Mobilna Urbana

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.137
3.636
113
41
Lj
Ta nova Urbana je res zoprna za uporabo, uporabniku neprijazna aplikacija. Ne uporabljam kak mesec, hočem parkirat in spet teži da moram email vnest in potem pošlje potrditveno kodo, kot da bi se hotel na novo registrirati. Potem pa si ne zapomni avto tablice od zanjič ki sem jo vnesel, treba še enkrat. Porazno, to je vse lepo delovalo v stari aplikaciji.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.457
997
113
Ta nova Urbana je res zoprna za uporabo, uporabniku neprijazna aplikacija. Ne uporabljam kak mesec, hočem parkirat in spet teži da moram email vnest in potem pošlje potrditveno kodo, kot da bi se hotel na novo registrirati. Potem pa si ne zapomni avto tablice od zanjič ki sem jo vnesel, treba še enkrat. Porazno, to je vse lepo delovalo v stari aplikaciji.
Ja. Pol izdelek.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.984
41
48
Pa imaš apdejtano na zadnjo verzijo? Meni se je odjavljala ene par verzij nazaj, pa priljubljene postaje so izginjale. Potem so to uredili. In sigurno je kdaj vmes nisem uporabljal vsaj en mesec.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.137
3.636
113
41
Lj
Imam zadnjo verzijo, saj Android sam updata če je kaj. Ampak kljub temu me odjavlja in zahteva da spet vpišem registrsko. Mi pa ostane denarno stanje gor toliko kot sem napolnil, vsaj to.