Citat:
Uporabnik cat pravi:
Si mogoče kaj v sorodu s synthmanom ?
Pomoje ni, ker se ni omenil, da bi ga policaji zaradi tega maltretirali in mu dajali sklece za delat
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Si mogoče kaj v sorodu s synthmanom ?
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Zadnjič sem se po štirinajsti uri, po sončnem dnevu peljal iz službe domov.
Ko sem čez dobre pol ure vožnje ustavil avto, sem opazil da še vedno imam prižgane meglenke, ki sem jih zjutraj pozabil izkopiti, ko sem prišel v službo (ja zjutraj je bilo megleno).
Ehm...po poti mi ni nihče blinkal, blendal, ne trobil.
Sedaj se vprašujem, kje ste bli vi frustriranici, da bi me srdito opozorili na prižgane meglenke?
Aja, na našem koncu se takšni tipi ne vozijo
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Za sprednje meglenke marsikateri avto nima lučke na armaturki. Pa tudi kakega, ki jo nima za zadnjo, poznam ...
Sem prepričan, da so kar tapravi holcarji. Najbolj zagoveden narod, kar jih poznam.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Avstrijci so tudi eni bedaki ja, meglenke in dolge luči niso neka redkost pri njih. Verjetno so to bolj "avstrijci" kot avstrijci sicer.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Zadnjič sem se po štirinajsti uri, po sončnem dnevu peljal iz službe domov.
Ko sem čez dobre pol ure vožnje ustavil avto, sem opazil da še vedno imam prižgane meglenke, ki sem jih zjutraj pozabil izkopiti, ko sem prišel v službo (ja zjutraj je bilo megleno).
Ehm...po poti mi ni nihče blinkal, blendal, ne trobil.
Sedaj se vprašujem, kje ste bli vi frustriranici, da bi me srdito opozorili na prižgane meglenke?
Aja, na našem koncu se takšni tipi ne vozijo
Pa te nic ne moti rumena lucka na armaturi? Pri meni precej mocno sveti... in je ne mores spregledat...