tega vprašanja ni. Z EVjem pa kar naenkrat postane to vprašanje najpomembnejše. :evil: :valjamse: :eek:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Nisem rekel, da ti prelagaš papirje.
Tudi, da si hitrejši ne, čeprav realno si, če bi že bila potreba. Napisal sem, da je CENEJE z ICE. Ćudno ne.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.865
7.514
113
Pa je fulla boljs tako, baje.

Jaz sem šel iz dizla na bencin, pa sem znižal hitrost na omejitev. Saj preživim, ampak sem že gledal za dizla ali hibrida - bi pa seveda doplačal za primerljivi avto, da ne bi notri prinesel razlike. Električni kampakten awd crossover z 185mm oddaljenosti od tal, to bi šele doplačal (če sploh tak obstaja). Pa še to bi cvikal pred vsakim kamnim, da ne prebijem baterije na gozdni vlaki :rolleyes:

Vsekakor pa res - za prvomajske planiram Željavo. Gledam kaj je zanimivega ob poti, kako priti na radar nad bazo. Ne kje so polnilce :oops1:

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Mah, brez veze to. Nea veš kaj zamujaš, ko debatiraš ob pivu kak fajne polnilnice so odprli tam in tam.
Ista zgodba s sončničarji, ko se grejo kdo je več pridelal. Pa kak je fajn po strehi hodit in čistit.
Pol imaš pa kaste: bogati plačajo čščenje, klošari pa sami čistijo.

• Objave ne odobravam
Reactions: jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Itak, zato pa se v eni od tem tako debatira o čiščenju panelov.
Sicer pa, je skoraj ceneje dodati vsako leto en panel gor in je. :evil:

• Haha
Reactions: Rekreacija

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.929
7.164
113
Ja, pac lapanje na pamet, kot v EV temi, najhlasnejsi verjetno novopeceni SE ali pa tisti brez.

lahko napopam letno pridelavo SE ki se niti enkrat ni cistila, pa je poleg travnika, gozda in prometne ceste

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
Kaj se sploh oglašaš? Tebi ziher s Tesle brezplačno pridejo očistit ponoči, da jim manj cuzaš na SC.

Pa popaj te stvari sebi, ker dokler ne upoštevaš vreme, sonce, itd. si lahko s temi popanji in primerjavami samo rit obrišeš. Pa še toliko niso vredne.