massi pa partizani

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ja v messiju se je kuhalo po tekmi in mu je zinil v jedilnici. Kaj drugace ni moralo biti.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sem že zlezel, rit ima čisto, nobenih polipov, videti je da redno odvaja. Ampak glede na tvoj žolčni odziv bi rekel, da si ti tisti ki ima hude prebavne motnje. Pa verjetno tudi motnje v možganih.

A če ima naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega? Tale odgovor bi pa rad slišal.
Sicer lepo, da priznaš, da si gay, ampak te tega nisem vprašal!
smirk-1.gif

Še enkrat te vprašam: A si ga že slišal govorit?
sprasujem se.gif

Piše pa ko čefur gradbinec al pa ko neki glupi slovenc npr. kakšen.....poštar?
P.S.: Hvala za tvojo skrb tudi glede moje prebave, res te riti nekam veliko zanimajo....
crazy1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Bom lepo odraslo preslišal tvoje ostale domneve in poskus žalitve.

Gremo lepo še enkrat, isto vprašanje - upam da dobim odgovor, ker me res zanima - bom kar copypastal:

Citat:
A če ima nekdo naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega ? Tale odgovor bi pa rad slišal.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
ja v messiju se je kuhalo po tekmi in mu je zinil v jedilnici. Kaj drugace ni moralo biti.

Lahko bi bilo drugače. Če bi bil namesto Messija Ronaldo!
hysterical-1.gif

To dr*anje na smučarski zvezi je višek preseravanja njenih funkcionarjev in delavcev. Modeli se ne znajo it. Dokaz je skomiganje z rameni Primoža Ulage, na vprašanje, zakaj tudi Slovenija nima šotora/koče/štanta, kjer bi sprejemala ljudi iz sveta smučanja (špotnike, strokovnjake in poslovneže), zabave, gospodarstva, politike,...Nimajo pojma, majkemi. In sram jih je lahko.

Zdej grem pa večerjat.
jezen.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kukrkol mesija se je vlego.

Polozu ga je k asfalt.
Off-yahel:
No, yahel, a ti je to slovenščina al slovenština! Se ti zdi, da se ta asfalter trudi po slovensko? Me je groza, kako mora šele govorit...
uf-1.gif

Off softi:
Moral bi napisat: Položu ga je ko jaz asfalt.

On:
Softi, od kje ti, da se je Massi vlegu? A se je res?
smirk-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pustimo softija... prosim, če mi odgovoriš. Za vsak slučaj, če si pozabil ti ponavljam vprašanje:

Citat:
A če ima nekdo naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kukrkol mesija se je vlego.

Polozu ga je k asfalt.
Off-yahel:
No, yahel, a ti je to slovenščina al slovenština! Se ti zdi, da se ta asfalter trudi po slovensko? Me je groza, kako mora šele govorit...
uf-1.gif

Off softi:
Moral bi napisat: Položu ga je ko jaz asfalt.

On:
Softi, od kje ti, da se je Massi vlegu? A se je res?
smirk-1.gif

Čist si se uresničijo. Meni nisu £judi manjevredni æe ma£ potegnejo po naški a£ pa ga zameketajo po štajerski i£ kaj tacga. VažAn je trud kot što je rekev Jah man.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.