Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #15304

Potem pa naj naši politiki "enkrat" povejo tej Nemčiji, kaj je naredila... In zahteva krepko odškodnino za družino. Saj vem, si ne upajo...
Sranje je, da zaradi enega debila vsi sovražijo tudi normalne. Ja, so tudi normalni, kaj naj...
Svet se ne deli na bele, rjave, rdeče, rumene, črne, ampak na normalne in ostale...
Ta nesrečnež ni prišel z migranti. Preberi si tekst v linku.

map

Guru
6. jul 2008
7.859
1.963
113
najrajš na babi
Seveda ni. To je 2. generacija teh ki so že pred leti prišli. In sedaj jih še vabimo in bodo problemi z njimi, ter z njihovimi potomci še XY generacij. Enostavno je treba sprevidet, da tak način migriranja ne gre.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in miflo
I

Seveda ni. To je 2. generacija teh ki so že pred leti prišli. In sedaj jih še vabimo in bodo problemi z njimi, ter z njihovimi potomci še XY generacij. Enostavno je treba sprevidet, da tak način migriranja ne gre.
Koliko Romunov pa imamo v Sloveniji?

map

Guru
6. jul 2008
7.859
1.963
113
najrajš na babi
On je bil kuhar. Je bil vojak, pa so nekako vidli da ni za vojaka, pa so ga dali na civilni šiht. Mislim da je bil kuhar ali vzdrževalec. Nekaj takega.

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Musličarske oči ima!!!!!!!!!!!!! pa ne me jebat če jih voham na daleč

A je to važno? Je pač debil, al' pa ______________ (vstavi po želji)
Niso pa vsi taki. Žal, jih poznam kar nekaj, službeno na Bližnjem vzhodu, pa par v Ljubljani... Pijejo, jejo pršut, ljudje, kot se šika... Zdaj boš pa zaradi par debilov rekel, da je cela rasa idiotov... Zakaj?

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden
I

A je to važno? Je pač debil, al' pa ______________ (vstavi po želji)
Niso pa vsi taki. Žal, jih poznam kar nekaj, službeno na Bližnjem vzhodu, pa par v Ljubljani... Pijejo, jejo pršut, ljudje, kot se šika... Zdaj boš pa zaradi par debilov rekel, da je cela rasa idiotov... Zakaj?
Kot da bi jaz trdila, da so vsi slovenski moški kot nekateri primerki tukaj :cool:

• Všeč mi je
Reactions: bratusm
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.