Kakšen uradni link, ki potrjuje identiteto? Ime in priimek?Prvi v službi resnice spet lažejo. Identiteta je znana in ni bil migrant, ampak nemški državljan.
A nemški državljan ne more bit migrant? Kaj pa potomec migrantov?
Kakšen uradni link, ki potrjuje identiteto? Ime in priimek?Prvi v službi resnice spet lažejo. Identiteta je znana in ni bil migrant, ampak nemški državljan.
Včeraj smo v tej temi pisali o tem. Preberi.Kakšen uradni link, ki potrjuje identiteto? Ime in priimek?
A nemški državljan ne more bit migrant? Kaj pa potomec migrantov?
Nevladne organizacije, financirane s strani vlade.
In zakaj točno te moti recimo financiranje prostovoljnega gasilskega društva?Nevladne organizacije, financirane s strani vlade.
Zelo nevladno.
In v čem je sploh problem?Gasilce financirajo občine filantrope pa ministrstvo.
da gasilci delajo dobro za ljudi in naso varnost, filantropi pa ravno obratno, pod pretvezo dobrosrcnosti zelijo povzrocit sobivanje dveh ras, kar se ze vec let kaze samo za njihovo nedosegljivo zeljo. S tem delajo proti nasi varnosti, ampak pod pretvezo altruizma. Daj nehaj no...kake pravljice.In v čem je sploh problem?
Ne razumem. Zate je dobrodelnost omejena zgolj na pomoč tistim druge barve kože, druge vere in iz drugega okolja? Ostalim ni potrebno pomagati?da gasilci delajo dobro za ljudi in naso varnost, filantropi pa ravno obratno, pod pretvezo dobrosrcnosti zelijo povzrocit sobivanje dveh ras, kar se ze vec let kaze samo za njihovo nedosegljivo zeljo. S tem delajo proti nasi varnosti, ampak pod pretvezo altruizma. Daj nehaj no...kake pravljice.
In v čem je sploh problem?
O kateri organizaciji pišeš?Organizacija, ki je financirana s strani vlade in nasprotuje njenemu delu ter ljuva čez delo drugih, ki ga opravljavjajo po zakonu. Poleg tega pa še napeljuje na kršenje tako slovenskega kot EU prava.
In država to še plačuje.
Ne razumem. Zate je dobrodelnost omejena zgolj na pomoč tistim druge barve kože, druge vere in iz drugega okolja? Ostalim ni potrebno pomagati?
Ti sploh razumeš pojem filantropija?
Ne razumem. Zate je dobrodelnost omejena zgolj na pomoč tistim druge barve kože, druge vere in iz drugega okolja? Ostalim ni potrebno pomagati?
Ti sploh razumeš pojem filantropija?
Mene tudi moti sovražni govor, ki ga berem vsak dan na Nova24TV in v komentarjih po forumih in komentarjih, tudi v medijih, ki jih financira država. In moti me, da je iz ust nekaterih beseda filantrop postala psovka.Ne to so tvoje besede. Dobrodelnost ne more biti kršenje zakonov v smislu ne postavljajte policije na meje in sputite ljudi v državo tudi če za to nimajo nobene pravice. Hudobni, hudobni policisti ker jih ne stustijo v državo brez papirjev.
In to iz ust filantopov poslušamo vsak teden.
+ (BISTVENO!) gasilci so dejansko koristni, pomagajo lokalnemu (ki jih plačuje) prebivalstvo ob naravnih nesrečah itd...Gasilce financirajo občine filantrope pa ministrstvo.
Za migrante veš tri leta, Slovenska filantropija kot organizacija obstaja 25 let. Kaj misliš, da so počeli prejšnjih 22?Kaj zdaj? govori brez ovinkov.
nenaravno je, da vrsta (ljudje, v tem primeru) pomaga tujim rasam prej, kot svoji. Vsak trop ali čreda zaščiti svojega, mi smo res iz Lune ali tod tam nekje...
Ko pa po tv več ne bodo kazali siromakov iz Slo, potem pa naj pomagajo drugim, prej pa svojim. Evo, brez ovinkov. Kaj ti še ni jasno?
Mene tudi moti sovražni govor, ki ga berem vsak dan na Nova24TV in v komentarjih po forumih in komentarjih, tudi v medijih, ki jih financira država. In moti me, da je iz ust nekaterih beseda filantrop postala psovka.
Prvi v službi resnice spet lažejo. Identiteta je znana in ni bil migrant, ampak nemški državljan.