Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ata Kostelic je rokometni trener v osnovi, ata Williams se je pa osnov tenisa ucil iz knjig.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je pizdil, al ga je mal označil s aprtizanom, ki v makaronščini nosi en poseben prizvok.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mater pa ta obsedenost s preteklostjo....hvala bogu, da bodo kmalu generacije, ko bodo samo pogledale WTF, ko jih bo neko zmerjal s partizani ali domobranci in ne bodo sploh doumeli, da se gre za žaljivko.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sramota za to ekipi Tine Maze. Vesel bi bil, če bi zamenjala barve in nastopala pod Hrvaško zastavo... briga me, kar se tiče mene je ona živa sramota kar se tiče svojega odnosa... o Massiju je pa itak škoda besed
priznam da je dobra smučarka, vse ostalo je pa poden
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipično slovensko, zdaj se moramo ukvarjat z nekim drekom, namesto, da bi se ukvarjali z bistvom. In bistvo je, da je Massi izjemen trener, Kunc pa turist. rezultati govorijo vse. In turist očitno iz foušije nagaja boljšim od sebe.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz
Mene zanima, kako je sploh lahko Kunc trener? A je bil odličen smučar mogoče, pa zdej znanje na druge prenaša, al kako?
Citat:
A ste del ekipe. Vztrajate. Zakaj?
Na prvem mestu je ljubezen do smučanja. Poleg tega se s tem športom ukvarja tudi sin. Dejstvo pa je tudi, da se človek mora z nečim ukvarjati. Potrebujem vir dohodka za plačevanje položnic.
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Brez zamere, ampak Massija težko označiš kot izjemnega trenerja. Ma poc in je naletu na Tino, ona je izjemna smučarka in skupaj res izjemno uspešno delujeta. Vse izjemno.
Za izjemnega trenerja pa bi, vsaj za moj okus, rad videl precej več izjemno uspešnih smučarjev/smučark, ki bi uspehe dosegali pod njegovim vodstvom.
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Brez zamere, ampak Massija težko označiš kot izjemnega trenerja. Ma poc in je naletu na Tino, ona je izjemna smučarka in skupaj res izjemno uspešno delujeta. Vse izjemno.
Za izjemnega trenerja pa bi, vsaj za moj okus, rad videl precej več izjemno uspešnih smučarjev/smučark, ki bi uspehe dosegali pod njegovim vodstvom.