Citat:
Uporabnik softi pravi:
glej.. ene meje obstajajo. a se strinjamo
mene napizdi kmet iz dolensjke..pa ga ne zmerjam z domobrancem. mu lepo rečem kramp dolenski
pridem an morje..me hrvat ne jebe 5%..mu en rečem..ustašo jebem ti mamicu a boš prnesu pir al ne..ampak ga vprašam lepo..gospodine, ko vam je dao dozvolu za konobara i ko vas plača tako smotanog.
tole je na nivoju tepeža z delom, twitow politikoc, arogance nadljudi..
Butasta primerjava, pa oprosti. So stvari, ki so v takih trenutkih ključne, sploh, ko gre za delo večih mesecev ali pa celo let. Zaradi napake Kunca bi MOGOČE lahko Tina zajebala medaljo, ne veš in ne trudi se ugibat. Zaupaj mi, ko ti povem, da so tisti podatki tik preden greš na progo KLJUČNI, če niso pomembni, se tekmovalca s tem ne obremenjuje. In če si ti delal 5 let za to, da boš danes pobral kolajno, pa ti nekdo to onemogoča, mu boš glavo utrgal.
Na vseh športnih prireditvah je ključna podelitev in uradna slovesnost. To vedo vsi, ki so bili kdaj del tega. Vse lahko zajebeš, samo tu ne, ker pade črna pika na vso organzacijo, pa je to lahko tudi 1000 oseb. In če tu zajebeš, ne pričakuj samo, da boš brez šihta, mapak tudi, da ti bodo v tistem trenutku, ko zajebeš, jeb*** mamico. In kao takšno stvar zajebeš, ponavadi nobenega ne boli.
P.S.: nobenemu ne bi pustl, da se kar tako dere name, ampak če bi bil pa jaz kunc, pa sigurno nazaj ne bi jezikal. Mogoče kasneje, v hotelu, tam na terenu PA NE.