Ej ti ne tak govort, js doma prav neč ne jamram,
sem vedno tiho
Bravo tudi tebi!!! Eni ne priznajo...
Ej ti ne tak govort, js doma prav neč ne jamram,
sem vedno tiho
Kakorkoli, sito je bilo precej luknjasto.Kuhar je bil, nesposoben za vojaka
http://www.times.si/crna-kronika/du...f973078931d6d83171eac87eaa36c9775306d985.html
Tudi ti bi verjetno prišla skozi sitoKakorkoli, sito je bilo precej luknjasto.
Capl, ne misli da alteraši ne vedo, kakšne si zganjal na tistem drugem forumu. Sicer pa že tukaj ne sloviš ravno kot zgled prištevnosti.Tudi ti bi verjetno prišla skozi sito
Untip je tudi tuCapl, ne misli da alteraši ne vedo, kakšne si zganjal na tistem drugem forumu. Sicer pa že tukaj ne sloviš ravno kot zgled prištevnosti.
Zakajže?Untip je tudi tu
si se polulala?
Ne, Caplu po moje še iz paštete skačem. Ded je ajnbishen obseden z mano.
Svojo sliko dej gor, pa me ne bo vidu noben več tolk bom bežal pročNe, Caplu po moje še iz paštete skačem. Ded je ajnbishen obseden z mano.
in kak se mate kej na Čvek123?
maš prav. grem Šaleharja do konca prebrat.ajd baba, sprav se spat, druge kure so že pred eno uro šle
Tisto ni bilo nič po ps-ju.Že takrat se pisana množica valila po koridorjih, vse z žegnom in v spremstvu državnih organov in čisto po peesu.
Šlo je za sodelovanje več držav, ki so vzpostavile koridor in postavile sistem za čimhitrejši prehod migrantov. Kaj bi pa naredil ti v takratni situaciji?Tisto ni bilo nič po ps-ju.
Kar bi pravnik Mirko moral dobro vedeti, saj ni bilo nobene spremembe zakonodaje ali uvedenega izrednega stanja oz. karkoli temu podobnega.