Ta nesrečnež ni prišel z migranti. Preberi si tekst v linku.Potem pa naj naši politiki "enkrat" povejo tej Nemčiji, kaj je naredila... In zahteva krepko odškodnino za družino. Saj vem, si ne upajo...
Sranje je, da zaradi enega debila vsi sovražijo tudi normalne. Ja, so tudi normalni, kaj naj...
Svet se ne deli na bele, rjave, rdeče, rumene, črne, ampak na normalne in ostale...
Saj sem napisala da je nenavaden. Mislim da je izvorno romunski.Ta priimek Ifrim mi nekako ne zveni nemško.
Ta nesrečnež ni prišel z migranti. Preberi si tekst v linku.
Kaj pa tisti zasavski vojak, ki je ubil policista? Pa bi tudi vojska morala videti, da je zrel za psihiatrijo.Sem. In bi ga sam fentau...
Koliko Romunov pa imamo v Sloveniji?Seveda ni. To je 2. generacija teh ki so že pred leti prišli. In sedaj jih še vabimo in bodo problemi z njimi, ter z njihovimi potomci še XY generacij. Enostavno je treba sprevidet, da tak način migriranja ne gre.
Musličarske oči ima!!!!!!!!!!!!! pa ne me jebat če jih voham na daleč
In kje ga vidiš? Še enkrat, to ni tip iz tiste fotke tri strani nazaj.Musličarske oči ima!!!!!!!!!!!!! pa ne me jebat če jih voham na daleč
Koliko Romunov pa imamo v Sloveniji?
Kaj pa tisti zasavski vojak, ki je ubil policista? Pa bi tudi vojska morala videti, da je zrel za psihiatrijo.
Kot da bi jaz trdila, da so vsi slovenski moški kot nekateri primerki tukajA je to važno? Je pač debil, al' pa ______________ (vstavi po želji)
Niso pa vsi taki. Žal, jih poznam kar nekaj, službeno na Bližnjem vzhodu, pa par v Ljubljani... Pijejo, jejo pršut, ljudje, kot se šika... Zdaj boš pa zaradi par debilov rekel, da je cela rasa idiotov... Zakaj?
mislim, da ne.mamo cigane. Romuni tudi. Ca 50 posto romunov je cigotov. tak da velike šanse, da je bil cigo.
Ne vem, če je bilo ravno tako, ampak ok, ni važno.On je bil kuhar. Je bil vojak, pa so nekako vidli da ni za vojaka, pa so ga dali na civilni šiht. Mislim da je bil kuhar ali vzdrževalec. Nekaj takega.
Kot da bi jaz trdila, da so vsi slovenski moški kot nekateri primerki tukaj
Ej ti ne tak govort, js doma prav neč ne jamram,Bravo!!! Alter je pač Alter... Tako ali tako pa ne veš, kaj se skriva pod nickom, ženska ali Alteraški moški, ki doma jamra, ko ga žena...