Masterchef-Slovenija

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
ksz

Moja to spremlja, pa me je prosila, če bi lahko dobil zadnja dva dela, ko nisva gledala, sam pa ne najdem tega na partisu... a se da kje to gledat za nazaj?

Schime

Guru
22. nov 2008
1.989
775
113
Na Voyo so vse oddaje. Prijavi naj se na 14 dni brezplačno pa pogleda pol pa odjavi.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.989
775
113
Sej ni tak bavbav ta voyo. Kdaj za kej zastonj pogledat je kr ok.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če imaš siol tv, poglej na tvin. Na netu ne vem, na telefonu pa se da določene stvari gledat za 72h nazaj.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
KSZ

Dober kuhar bo kuhal v gostilni ali restavraciji. Slab kuhar se bo pa kazal po televiziji na raznih šovih kot sodnik. Jaz že od majhnega poznal tega Jezerška in druzga kot šmorna (carski praženec) pa klobase skuhat še nisem videl. Firma jezeršek obvlada nahranit 1000 folka. Da bi pa šel k njim na kolsilo ali na večerjo v Dvorec jezeršek, tam so pa mrzli. Bolje skuhajo pa postrežejo v kakšni vaški gostilni.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Flikca pravi:
KSZ

Dober kuhar bo kuhal v gostilni ali restavraciji. Slab kuhar se bo pa kazal po televiziji na raznih šovih kot sodnik. Jaz že od majhnega poznal tega Jezerška in druzga kot šmorna (carski praženec) pa klobase skuhat še nisem videl. Firma jezeršek obvlada nahranit 1000 folka. Da bi pa šel k njim na kolsilo ali na večerjo v Dvorec jezeršek, tam so pa mrzli. Bolje skuhajo pa postrežejo v kakšni vaški gostilni.
Sicer tam še nisem bil, ampak vseeno ne verjamem. Lahko razložiš?

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Recimo, greš v Dvorec jezeršek in naročiš dunajski zrezek. Tam ne boš dobil tako okusnega zrezka in ne boš tako dobro postrežen kot npr. pri Jurmanu na Zaloški. Firma Jezeršek zna narediti zelo okusne dunajske zrezke v velikih količinah in za veliko ljudi. Pri enem zrezku za enega človeka so pa mrzli.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
Pa kdo za boga hodi nq dunajca jezersku, to je isto kot da prides u beograd in gres u mehisko

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
glih ta jezeršek je v oddaji enga skurcal da je krožnik vizelno nikakav.
pol pa gledam prispevek s to lebdečo restavracijo nad lj, pa jezeršek streže še bolj dolgocajtne talerje:)

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Dunajski zrezek...res vrhunec kulinarike. In potem še primerjava z Jurmanom, ki je pa res pojem čiste industrije. Pojdite raje v kako pravo gostilno...

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Dunajski zrezek...res vrhunec kulinarike. In potem še primerjava z Jurmanom, ki je pa res pojem čiste industrije. Pojdite raje v kako pravo gostilno...

Povej mi vsaj eno pravo gostilno, ki nima industrijske hrane. Jezeršek je zelo velik pojem čiste industrije. Mogoče se najde kakšna turistična kmetija, ki ima res pravo domačo hrano.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Na nivoju dunajcev je the best off v LJ Klopcic.

Ce pa govorimo o dobrih gostilnah, potem pa je dunajc ta zadnje kar se gleda, da je dobro.....

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Dunajc se sploh ne povezuje z neko dobro gostilno ali kulinariko. To je pač industrija, pa ni važno kje ti ga kdo že spoha. Malo si razširite obzorja glede hrane, da ne bo samo dunajc pri Jurmanu višek leta.