Citat:
Khmm, kdaj pa je bila nazadnje kaka nesreča, ko je kdo peljal 200 km/h?
kdaj pa je bila nazadnje kaka nesreča, ko je kdo peljal 200 km/h?
Citat:
Khmm, kdaj pa je bila nazadnje kaka nesreča, ko je kdo peljal 200 km/h?
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne razumem tako nizkih kazni res.
Sem ravno hotel rečt - kazni bo treba dvignit, da se bo folk zavedal, kaj pomeni "neprilagojena" hitrost.
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Zakaj pa ne bi prehitel stoječe kolone, če s tem ne dela gužve pa nbenga ne ogroža?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če pa na drugi strani maš pa folk, ki se zjutraj pozabi zbudit preden se vsede v avto
pa razni fosili pm, 120 let stara babica, kam rine ona ob 6:30 zjutraj
Citat:
Uporabnik Mladinec pravi:
Problem pa je v tem, da tudi tisti t.i. "normalni" vozijo pogosto prehitro.
V nedeljo popoldan lepa ravna nova cesta (obvoznica mimo Pragerskega). Za mano se pojavita ( v majhnem razmaku) dva "normalna" motorista. Jih opazim v ogledalu, se pomaknem desno, ne silita mimo za vsako ceno (počakata skozi križišče) in gresta mimo, nato še mimo 2 avtov, ki sta vozila pred mano. Na ravnem odseku neposredno za njima tudi jaz prehitim tista dva avta ter pričnem pospeševati za njima. Naenkrat se peljem 180, onadva pa še vedno bežita. Jaz sem nato upočasnil, ker se je približevalo križišče, onadva pa brez zmanjšanja skozi.
Kaj hočem povedat ... kljub temu, da nista vozila agresivno in ne brezglavo ... še vedno sta bila skozi križišče na 160+ (omejitev 60) ... in to na cesti kjer je letos že bila smrtna žrtev motorist.
lp