Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Poleg tega sem vedno imel občutek, da imamo vsaj 30% žensk, ki si izrazito ne želijo "pametnega tipa", ampak metlo
1. lublana je mesto kmečki fantje so na kmetijiCitat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Poleg tega sem vedno imel občutek, da imamo vsaj 30% žensk, ki si izrazito ne želijo "pametnega tipa", ampak metlo
Pametnega? Pa kwa je z vami, kera pa dons išče pametnega stari, še tega se mi manjka, da mi doma ceu dan pametuje....mi rabmo tipa, ki je "handy", da je zdrav kmečki fant , da zna kej delat, pa da na koncu stavka vedno reče DA DRAGA.
E takih pa ni, sploh pa jih ni v Ljubljani , an.
Glede oblekce...sem se res mal zredila, my badzato pa rabim ultra hitro hujšanje , frendka mi je predlagala suho kopel v ogljikovem dioksidu, tko da sem se že prijavla. Do takrat si moram pa nabavt novo kolekcijo.
Citat:
Uporabnik Rosenthal pravi:
Konec koncev torej pridemo do ugotovitve, da je vso to šmarjenje in tako imenovano razvajanje brezpredmetno. Ženska mi je najbolj všeč zjutraj, ko se zbudi, pa se je vseeno ne ustrašim. Ljuba so mi dekleta, ki se razvajajo z izleti v okoliške gore, všeč so mi tiste, ki rade volje razveseljujejo z najboljšimi ocvrtimi jajci. Taka dekleta bodo vedno našle pravega, ker pošten moški to še vedno najbolj ceni. Napedenane prasičke na drugi strani pa bodo vedno nesrečne, saj privlačijo izključno enkratne podiralce, ki se gibljejo na relaciji fitnes – Global – postelja.
A se torej splača?